reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka ja zrobilam p\c antykardiolipinowe a,lekarz mi zlecil p/c antysfofolipinowe.Znasz oznaczenia tych badan.Babeczka w labolatorium mi powiedzial ze to sa te same.:szok:

reklama
Coś znalazłam poronienia są różnicowane:
poronienie samoistne bezgorączkowe
poronienie gorączkowe niepowikłane temp 38-39 miejscowe zapalenie błony śluzowej macicy
poronienie gorączkowe powikłane temp 38-39 zapalenie narządów rodnych i przydatków
wstrząs septyczny gorączka 39 i wyżej .

czy to znaczy ,że miałam stan zpalny i dlatego dzidzi nie ma?

Może macie rację.. ja robiłam je prawie dwa lata temu więc mogę się mylić :zawstydzona/y::dry: Nie wiem. Ale ginek wie lepiej... Zapewne ja się mylę.
Zmykam do kościólka...
Narka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam na swoich badaniach:
Wynik oznaczenia przeciwciał przeciwko fosfolipidom metodą immunoenzymatyczną
przeciwciała przeciwko b2-glikoproteinie1
przeciwciała przeciwko kardiolipinie
Rozumiem więc, ze to sa różne badania, tylko składają się na jeden zespół, gdzieś też czytałam, że antykoagulant tocznia również należy do tego badania.
Missiiss nie rób rano, bez sensu marnować test. Po prostu wyznacz sobie gofdzinę i staraj się 2 godz wcześniej nie pić.

Znalazłam stronke tam piszą ,o przyczynach poronień i jedną z wymienianych są infekcje tam piszą ,że infekcje powodują tzw poronienie gorączkowe chyba znalazłam odpowiedź jakieś badziewie zabiło mi dziecko a nie ja, to znaczy ,że musze to coś znaleźć i wykończyć bezlitośnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to link do tej stronki:

Poronienie | abcciaza.pl

reklama
Do góry