reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Daaa powodzonka,melduj wieczorkiem o wyniakach,
wiecie a mnie mdli chyba sobie wkrecam sama:)no ale coz zobaaczymy.moze jest szansa jakas ,ze to dzidzius malutki kochaniutki:)
kaksiz juz jest prawie ok:) wracac mozesz
Pati mnie nei raz nie bylo pare dni i przyznaje ,ze latwo nei jest,ale to nei powod do klotni:( jak ktos ma akurat wiecej czasu i ochote wyzalic sie czy zapomniec o tym co zle to ja nie widze problemu.przeciez nie mozemy zabronic pisania w ciagu dnia bo pracujemy,.ja tez pracuje naprawde,dzis mam luzniej bo ferie akurat.ale jutro zmykam i w poniedzialek najwczesneij zajrze.
V JOlka gratulacje!!!! super.i jaki .podjelas decyzje?

reklama
witajcie moje kochane
więc tak na dzien dzisiejszy zapisuje się na Agatową na usg
ufam mojemu ginowi a po historii Karolci boję się szukać innego gina
poczekam na usg serca
i to tyle

żegnam się z Wami ze łzami w oczach ale nie jestem w stanie w tej chwili pisać ani o sobie ani odpisywać na wasze posty
potrzebuję spokoju i wyciszenia
przede mną i moim mężem wiele trudnych ciężkich chwil być może decyzji które musimy podjąć ale to nasze decyzje i dotyczą tylko nas
na pewno jeśli tylko bedę miała kolejne wyniki napisze Wam bo wiem że będziecie się martwić
na chwile obecna za wszystko Wam DZIĘKUJĘ
pozdrawiam i ściskam mocno

Vjolka, bardzo bardzo się cieszę :-)

Kasiu, trzymajcie się! jestem z Wami myślami i mam nadzieję, że to wszystko ułoży się lepiej niż teraz śmiecie teraz marzyć

Ostatnia edycja:
Witam

Dziewczyny wreszcie się wyspałam!

Slodziutka - mysle ze w pewnym stopniu masz rację..ja sama moge zajrzec na forum dopiero wieczorem i czasem potrzebuje duzo czasu zeby nadrobic caly dzien i ew. cos odpisać..czasami nie daje rady doczytac nawet, albo czytam pobierznie a wtedy mogę coś przeoczyć...Dlatego myślę że unikanie postow jednozdaniowych bardzo by zmniejszylo ilosc stron..

karolcia81 - mi tez sie wydaje ze jakby byly wyniki i byloby cos nie tak to by sie skontaktowali..Dobrze bedzie!:)

ola81 - ja Cię w 100% rozumiem!!!dopiero co do nas wróciłaś..
mysza84 - jak nabardziej możesz mieć owoulkę to jest normalny cykl!

vjolka - gratuluje:)

Dlatego uwazam, że unikanie postow jednozdaniowych naprawde zmniejszy ilość stron do nadrobienia!!!Zamiast odpisywać jedno zdanie-czasami tylko usmieszek- poczekajmy az bedziemy mialy cos wiecej do napisania. Tylko tyle...

Ide cos podzialac z ksiegowoscia fundacji, bo sie zbieram caly dzien dzisiaj:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiu trzymaj sie kochana. mam nadzieje,ze to,ze ufasz ginowi znaczy ze jest madrym czlowiekiem i pomoze wam! kazda decyzje jaka podejmiecie bedziemy popierac.jesli bedziesz miala ochote pisz tu do nas. wycisz sie,odpocznij i postaraj myslec pozytywnie . walcz do konca.ja wciaz wierze,ściskam mocno i przytulam:*
katkaa dobrze,ze gin wrocil na pewno teraz wszystko pojdzie szybciutko i we wlasciwym keirunku

Daaa jak dla mnie beta jest najprawdopodobniejsza... ja też testować bym chciała ale w betę wierzę jak w zawiszę. Wiec mimo późnej godziny będę zaglądać i czekać na wieści od Ciebie

Pati wątków tysiąca też nie trzeba wstawiać i pisać można o wszystkim niech nie zaniknie spontaniczność na forum. Ale jak mądrze piszesz tutaj o zrozumienie chodzi i przejrzystość bardziej jak o metaforyczną stronę forum.
Powoli zabieram się za porzadki ale trudne jest to przy mega produkcji.

