reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie niedzielnie!
Czemu słowo
WINO
ma być zakazane????
Przecież, nawet wy, moje ciężaróweczki,
możecie raz na jakiś czas napić się lampkę wina...

reklama
jesoooo!
już mniej niż 5 miesięcy?!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a pamiętam jak było ponad 7 miesięcy do staranek...
ale ten czas leci...
chociaż...
jak znam życie...
pewnie i tak się odwloką...
:sorry::sorry::sorry:

Witam się i ja.

Lilijanna pracujesz jeszcze zawodowo? Do którego tc myślisz pracować? Czy może do końca jak się będziesz dobrze czuć.

Agnieszka miło Cię widziec. Wspaniale jest widzieć jak dzidzia rośnie... Jak tam kolki??

Anetha to super że smakowała! Trzeba mieć ten talent kucharski :zawstydzona/y::-D:tak: i skromność ;-):-)

missiissii jesli taka jest Wasza decyzja to trzymam kciuki by się opłacalo Ci jechać tyle km.. by był tam pęcherzyk który da sie "wykorzystać"....

V_jolka witaski

Zmykam przygotować obiadek i kończyć orzeszki które późnym wieczorem wczoraj zaczęłam.

paaaa

Witam się i ja.

Lilijanna pracujesz jeszcze zawodowo? Do którego tc myślisz pracować? Czy może do końca jak się będziesz dobrze czuć.

Agnieszka miło Cię widziec. Wspaniale jest widzieć jak dzidzia rośnie... Jak tam kolki??

Anetha to super że smakowała! Trzeba mieć ten talent kucharski :zawstydzona/y::-D:tak: i skromność ;-):-)

missiissii jesli taka jest Wasza decyzja to trzymam kciuki by się opłacalo Ci jechać tyle km.. by był tam pęcherzyk który da sie "wykorzystać"....

V_jolka witaski
witaj!
Już wstałaś...
rany!

Jak widać wstałam :-D i piszem do Was..
Ale już zmykam jak napisałam do mojego królestwa.. kuchni.
Co do staranek.. tak często coś staje nam na przeszkodzie by zacząć wtedy kiedy byśmy chciały.

wlasnie dziewczynki czemu tak dlugo chcecie czekac?? lekarz wam tak kazal czy same tak chcecie?? powiem wam ze ja bardzo bardzo chce ale nie obejdzie sie bez juz lekkiego strachu jak mysle o bobosksiku jakbym np wiedziala ze pecherzyk jest i z emoze cos z tego wyjdzie... zaczynam myslec czy aby te 3 miechy to nie za szybko ale chec dzidzia jest silniejsza i wygrywa:tak:

znalazlam nawet lekarke tzn dr pania fajan ktora kiedys mi powiedziala jako druga ze bada blizniaki i przyjmuje w poniedzialki i srody to zadzwonie w poniedzialek i zapytam sie czy w srode by mnie przyjela :tak: zaplace tu 70 zl ale nie bede usiala jechac calymi dniami pociagiem za 20n zl nie warto bo pewnie nie obeszlo by sie od mcdonalda we wro i czegos dobrego u mnie wiec na jedno wychodzi :-)

Jak widać wstałam :-D i piszem do Was..
Ale już zmykam jak napisałam do mojego królestwa.. kuchni.
Co do staranek.. tak często coś staje nam na przeszkodzie by zacząć wtedy kiedy byśmy chciały.
jesso!
widziałam, że twój ostatnio post wczorajszy,
a raczej pierwszy dzisiejszy ;-)
był już po północy
i teraz już na nogach...
ja bym chodziła z oczami na zapałki
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jeśli chodzi o staranka
to jeśli uda się nam od marca zacząć własną działalność
to pewnie i one się przełożą na termin późniejszy
choć nie chciałabym...
Kacper w październiku skończy 7 lat
więc będzie duża różnica wieku
a to nie jest dobre
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

wlasnie dziewczynki czemu tak dlugo chcecie czekac?? lekarz wam tak kazal czy same tak chcecie??
Wiesz...
Ja Antośkę straciłam prawdopodobnie w wyniku
ogromnych stresów,
jakie przechodziliśmy od sierpnia
Ja bez pracy
D bez pracy walczący w sądach z swoim byłym pracodawcą
Sama rozumiesz...
Więc podjęliśmy decyzję,
że dopóki nasza sytuacja finansowa nie będzie w miarę stabilna
o dzieciątku nie myślimy....

reklama
vjolka to ty juz masz maluszka jednego no nie takiego juz maluszka hehe :tak: aha ... ja tez mialam sklep zalozyc ale chce pierw dzidzia pozniej sie tym zajme.... a mas zmoze gdzies strone co trzeba skladac o dodacje do pup jesli chce sie zalozyc wlasna dzialalnosc?? bisnesplan pewnie to podstawa i jeszcze cos trzeba?? aha i nie wiesz czy to sie sklada do up w miejscowosci gdzie mieszkasz cyz tam gdzie chcesz otworzyc dzialalnosc?

aha teraz juz wiem ... wiadomo jesli sie nie ma sytuacji finansowej stabilnej to ciezko sie starac o dzidziusia i jeszcze wiecej stresu by bylo bo skad pieniadze wziac... ja na szczescie prace mam z mezem ale moze nas zakna w kwietniu po swietach choc to jeszcz enie jest pewne na 100% ale wolalabym byc juz w ciazy wtedy bym miala do porodu pieniazki na lekarzy a maz szybko znalazlby nowa prace jeszcze odprawe by dostal wiec by bylo ok ale znajac zloscliwosc rzeczy martwych do kwietnia sie nie uda ...

Ostatnia edycja:
Do góry