reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasikz rozbawiłaś mnie :laugh2:... ładnie się postarałaś ;-):-D
I żeby nie było jednego zdania to... cd

just79 doczytałam to na wieściach :zawstydzona/y:dziękuje że napisałaś to i tutaj.. a która jeszcze miała wczoraj wizytę? Agatka???
Cieszę się że wszystko gra i niech tak już będzie do końca...

Violka wierzę.. że jesteś szczesliwa.. a My razem z Tobą

Majuś ;-):-) gaduło ;-) jak tam szamanie pączusia?? Gracjanek się ucieszył

reklama
Tak, Agatka też miała wczoraj. Nagadała się z ginem :-) Wszystko było ok, a gin znów wspominał coś o rodzeniu po 36 tc, chyba jakieś przeczucia ma czy cuś ;-)

A żeby nie było za krótko.
To jak wczoraj jechałam do gina to stwierdziłam, że jakaś durnowata jestem, bo tydzień temu byłam na usg i wszystko było ok, zaczęłam czuć ruchy, lekarka jest ok, a ja czułam jak mi serducho łomocze jakbym na niewiadomo jaki egzamin szła. Oczywiście efekt był na ciśnieniomierzu 140/86 (ale to i tak sofcik jak na mnie przed gabinetem ;-))
A co do wagi to mi sie podskoczyło 1kg przez 3 tygodnie :confused2:no ale sama jestem sobie winna, bo czekoladki robią swoje

Kasiu kochana bardzo mocno przytulam , musicie być silni i wierzyć , często śłyszy sie ,że lekarze mówili jedno a potem okazywało się ,że wszystko jest ok wierze z cąłych sił ,że właśnie wy tak będziecie mieli w swoim przypadku i modle się gorąco za was.

Olu81 nie strzelaj foszka tylko wracaj natychmiast:tak:;-)
Edytko będe sie starała podporządkować, choć najczęściej i tak pisze długasa raz na dzień, ale czasem zdarza się napisać o czymś kótko .

Ja zjadłam jednego pączka tylko , rano musiałam dosłownie odkopać auto ,a po wyjściu z pracy było identycznie zasypane więc od nowa Polska ludowa , niedługo przyjedzie moja siostra z synkiem i zostaną do soboty więc nie będe miała czasu bo musze z nią poplotkować :tak:, dlatego pewnie nie nadrobie, ja sie już przyzwyczaiłam ,że czasem nie nadążam i mi to nie przeszkadza taka kolej rzeczy ,że jak wątek jest popularny to dużo posów tutaj mamy.

No więc dziś mnie już brzuch nie ćmi (jak narazie), ale piersi nadal nie bolą, (zawsze przed @ bolą), już sama nie wiem może to zachwiania hormonalne, @ ma być za dwa dni zobaczymy wczoraj M mówił ,że szyjka jest nisko nie wiem co to znaczy bo sie już pogubiłam.Pozdrawiam was wszystkie i lece coś wszamać, mam jażynówke dziś:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia - bardzo mocno Cię przytulam... bądź dzielna... Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą!!

just - ciesze się że po wizycie wszystko dobrze!!!:)

kobietka22 - oby to była fasolka:)

A mi całkiem z głowy wyleciało że dziś tłusty czwartek!!Zaraz zmykam do sklepu po jakiegoś pączusia:)

Dziewczyny ja jestem u Was krótko, fakt czasem po prostu nie mam czasu Was dokładnie doczytać bo jest tego mnóstwo, i tak naprawdę są pojedyncze jednostki które odpowiadają jak jest ktoś nowy.A ja bardzo się cieszę jak któraś zaciązy bo to daje mi nadzieje że mi także kiedyś się uda.
A po 2 nie ma sensu się obrażać i kłócić :)

Dziewczyny pytałam się mądrego ginekologa i endokrynologa jak to jest z tymi ciążami czekać czy nie i jak długo_Odpowiedz była następująca od obydwóch lekarzy
- Jeśli kobieta poroniła samoistnie można zacząć od razu.
- jeśli ciąża obumarła czekać na wszystkie wyniki jeśli są dobre od 2 normalnego cyklu zaczynać.
- jeśli kobieta poroniła czy też urodziła dzieciątko po 4 mc zrobić specjalistyczne badania, badania genetyczne odczekać minimum 3 miesiące
- Najważniejsza jest nasza wiara że się uda w reszcie może pomóc medycyna.
Najczęściej w badaniach nic nam nie wyjdzie nie znajdziemy nigdy przyczyny.
Jeśli w bad genetycznych wyszły jakieś nieprawidłowości których nie da się leczyć to trzeba dobrze się zastanowić czy warto zachodzić w ciąże.

Po wypadku już dobrze się czuję już ruszam głową siniaki już się pogoiły
A co do wiary czy mi się uda mam ją w 60%, bo teraz jak tylko zobaczę II na teście to już widzę najgorszy scenariusz.
Zmykam na faworki i pączusie domowej roboty.
LucyF Gratulacje!!! Aż miło to słyszeć

Czesc kobietki:happy:
jestem po wizycie u gina, czlowiek ma 6,5 mm serduszko bije 138 i ogolnie to prawie padlam ze szczescia:-)

kaira24 - kiedyś pytałam, ale może nie doczytałaś. Chyba dobrze kojarzę, że Ty też masz Hashimoto? Jak twoje wyniki tsh i anty TPO?Czy masz też podwyższoną prolaktynę? Czy twoja endo zleciła jakieś dodatkowe badania??

LucyF - super wieści:)Bardzo się cieszę:) A masz jakieś zdjęcie dzidziusia?

reklama
Do góry