reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka jak ty to robisz z tym odpisywaniem . :-)Pełna podziwu jestem.
Co do słuzby zdrowia masz rację. Mam przykład swojego taty umierał z bólu,wiec wezwali pogotowie w szpitalu panie z łaską - bo w nocy. I w końcu i tak go odesłali. DO specjalisty nie ma szans żeby sie dostac w normalnym terminie. Wiec i tak musi za wszystko płacić

reklama
No tak jak mam czas to tu puściutko pytałam już na wątku o plamieniach ale wiem ,że karolcia jak i być może niektóre z was miewały plamienia we wczesnej ciązy nie to żebym sie nakręcała, ale rajcuje mnie to gdybanie (moja mama już nie chce mnie słuchać a M zamyka sie w sobie).

No więc tak mój cykl rozpoczął się 18 stycznia w 9-10 dniu cyklu obserwowałam już śluz płodny kurze białko zresztą już napomykałam o tym, a 5 stycznia 19dc zauwazyłam to plamienie różowe po stosunku (na palcu beżowe na papierze blado różowe) wtedy było tego troszke ale tylko raz po wytarciu , przedwczoraj wieczorem już tylko lekka plameczka ledwo widzialna , (przez cąły dzień nic tylko wieczorem), no a wczoraj wieczorem ledwo widoczna smużka i to nie był taki płynny śluz tylko raczej ciągnący , a dziś mi mokro i biało jak zwykle, i zastanaiwam sie czy to nie dzidziol nadżerki w październiku jeszcze nie miałam , chyba ,że sie przyplątała ,ale to raczej krew bardziej leci niż śluz gęsty bo nadżerka to nic innego jak ranka , no i torbieli od 5 lat nie stwierdzono , często kochaliśmy sie bardzo mocno i nigdy takej sytuacji nie było w ciągu 4 lat.O bosz znowu mam tą fajną nadzieje ,że może jednak coś tam sie zadziało , :-D:-D:-D:-D:-D:-D, nas to chyba trzeba by było zaskakiwać dziewczyny żebyśmy sie tak nie zastanawiały dziesięć razy nad starnkami, np M przebijający gumki no własnie to ja sprawdze gumki teraz;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooo kobietka ja i daa gdybysmy zaciazyly to ten sam termin porodu by byl hihi bo ja tez mialam @ 18stycznia :-D

dobra zmykam papu i mowie juz dobranoc i przepraszam ze nie odpisuje ale akurat teraz nie mam sily

Kaskiz nie dziękuje twój suwaczek mknie w zawrotnym tempie:tak:
Acha wczoraj od 16 do 20 kujał mnie prawy janik a od 20 do 24 lewy dziś rano oba na zmiane do 10 a potem już cisza czyżby bliźniaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pati ja mam nauczke po listopadowym teście i czekam tydzień po terminie @ gdyby nie pszyszła .A moje dydole mnie nie bolą jak to zwykle przed @:sorry2:

a tą co w ciąży jest mój szef oddelegował do innego pokoju, żeby mnie nie denerwowała swoim widokiem.

O i bardzo mądrze:tak: nie wiem co to za szef ale na pewno jest człowiekiem...
Tylko Twojego posta przeczytałam bo właściwie interesowało mnie jak ten dzień zniesiesz w pracy -super że nie taki diabeł straszny:tak:

A gin -nic ciekawego... Tyle ze mnie omacał i pozaglądał wszędzie -ale nie do tego przywykłam przy swoim ginie:baffled: żadnej delikatności, żadnego tłumaczenia co robi... taki beton trochę -no nic -następna wizyta za 4 tygodnie po skierowania na badania do szpitala niezbędne i skończy się moja przygoda z tym panem na dobre...
I znowu się przekonałam że mój gin jest the best

Będę jutro laseczki

Kobietka Pati ja tez podobnie... 16go @ :) i tak mnie kusi zeby w piatek 28dnia zrobic tescik... zeby @ nie przyszla:) Kobietka ja tez mialam ciut krwi ze dwa razy, ale dawno chyba jak owulka. nei powinnam sie tak nakrecac:( ale jak juz pisalam dzis mija cztery meisiace od kiedy jestem sama ze swym brzucholem. za dwa dni mialam rodzic. i tak marze zeby wrocily do mnie juz...

reklama
Do góry