reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje Ci Olu81 , mnie się udało zajść w ciąże mimo tej torbieli , ale poroniłam . Na drugim jajniku też miałam ale po lekach zniknął . Martwi mnie trochę , ale posłucham się swojej lekarki i zobaczymy za jakis czas na usg czy czasami nie rośnie.
V jolka - dobrze że juz jesteś , bo mi twoich seksów brakowało . Ty to zawsze coś fajnego wrzucisz.:-)

Aha , Która już wypróbowała patent Mississ - z Holsami ? Przyznać sie proszę , bo ja się przymierzam do tego pomysłu , a nie chce "starego " wystraszyć:cool2: Jak było?

reklama
Czarna ja w pierwszą ciąże też zaszłam i miałam torbiel. Z tym że ona podczas ciąży sama się wchłonęła. I nie była centralnie na jajniku. Trzymam kciuki żeby Ci się udało ją usunąć farmakologicznie. I żebyś doczekała się zdrowego różowego bobasa.

Ilonko mój gin nie widział wskazań, a profesor z prywatnej kliniki tak, tylko jak prywatna klinika to muszę płacić, tak to wygląda. Pisałam już wcześniej, ze mój gin nie widział mięśniaka, nie wiem czy prof jest bardziej spostrzegawczy. Zrobię tę histeroskopię, gdyż chcę mieć pewność, wiem, ze po dwóch łyżeczkowaniach mogą się robić zrosty, to przy okazji miałaby je zlikwidowane.
Nie ma to jak dobra opieka:) Fajnie, ze umówiłaś się z psychologiem, mam nadzieję, ze Ci pomoże. Spróbuj na NFZ, ja czekałam tydz na badanie i miesiąc na wyniki, ale chyba miałam szczęście.

Dobra kobietki!
Idę do wanny!
D już czeka...
Czyżby
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LTp0zYcv9q8&feature=related"]YouTube- Remedium - Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia[/ame]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuje Ci Olu81 , mnie się udało zajść w ciąże mimo tej torbieli , ale poroniłam . Na drugim jajniku też miałam ale po lekach zniknął . Martwi mnie trochę , ale posłucham się swojej lekarki i zobaczymy za jakis czas na usg czy czasami nie rośnie.
V jolka - dobrze że juz jesteś , bo mi twoich seksów brakowało . Ty to zawsze coś fajnego wrzucisz.:-)

Aha , Która już wypróbowała patent Mississ - z Holsami ? Przyznać sie proszę , bo ja się przymierzam do tego pomysłu , a nie chce "starego " wystraszyć:cool2: Jak było?
o co chodzi z Holsami?
:confused::confused::confused::confused::confused:

Edytko dziękuję właśnie potrzebowałam tego żeby ktoś mi powiedział że nie jestem szajbnięta:)).
A wogóle jak Ty to robisz z tymi postami ?? Odpisujesz z pamięci czy robisz wcześniej jakieś notatki ?? :)))
Ja słucham rady Kobietki i idę z moim /P. na relaksującą kąpiel.

Agatko, Agu_ska,Aniolki, Edytko, Just, She , Pati Karola, Karolcia, Kasia, KobietkamMissiiss, Ola i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam i życzę kolorowych snów

Witajcie dziewczynki my też dzisiaj po wizycie , przepraszam że dopiero teraz ale wróciłam późno i musiałam ogarnąć mieszkanie bo mnie nosi z nerw.
Nasza zuzia ma się dobrze waży 1350gram i nie chciała się pokazać , zasłaniała buźkę i prawie wogóle jej nie widziałam. Wyniki nie są takie złe jak myślałam , dostałam dodatkowe leki i zobaczymy co i jak .
I niestety z nerkami jest spory problem. W prawej stoi na całej długości czyli zajmuje całą powierzchnie ale niestety w lewej stoi też na 2cm i nie jest za fajnie , następna wizyta 1marca i zobaczymy co i jak najgorsze jest to że ciężej mi się oddycha i muszę to kontrolować jak będzie bardzo ciężko to od razu do szpitala. Pani ginekolog mi powiedziała że wolałaby żebym urodziła naturalnie bo mam ten szewek a jeśli będę miała cesarkę ze względu na nerki to czeka mnie podwójny ból czyli cesarka i zdjęcie szewku. Więc zobaczymy co i jak. Kochane życzę wam kolorowych snów buziaczki

reklama
hej kochane no i zroblam tego testa i wydaje mi sie ze jest ciut bledszy ale glowy sobie uciac nie daje ciezko porownac go z testem wczorajszym jak juz posinial ...
tempka:
sobota: 36,30
niedziela: 36,08
poniedzialek: 36,18

czyli niby od wczorajszej wyzsza... ale sie okaze czy to owu byla za jakies 2-3 dni jak ciagle bedzie rola tempka... nie wiem kurna co mam zrobic czy brac antybiotyki czy nie kurde :wściekła/y:

Do góry