Ola81 nie znikaj. Niektóre z nas potrzebują mieć tutaj przyjaciela.. a Ty nim jesteś.

Katkaa czytałaś prawie 2 h forum i sama przyznałaś że jest to przyjemnością gdy ma się czas. I o to chodzi że na początku mamy go dużo ale później trzeba wrócić do pracy, obowiązków i tego czasu robi się mniej.. i stąd moja prośba żeby forum jak piszesz było bardziej przejrzyste
Co do problemu z zasypianiem to nie pomogę bo sama Go mam i choć czego już próbowałam i nic nie pomaga :no: a czytać mogłam nawet do 5 nad ranem wiec to jest bezsens.. bo później człowiek nietomny chodzi..
Super że ginek Twój wrócił z urlopu. Dowiedz się co i jak.. zrób badania, zregenruj ciało i do dzieła.. jeśli gin da zielone światełko..

ewcia3004 jak widać Ty nas dobrze zrozumiałaś. Raz jeszcze dziękuje. O taką zwyklą rozmowę mi chodziło

Mysza czekamy na wieści. A jak napisała daaa proponuje nie napalać się na szybką ciąże tylko porobić badania, zrobić przegląd podwozia odpoczać choć jeden pełny cykl by endometrium się odbudowało i zrosty zagoiły i dopiero zacząc mysleć o starankach.

just79 czy wczoraj nie miały być jakieś wizyty u ginków? Bo jakoś tak mi się wydawało że przed dzisiejszą Justysią miały być wizyty wczoraj? Czy namieszało mi się coś? Mozesz pomóc?

EwelinaK26 a co to za gorączkowanie Twojego Kacperka? Byliście u lekarza?

kasikz nikt nikogo nie szantażuje.. :tak: spokojnie. Już chyba wszystko zostało napisane..

ewela28 nie chcę wskazywać palcem, raz jeszcze przeczytałam dzisiejszą dyskusję i było tam powiedziane że "jak się komuś nie podoba ..." więc różnie to mogło zostać odebrane
A jak widać zrozumieć chce kilka z nas reszta wierci dziure w brzuchu niewiadomo z jakich przyczyn

Violka gratuluję! Teraz trzymam kciuki za rozruch!

ola** już tak niewiele zostało Ci do czekania.. trzymam &&& kciuki za II kreseczki

Kasiu rozumiem Twoją decyzję i potrzebę spokoju..
Pamiętam że jesteśmy.. i czekamy...

Wiolka_1982 wkońcu zaczynam czuć się rozumiana.. DZIEKUJE..

Ostatnia edycja:
V_jolka80 - to super. Czyli nie długo do dzieła? Masz jż plan co i jak. Kiedy ruszacie dalej:-)
Kasiu - jestem i pewnei wszystkie jesteśmy z Tobą.Dokładnie jak piszesz to są Wasze decyzje i choć bardo byśmy chciały pomóc nie mamy jak. Moze myśł że jesteśmy z Tobą , choć troszkę pomaga Czekamy na jakieś info

P.S to nie jedno zdanie:-)

Edytko, byłam byłam wczoraj na wizycie, co i jak napisałam na "wieściach od ciężarówek". a w skrócie to wszystko wygląda ok, odstawiam acard, zostaję na clexanie, skierowanie na obciążenie glukozą dopiero za 3 tygodnie dostanę, na następnej wizycie.
Dowiedziałam się czemu ginka witamin nie każe mi brać - bo mam morfologię w normie, a witaminki mogłyby mi zagęścić krew, a to zwiększyłoby ryzyko zakrzepicy, co byłoby bardzo niedobre (zwłaszcza, że ze względu na wagę i tak mam ryzyko zwiększone)

Wiolka, efektywnego zajmowania się długoodkładaną księgowościa ;-)

reklama
Kasiu kochana, trzymajcie się. jestem z Wami myslami. Rozumiem, że potrzebujesz wyciszenia i spokoju. Ja cały czas się modlę i trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało. Przytulam mocno.

Do góry