reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lucy...
Gratuluję człowieczka pod sercem
wiem z doświadczenia, że taka wiadomość
jest dla kobiety największym szczęściem
Trzymam mocno kciuki i głęboko wierzę w to,
że tym razem ciążę donosisz spokojnie....

Dobranoc...

Ewciu moze chcial Ci tata powiedziec,ze jest zawsze z Tobą nawet jak Ty go nie widzisz. w cos tzreba wierzyc,a czemu to pytanie bez odpowiedzi dla wiekszosci z nas.ale skoro tak musialo byc na pewno uchronilo od czegos gorszego.
lec lec do malej

dziekuje kochane za cieple slowa:-)

Załączniki

• DSCN2423.jpg
    DSCN2423.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 53
motyl gratuluje ząbka u małej:)
lucy super ,ze wszystko ok!!! Czekmay na fotke
karola co u ciebie?jak się czujesz?
lenka jakos ta twoja noga mi umknela:( mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie ok.badz dzielna
chyba zmykam na dzis,bo zaraz tata wpada na herbate. A z zasmieczaczy to zepsulam dwa slodkie reczniki:(zafarbowaly.jeden jak dla bobaska bialutki w kwiatuszki jakeis ale delikatne i teraz jest żółty:) drugi byl neibeiski,a jest zielony:?( wyzalilam sie
missiiss prawie sie uspokoilo

olcia u mnie jakoś leci mam dużo na głowie bo egzaminy w szkole , pisanie pracy magisterskiej.
A czuje się tak sobie czasem lepiej czasem gorzej kręgosłup mnie boli i ciężko mi się oddycha przez te nerki zuzia szaleje w brzuszku a to najważniejsze:-):-).
Teraz wizytę mam 1marca i się okaże co z tymi nerkami tzn. W prawej jest na całej a w lewej na 2cm i musimy to kontrolować.
Dzisiaj w nocy złapał mnie chyba pierwszy skurcz porodowy bolał mnie strasznie brzuch i krzyż tak się wystraszyłam ale po chwili przeszło. Takiego bólu nigdy nie miałam i tak się zastanawiam jak będzie wyglądał poród jak mnie teraz coś takiego złapało.

reklama
to moj nowy dzidzius :-) mysle ze jak sie nim zajme mniej bede o tym wszystkim myslec i moze szybciej zaciazymy :-)

tylko szkoda ze az tyle kosztowal maly pierunek ;)

Do góry