reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lucy...
Gratuluję człowieczka pod sercem
wiem z doświadczenia, że taka wiadomość
jest dla kobiety największym szczęściem
Trzymam mocno kciuki i głęboko wierzę w to,
że tym razem ciążę donosisz spokojnie....

Dobranoc...

Ewciu moze chcial Ci tata powiedziec,ze jest zawsze z Tobą nawet jak Ty go nie widzisz. w cos tzreba wierzyc,a czemu to pytanie bez odpowiedzi dla wiekszosci z nas.ale skoro tak musialo byc na pewno uchronilo od czegos gorszego.
lec lec do malej

dziekuje kochane za cieple slowa:-)

Załączniki

• DSCN2423.jpg
    DSCN2423.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 46
motyl gratuluje ząbka u małej:)
lucy super ,ze wszystko ok!!! Czekmay na fotke
karola co u ciebie?jak się czujesz?
lenka jakos ta twoja noga mi umknela:( mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie ok.badz dzielna
chyba zmykam na dzis,bo zaraz tata wpada na herbate. A z zasmieczaczy to zepsulam dwa slodkie reczniki:(zafarbowaly.jeden jak dla bobaska bialutki w kwiatuszki jakeis ale delikatne i teraz jest żółty:) drugi byl neibeiski,a jest zielony:?( wyzalilam sie
missiiss prawie sie uspokoilo

olcia u mnie jakoś leci mam dużo na głowie bo egzaminy w szkole , pisanie pracy magisterskiej.
A czuje się tak sobie czasem lepiej czasem gorzej kręgosłup mnie boli i ciężko mi się oddycha przez te nerki zuzia szaleje w brzuszku a to najważniejsze:-):-).
Teraz wizytę mam 1marca i się okaże co z tymi nerkami tzn. W prawej jest na całej a w lewej na 2cm i musimy to kontrolować.
Dzisiaj w nocy złapał mnie chyba pierwszy skurcz porodowy bolał mnie strasznie brzuch i krzyż tak się wystraszyłam ale po chwili przeszło. Takiego bólu nigdy nie miałam i tak się zastanawiam jak będzie wyglądał poród jak mnie teraz coś takiego złapało.

reklama
to moj nowy dzidzius :-) mysle ze jak sie nim zajme mniej bede o tym wszystkim myslec i moze szybciej zaciazymy :-)

tylko szkoda ze az tyle kosztowal maly pierunek ;)

Do góry