reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Daaa powodzonka,melduj wieczorkiem o wyniakach,
wiecie a mnie mdli chyba sobie wkrecam sama:)no ale coz zobaaczymy.moze jest szansa jakas ,ze to dzidzius malutki kochaniutki:)
kaksiz juz jest prawie ok:) wracac mozesz
Pati mnie nei raz nie bylo pare dni i przyznaje ,ze latwo nei jest,ale to nei powod do klotni:( jak ktos ma akurat wiecej czasu i ochote wyzalic sie czy zapomniec o tym co zle to ja nie widze problemu.przeciez nie mozemy zabronic pisania w ciagu dnia bo pracujemy,.ja tez pracuje naprawde,dzis mam luzniej bo ferie akurat.ale jutro zmykam i w poniedzialek najwczesneij zajrze.
V JOlka gratulacje!!!! super.i jaki .podjelas decyzje?

reklama
witajcie moje kochane
więc tak na dzien dzisiejszy zapisuje się na Agatową na usg
ufam mojemu ginowi a po historii Karolci boję się szukać innego gina
poczekam na usg serca
i to tyle

żegnam się z Wami ze łzami w oczach ale nie jestem w stanie w tej chwili pisać ani o sobie ani odpisywać na wasze posty
potrzebuję spokoju i wyciszenia
przede mną i moim mężem wiele trudnych ciężkich chwil być może decyzji które musimy podjąć ale to nasze decyzje i dotyczą tylko nas
na pewno jeśli tylko bedę miała kolejne wyniki napisze Wam bo wiem że będziecie się martwić
na chwile obecna za wszystko Wam DZIĘKUJĘ
pozdrawiam i ściskam mocno

Vjolka, bardzo bardzo się cieszę :-)

Kasiu, trzymajcie się! jestem z Wami myślami i mam nadzieję, że to wszystko ułoży się lepiej niż teraz śmiecie teraz marzyć

Ostatnia edycja:
Witam

Dziewczyny wreszcie się wyspałam!

Slodziutka - mysle ze w pewnym stopniu masz rację..ja sama moge zajrzec na forum dopiero wieczorem i czasem potrzebuje duzo czasu zeby nadrobic caly dzien i ew. cos odpisać..czasami nie daje rady doczytac nawet, albo czytam pobierznie a wtedy mogę coś przeoczyć...Dlatego myślę że unikanie postow jednozdaniowych bardzo by zmniejszylo ilosc stron..

karolcia81 - mi tez sie wydaje ze jakby byly wyniki i byloby cos nie tak to by sie skontaktowali..Dobrze bedzie!:)

ola81 - ja Cię w 100% rozumiem!!!dopiero co do nas wróciłaś..
mysza84 - jak nabardziej możesz mieć owoulkę to jest normalny cykl!

vjolka - gratuluje:)

Dlatego uwazam, że unikanie postow jednozdaniowych naprawde zmniejszy ilość stron do nadrobienia!!!Zamiast odpisywać jedno zdanie-czasami tylko usmieszek- poczekajmy az bedziemy mialy cos wiecej do napisania. Tylko tyle...

Ide cos podzialac z ksiegowoscia fundacji, bo sie zbieram caly dzien dzisiaj:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiu trzymaj sie kochana. mam nadzieje,ze to,ze ufasz ginowi znaczy ze jest madrym czlowiekiem i pomoze wam! kazda decyzje jaka podejmiecie bedziemy popierac.jesli bedziesz miala ochote pisz tu do nas. wycisz sie,odpocznij i postaraj myslec pozytywnie . walcz do konca.ja wciaz wierze,ściskam mocno i przytulam:*
katkaa dobrze,ze gin wrocil na pewno teraz wszystko pojdzie szybciutko i we wlasciwym keirunku

Daaa jak dla mnie beta jest najprawdopodobniejsza... ja też testować bym chciała ale w betę wierzę jak w zawiszę. Wiec mimo późnej godziny będę zaglądać i czekać na wieści od Ciebie

Pati wątków tysiąca też nie trzeba wstawiać i pisać można o wszystkim niech nie zaniknie spontaniczność na forum. Ale jak mądrze piszesz tutaj o zrozumienie chodzi i przejrzystość bardziej jak o metaforyczną stronę forum.
Powoli zabieram się za porzadki ale trudne jest to przy mega produkcji.

