reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam
oj ledwo zyje... rano sprzatanko, potem gotowanie, potem sprzatanie potem jade odwiezc wujka 30 km w jedna strone wiec zostaje u mamy na noc i rano znowu go zabieram i tak wokolko... gdyby wujek sie dal przekonac na nocowanie u nas to niebyloby problemu ale jest uparty jak wul :/

kaska doczytalam... bądz dzielna i miej w sobie wiare bo tylko to ci pozostalo, mam nadzieje ze urodzisz zdrowego karolka ;-)

daa kup dwa testy i jeden zrob dzis bo moze jutro nie dam rady doczytac co ci tam wyszlo :-) mozesz zawsze sprobowac nie sikac przez kilka godzinek i potem zrobic testa :-)

papa uciekam do sprzatania :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dokładnie tak katkaa. Ale najchętniej to nie chciałabym żeby małpiszon przychodził, tylko żeby dzidzia się pojawiła...ale mus to mus.
Zmykam zaraz do ginka...brr...trochę się boję.

A długo czekasz na @? Ja też bym tak chciała, nawet nie czekać do pierwszej @ ale troche bym się bała, najpierw myślałam, że trzeba te 3 m-ce minium odczekac, ale teraz tak bym chciala juz po pierwszej @ probowac bo to czekanie jest okropne.... jakby lekarz powiedzial ze mozemy jeszcze przed pierwsza to bym probowala juz niedlugo ale mysle ze na to nie mam co liczyc.. oby za miesiac pozwolil.

A myślicie że sam stres mogł być przyczyną utraty kryszynki? Ja mam teraz wyrzuty sumienia jak sobie tak pomysle ze jednak troche mialam stresow, troche zanim sie dowiedzialam o ciazy a troche jak juz wiedzialam... Jak mi się uda zafasolkować to obiecuje sobie, ze zadnych stresow! ale teraz sie troche martwie bo juz od kilku nocy jak klade sie spac, moj m szybko zasypia a ja leze, krece sie, nie moge zasnac choc czuje sie zmeczona i czuje taki silny stres, staram sie o tym nie myslec, przeciwnie myslec o czyms przyjemnym ale nic nie pomaga, zasypiam dopiero po godzinie meczarni, tak sobie mysle ze jak bede w ciazy to bede musiala z tym walczyc jakby tak dalej bylo, macie jakies sposoby moze, nie chce budzic m bo on rano do pracy musi wstac, chyba bede czytac ksiazki w nocy...

Daaa ja zastanawiam sie tez czy testowac:)mam test i chyba jutro nie powstrzymam sie i go zrobie.jutro 28dzien a ostatnio po tylu przylazla wlasnie:)a u mnei seks hmm...prawie caly czas jest:) a wtedy tez raz wystarczyl
mysza pwoodzonka u gina.oby przeglad wypadl pomyslnie
dziewcyznki zakonczmy juz ten drazliwy temat .starajmy sie zeby wszytskim nam tu dobrze bylo
Katkaa ja tez obwinialam sie o to ,ze to stres.ale gin powiedzila ze codzienny stres to nie.ze to musialby byc wybuch bomby albo smierc np bliskiej osoby, powazny stres,a nei codzienny,wiec nie obwinaij sie,
karolcia w pelni Cie popieram.oj przewidzials jak to sie skonczy:(

Mysza, Katkaa ja proponowałabym chociaż podstawowe badanka i jeśli chcecie się tak szybko starać, to koniecznie usg podwozia :tak::tak:

Nom, bez wynikow badan i przegladu to bym sie bala...

W końcu!! moj lekarz wrocil z urlopu, narazie dowiedzialam sie tylko ze mam dzwonic jutro zeby sie dowiedzeic czy mnie przyjmnie w poniedzialek ale to juz duzo :) ale sie ciesze ze w koncu bede mogla z nim porozmawiac, zrobi mi przeglad, zleci badania i moze da zielone swiatelko po @ Nrazie to tylko robie sobie nadzieje ze bedzeimy mogli probowac, jak lekarz sie zgodzi to juz bedzie naprawde duzo

Ostatnia edycja:
hejka,
popieram pomysł osobnych wątków na przepisy kulinarne i przydatne linki :-)

Olu81, nie uciekaj :-)

Daaa, do jutra już niedługo :-) trzymam kciuki, żeby przeczucie, że to @ było mylne

Kasiu, trzymaj się Kobietko! mam nadzieję, że choć trochę doszłaś do siebie po wczorajszym dniu i że dobrze idzie poszukiwanie kompetentnego lekarza

czeć Wam kochane
Wiecie co własnie przeczytałam 15str od 03stycznia jestem z wami To WWWWYYYYY wszystkie dałyście mi wiarę, siłę na lepsze jutro codziennie was czytam nieraz się nie odzywam nieraz tak, otworzyłam się przed wami myśle że wszystkie tak zrobiłyśmy i każda z was mi pomogła naprawdę jestem bardzo wam wdzięczna czytałam tą poranną burzę i oczy mi prawie wyszły z orbit. Tak nie może być że któraś ma odejść przecież to nei może tak się skończyć.......:-(
Przykro mi się zrobiło, idę do mojego Kacperka bo od wczoraj gorączkuje Trzymajcie się Kochane

Wpadłam jeszcze na chwilkę... Powiedzieć Wam, ze jestem nienormalna...
Jadę do centrum, to zrobię od razu betę :confused2::confused2:
To najlepsze wyjście... Bo nawet jak test wyjdzie negatywny, to będę i tak się będę zastanawiać, czy coś jest, czy nie... Luteinę jutro mam odstawiać i chcę mieć 100% pewność, że jeśli fasola jest, to nie zrobię jej krzywdy :sorry:Wyniki będę mieć prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, tylko późno bardzo...

Więc jadę :confused2::confused2::confused2:

Widze dyskusja trwa:szok: Jak na czymś stanie dajcie znać:-)
Olu 81 a tak szczerze twojego ostatniego posta albo nie rozumiem albo to brzmi jak szantaż:-(Juz nam tu znowu nie znikaj

Odchodząc od naszej dyskusji.
Just czy czasami po zastrzykach robią ci się takie bolące miejsca, dzisiaj to już mam masakrę, w jednym miejscu to nie mogę się dotknąć masz może na to jakiś sposób żeby zniknął
Zrobiłam dzisiaj CRP, jutro odbiorę wynik. Mam nadzieje ze tam nic sie nie dzieje

milego dnia, nie wiem kiedy napisze i czy doczytam co u was tzn glownie co u daa jak jej wyjdzie tescior, pewnie nie znajde jej postu :/

ja sie na nikogo nie obrazam czy cos, tylko prosze spojrzcie na to z innej strony, ze strony tych osob ktore nie maja czasu siedzic calymi dniami w necie i doszukiwac sie informacji od niektorych forumowiczek. tak jak mowie wylaczcie bb przez kilka dni na caly dzien albo chocby na pol dnia a potem sprobujcie nadrobic.

reklama
Do góry