reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no no nooooo czego ja się tutaj nie nauczę na tym BB.. :errr::rofl2::rolleyes::laugh2::laugh2::laugh2: nic tylko Was czytać.... :rolleyes2:
A ja głupia myślałam że holsy są do ssania :laugh2::huh:

Ola** jeszcze kilka dni i dowiemy się co i jak u Ciebie w brzuszku. Ale rozumiem Twój niepokój i czekanie... ojjj jak ja nie lubię czekać..

missiissi Lepiej o tym nie myśl teraz tylko zdecyduj jutro po odczytaniu tempki.
A czy idziesz na monitoring jak pisałaś wczoraj?

Ostatnia edycja:
reklama
olcia tylko moj gin mi powiedzial wyraznie nie zachodz pani w ciaze podczas brania antybiotyku tego wiec jesli kreska na tescie dzisiaj byla ciut slabsza tempka sie podwyzszyla o 0,10 to moze byla owulka wczoraj :confused:a wczoraj byl seksik.... zobacze jak jutro skoczy tempka wyzej juz nie wezme jak nizej bedzie to wezme rano.... juz sie nie moge doczekac kiedy bedziesz sie nam chwalic bo ja raczej wierzyc w moja owulke nie wierze :no:

to pewnie silny ten antybiotyk.gina trzeba sluchac.

Slodizutka tak sie napalam z tym brzuszkiem,ale przeciez to nei takei proste cykl jeden i juz:(
choc osttanio dzidzi nie planowalismy,a tu prosze jeden seks w nieplodne i blizniaki:) bo tak to seksik w innej postaci choc bez holsa:p

missiissi :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: chyba mało kumata jestem :oo:

Aga34 tak Aguś pięknie to wszystko opisywać troszkę gorzej wykonać. ;-):tak:
Bo większość społeczeństwa nie planuje tylko wpada.. a druga cześć uwaza się jak mama, ciocia, siostra, koleżanka nie robiła takich badań i ma zdrowe dziecko to i ona nie musi.. Niestety pięknie by było wiedziec o tym przed planowaniem. Ja powiem sama po sobie- planowałam a jakoś badania robiłam ale tylko podstawowe. A lekarz który by się zainteresował "wywiadem" rodzinnym o schorzeniach to tylko moim zdaniem w TV w zielonej górze (czy jakoś tam "Na dobre i na złe)

Ola ** udanej kąpieli...
Lepiej miło się zaskoczyć jak rozczarować.

Żegnam się i ja.
Zmykam do męża.
Życzę Wam samych wspaniałych snow.
Brzuchatki przyłóżcie rączki do brzuszka i powiedzcie że to od dalekiej cioci z BB..
Staraczki do dzieła..
Oczekującym na zielone światełko.. podpowiedź z holsem :-D:-D choć dalej nie kumam co i jak :-p:-p

reklama
z mezem postanowilismy z enie biore. rano wzielam wystarczy... n jednej dziewczynie lekarz pisal na necie ze to jest slaby atybiotyk...

slodziutka to napisze wprost : bierzesz do buzki hollsa i razem z holsem w ustach ssiesz swojego mana :-D tzn loda robisz no :-);-)

Do góry