reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja też póki co witamin jeszcze nie biorę. jak będę w środę u ginki to się będę musiała podpytać co ona myśli o witaminkach, może myśli że sama się domyślę, że mam je brać ;-)

witajcie dziewczynki :)))) ja sie tylko witam i uciekam ....nie nadrobie wszystkiego co wypisalyscie :(( przepraszam :) u mnie jakos leci..dzis zadzwonie do lab i dowiem sie jak moje posiewy...mam nadzije ze juz nie mam tych bakterii....wieczirem sie odezwe..
a ogolnie jestem w szoku....te wasze suwaczki mkna jak szalone!!!to niemozliwe ;) ale jakie uszczesliwiajace :)) buziolki laseczkiiiii :*

Ok dzięki dziewczyny. I nie ważne że to drugie są droższe i od 13 tc. Ok to znowu jestem mądrzejsza :-)

hmmmm no dla mnie ważne -tych jest 60 i kosztują 30zł, te od 13tc jeśłi chce sie 60 wychodzą 100zł. A te tańsze mają więcej minerałów i witamin... te od 13 to po prostu pic na wodę i tyle...

Lekarz powie ze jezeli masz dobre wyniki to witamin nie musisz brac.Niestety wiekszosc kobiet które nie biorą witami około 7 miesiaca maja niebobór zelaza i wtdy dostają zelazow w płynie(ochydztwo:baffled:),aby tego uniknąc proponuje brac witaminy cały czas:tak:.W trakcie karmienia piersią tez.Unikniecie tez dzieki temu po ciąży wypadania włosów i niedoborowi wapnia.Widziałam dzieczyny które prawie wyłysiały po ciąży:no:.Bo nie wieże ze jecie tyle wszystkiego zeby uzupełniac wszystkie witaminki.

reklama
dziuje za odpowiedz, ból nie jest az tak mocny porostu czuje macicę, co do antybiotyków to kupiłam sobie te same co dostałam 5 miecy temu co miałam zabieg, wtedy miałam wykonywane gdzie indziej i dostawałam 2x dzienie przez 3 dni antybiotyk w szpitalu i dostałam na 5 dni do domu, tytaj na polnej zdziwiło mnie to że nic mi nie dali ...i daltego postanowiłam kupić na własną rękę-chyba nic sie nie stanie...

Do góry