Witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*). Zostań z nami...
dziekuje Ci:-(
może znajdzie cie dziewczyna która opowie mi na pytania...
reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Witaj. Dla Twoich
może znajdzie cie dziewczyna która opowie mi na pytania...
Jeśli ból wystąpił dopiero teraz to zgłoś się do lekarza . A czy bólowi towarzyszy krwawienie i gorączka?? I nie bierz antybiotyków na własną rękę bo mogą jeszcze zaszkodzić...
Libi witaj -żadnych antybiotyków na własną rękę -to ze nie przepisali Ci nic nie znaczy ze nie dostałaś w szpitalu końskiej dawki w kroplówce jak spałaś... jeśli Cię cos niepokoi mierz temperaturę -niepokoić się możesz przy gorączce -bo to oznacza stan zapalny. Macica boli bo się kurczy -nie bierz no spy pod żadnym pozorem. Z leków przeciwbólowych tylko paracetamol... plamienie może potrwać tydzień, ustać i znowu wrócić. Zależy od gina -ale jeśli nic się nie dzieje (długie mocne krwawienie, temperatura, długotrwały ból brzucha, dziwna wydzielina lub jej zapach) usg lepiej zrobić po pierwszej @ która przyjdzie ze 4-8 tygodni (choć są różne szkoły)
Just w 38tc to już dziecko nie ma jak się ruszać -teraz mój kangórek ma problemy z przesunięciem główki i tylko nią majta na prawo i lewo -jakby chciałam pupę przerzucić to ja bym chyba umarła
Kasikz no to razem mamy kontrolę podwozia
Gosia no to teraz zostań moją sąsiadką i będzie cool
Vjolka witaj
Aga34 hahahah to jest upośledzenie ciążowe opisałam to na wieściach było na szkole rodzenia:-);-)
Lilijanna polecam się na przyszłość
Just w 38tc to już dziecko nie ma jak się ruszać -teraz mój kangórek ma problemy z przesunięciem główki i tylko nią majta na prawo i lewo -jakby chciałam pupę przerzucić to ja bym chyba umarła
Kasikz no to razem mamy kontrolę podwozia
Gosia no to teraz zostań moją sąsiadką i będzie cool
Vjolka witaj
Aga34 hahahah to jest upośledzenie ciążowe opisałam to na wieściach było na szkole rodzenia:-);-)
Lilijanna polecam się na przyszłość
Agatko, ja tam nie wiem, póki co nie mam doświadczenia, ale ona twierdziła, że się przemieszcza, chyba że główka z pupką, albo jeszcze czym innym były mylone ;-) tak czy inaczej, tamta mała już prawie dwa tygodnie jest na tym świecie więc swobodniej wszystkim może porzuszać ;-)
Kochana na kopniaki to jeszcze za wcześnie , pewnie odczuwasz takie łaskotanie :-)Ja je czuję do tej pory, więc nie jesteś gruboskórna.
A moja mała dzisiaj dostała mega czkawki, a ja leżałam na plecach i obserwowałam jak rytmicznie podskakuje mój brzuch ...
Ja tez chce,zeby mi brzuch podskakiwal :-(, narazie tylko czuje jak głowka rusza na dole brzucha.
13x13, a dzieki,ze pytasz.U mnie wsio ok. Od szkoły mam wolne do konca marca,takze luzy. Do gina za tydzien,bo wyjechal na ferie :/ i tak to leci.Chłop nadal w domu,bo mrozy i ogolnie kicha wlasnie,bo nic nie moge kupywac dla maleństwa i sciska mnie wlasnie przez to
Agata jak nazywały się te witaminy co Ty łykasz, bo wiem, że więcej osób ich zażywa, a sa ciut tańsze od tych nie pamietam jakich
1 te moje
FeminalN 35zł za 60 sztuk na cały okres staranek, ciąży, karmienia piersią
2. te których nazwy nie pamiętasz
Feminal metafolin 50zł za 30 sztuk od 13tc do końca ciąży
reklama
Agatka chyba bierze feminatl N - ja tez je biore
A ja nic nie biore jeszcze