reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie

ja po nie przespanej nocy - cos ewidentnie mi zaszkodziło bo bolał mnie żołądek:-(
teraz coś skromnego jem bo jestem głodna. Oby tylko z dzidzolkiem było wszystko ok.
Agatko ja też ide w środe o 10 do gin:-)

reklama
mnie też w środę czeka wizyta, tyle że na 17.15 :-) muszę pamiętać, żeby o to zaświadczenie o ciąży poprosić, które sobie w pracy wymyślili, że potrzebują
ciekawe ile waga na plusie pokaże po 3 tygodniach :sorry2:

Witajcie, ja tylko na chwilkę
Wczoraj miałam imprezę karnawałową z pracy i wróciłam o 3.40, niedawno wstałam i zaraz do pracy. Impreza w stylu gangsterskich lat 20. Fajnie było

Drugiego testu jeszcze nie robiłam, bo nie kupiłam sobię. Kupię dziś i zrobię rano, @ nadal brak.
Miłego dnia wszystkim.

6 dni temu miałam łyżeczkowanie , drugie w przeciągu 5 miesięcy, nie dostałam żadnych antybiotyków lecz po 3 dniach sama kupiłam sobie na własna rękę, boję sie ze wdało mi sie jakieś zapalenie odczuwam lekki ból w brzuchu czy macicy ...powiedzcie mi czy takie objawy sa nie pokojace?

V_Jolka ostatnio miewam problemy z zasnieciem :wściekła/y: czego nie lubię i nigdy tak długo to nie trwało :no: ale cóż może nie zawsze można być leniuchem (brakuje mi chyba pracy i porannego wstawania:baffled::-D)
Jaką firmę zamierzasz otowrzyć?
Jak udały się naleśniki? I jaki przepis zrobiłaś że cosik miałaś z nimi problemy? Rozgrzałaś mocno patelnie??Gdybyś była bliżej z chęcia bym pomogła. ...nie tylko w mowie.
Ja zamierzam otworzyć sklep z odzieżą dla dzieci od lat 2 do 13.
A co do naleśników, to chyba im się wstyd zrobiło,
że wam o nich napisałam i od mojego tamtego postu
wychodziły jak marzenie
A za pomoc bardzo dziękuje...
Na pewno bym skorzystała
:-D:-D:-D:-D:-D

lila to sa te wieksze komplecik tu zrobilam przed chwilka rekawiczke zaraz zrobie duga i postaram sie dzisiaj czapeczke zeby mezus wyslal jutro :) podoba sie?? te buciki to z guziczkami zabokami ;-)

slodziutka to podaj mi maila to ci przesle fotki moich robotek i to jest stronak z moimi pracami szkicami Softbutterfly Site
:-) musze dodtac jeszcze dwa rysunki do ludzi albo zrobic osobny kacik dla mojego synka

Kobieto!
Jakie talenta w tobie drzemają
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
cud
miód
i orzeszki
;-);-);-);-)
V_jolka no to trzymam kciuki, by przyznali Ci dotację :-) Długo musisz czekać na decyzję?
Słowo WINO jest zakazane właśnie dlatego, że my cieżarówki możemy tylko raz na jakiś czas. A tu ostatnio jakiś maraton alkoholowy się zrobił i co rusz jakaś o butelkach z winem pisała. To jest znęcanie się nad ciężarówkami ;-)
Na decyzję czeka sie 30 dni
wiec jeszcze 2 tyg,\.,
ale pod koniec tego tyg
zadzwonię i dowiem się jak tam, co tam...
Kochana!
Oddałabym całe wina świata
by móc mieć pod serduszkiem
maleństwo...
:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y:

Witam was dziewczynki.

Witaj kochana!
I pozdrów Zuzankę od cioci

Ale mi narobiłyście ochoty na krokiety
Vjolka mogłabyś mi podsunąć przepisik??:zawstydzona/y::-)

Wielkie Żarcie - Przepis - Krokiety drobiowo-pieczarkowe
Tylko ja je zawsze robię po tym, jak ugotuje rosół..
zostaje mięsko z niego, więc trzeba je wykorzystać

Edytka teraz mi juz tylko laparoskopia została. Farmakologicznie nie dało rady.

Przytulam...

przepraszam,że nie kazdej odpisałam,ale jakoś mi dziś cięzko! Odpisała mi moja pani doktor, mam zrobić kolejne badania...usg macicy i jajników, i usg jamy brzusznej z oceną nadnerczy...po wynikach ustali leki i da znac kiedy mozna zaczac starania...wszystko mnie juz jakos przerasta..od zabiegu ciagle robie jakies badania i chodze po lekarzach i ciagle cos nowego:(Posypało sie to moje zdrowie... najgorsze jest to ze ja nie bardzo mam kiedy robic te badania,wracam z pracy pozno, a moja kochana przewodniczaca nie zawsze wyraza zgode na urlop i czesto robi problemy..dodatkowo jestem zmeczona i fizycznie i psychicznie dojazdami do pracy i sama praca...czuje ze przydalo by misie troche odpoczynku, bo psycha zaczyna mi siadac:(:(:(
w piatek mam tez biobsje tarczycy..heh..

przepraszam ze sie tak wyzalilam, ale komu jak nie wam...

Trzymam kciuki!

Vjolka wyrzuć patelnię -pewnie sie popsuła

Odmówiła posłuszeństwa, paskuda jedna!

6 dni temu miałam łyżeczkowanie , drugie w przeciągu 5 miesięcy, nie dostałam żadnych antybiotyków lecz po 3 dniach sama kupiłam sobie na własna rękę, boję sie ze wdało mi sie jakieś zapalenie odczuwam lekki ból w brzuchu czy macicy ...powiedzcie mi czy takie objawy sa nie pokojace?

Witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*). Zostań z nami...

Agatko - dobre pytanie. Na połówkowym widziałam główkę po mojej prawicy...jesssssssu mam jakiś zastój umysłowy...przecież dzidzia się rusza...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj chyba dziecko nie tylko ugniata na przeponę ale i na mózgownicę :zawstydzona/y:

reklama
Do góry