Ola81 nie znikaj. Niektóre z nas potrzebują mieć tutaj przyjaciela.. a Ty nim jesteś.

Katkaa czytałaś prawie 2 h forum i sama przyznałaś że jest to przyjemnością gdy ma się czas. I o to chodzi że na początku mamy go dużo ale później trzeba wrócić do pracy, obowiązków i tego czasu robi się mniej.. i stąd moja prośba żeby forum jak piszesz było bardziej przejrzyste
Co do problemu z zasypianiem to nie pomogę bo sama Go mam i choć czego już próbowałam i nic nie pomaga :no: a czytać mogłam nawet do 5 nad ranem wiec to jest bezsens.. bo później człowiek nietomny chodzi..
Super że ginek Twój wrócił z urlopu. Dowiedz się co i jak.. zrób badania, zregenruj ciało i do dzieła.. jeśli gin da zielone światełko..

ewcia3004 jak widać Ty nas dobrze zrozumiałaś. Raz jeszcze dziękuje. O taką zwyklą rozmowę mi chodziło

Mysza czekamy na wieści. A jak napisała daaa proponuje nie napalać się na szybką ciąże tylko porobić badania, zrobić przegląd podwozia odpoczać choć jeden pełny cykl by endometrium się odbudowało i zrosty zagoiły i dopiero zacząc mysleć o starankach.

just79 czy wczoraj nie miały być jakieś wizyty u ginków? Bo jakoś tak mi się wydawało że przed dzisiejszą Justysią miały być wizyty wczoraj? Czy namieszało mi się coś? Mozesz pomóc?

EwelinaK26 a co to za gorączkowanie Twojego Kacperka? Byliście u lekarza?

kasikz nikt nikogo nie szantażuje.. :tak: spokojnie. Już chyba wszystko zostało napisane..

ewela28 nie chcę wskazywać palcem, raz jeszcze przeczytałam dzisiejszą dyskusję i było tam powiedziane że "jak się komuś nie podoba ..." więc różnie to mogło zostać odebrane
A jak widać zrozumieć chce kilka z nas reszta wierci dziure w brzuchu niewiadomo z jakich przyczyn

Violka gratuluję! Teraz trzymam kciuki za rozruch!

ola** już tak niewiele zostało Ci do czekania.. trzymam &&& kciuki za II kreseczki

Kasiu rozumiem Twoją decyzję i potrzebę spokoju..
Pamiętam że jesteśmy.. i czekamy...

Wiolka_1982 wkońcu zaczynam czuć się rozumiana.. DZIEKUJE..

Ostatnia edycja:
V_jolka80 - to super. Czyli nie długo do dzieła? Masz jż plan co i jak. Kiedy ruszacie dalej:-)
Kasiu - jestem i pewnei wszystkie jesteśmy z Tobą.Dokładnie jak piszesz to są Wasze decyzje i choć bardo byśmy chciały pomóc nie mamy jak. Moze myśł że jesteśmy z Tobą , choć troszkę pomaga Czekamy na jakieś info

P.S to nie jedno zdanie:-)

Edytko, byłam byłam wczoraj na wizycie, co i jak napisałam na "wieściach od ciężarówek". a w skrócie to wszystko wygląda ok, odstawiam acard, zostaję na clexanie, skierowanie na obciążenie glukozą dopiero za 3 tygodnie dostanę, na następnej wizycie.
Dowiedziałam się czemu ginka witamin nie każe mi brać - bo mam morfologię w normie, a witaminki mogłyby mi zagęścić krew, a to zwiększyłoby ryzyko zakrzepicy, co byłoby bardzo niedobre (zwłaszcza, że ze względu na wagę i tak mam ryzyko zwiększone)

Wiolka, efektywnego zajmowania się długoodkładaną księgowościa ;-)

reklama
Kasiu kochana, trzymajcie się. jestem z Wami myslami. Rozumiem, że potrzebujesz wyciszenia i spokoju. Ja cały czas się modlę i trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało. Przytulam mocno.

Do góry