reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu She..
biznes...

cóż...
wniosek o datację z PUPu na rozpoczęcie działalności złożony...
pozostaje mi tylko czekać...

reklama
[video=youtube;XRQtVC6wNIw]http://www.youtube.com/watch?v=XRQtVC6wNIw[/video]
zobaczcie sobie..
uśmiałam się co nie miara!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze biore ten doxycyclinum tzf i poprostu mam dzialania nieporzadne z ulotki :-( glowa mnie nawala jest mi goraco i dziwnie sie czuje ogolnie.... :zawstydzona/y:

reklama boska:)

chyba tak zrobie lbo zmniejsze dawke... n ulotce pisze ze jedna doba 2 tabsy reszte po jednej w ciezkich przypadkach albo po wyzej 70 kg po 2 tabsy na dobe przez 5 dni ja waze wiecej niz 70 kg (77) i biore dwie jak lekarz kazal i wczoraj bylo ok wsio a dzisiaj wymiekam ...:zawstydzona/y: jakos tak czasem dziwnie widze... i tak mi leb peka i jakbym miala goraczke sie czuje taka rozpalona... nieptrzebnie bralam t tabletke o 21... ehhh ale osiol ze mnie wolalabym sie pozbyc tego cholerstwa choc ponoc nie szkodzi ciazy i dzidzi ... ale wolalam zrobic z tym porzadek ...

Witam się wieczorową porą..

Andzi Madzia bardzo podobna do e-cioci... z charakterku :-p:-D
Śliczna panna Ci rośnie... następna dama... razem z Olcią..

LucyF mam kilku znajomych co przeprowadziło się z Tarnowa do Rzeszowa bo poznało tam na studiach swoje drugie połówki.. I to tylko rzut beretem..od Tarnowa.

V_jolka witam i dużo zdrówka życzę..

gosiah to naormalne etapy w naszych zachowaniach. Najpierw ból i gorycz i aż chcemy krzyczeć że nigdy więcej przechodzić tego koszmaru nie będziemy.. że dość mamy już tego stresu... a później tęsknota, miłość wygrywają i nabieramy siły do walki. Ale karjobraz po "bitwie" nie wyglada zawsze kolorowo o czym wiele z nas już się przekonało.. jest to tak jak na obrazie z Tatr Wysokich.. idziesz.. idziesz pod górkę.. potykasz się kulejesz ale idziesz.. czasem wpadasz w przepaść ale po to są najbliżsi... forum by podać ręke i pomóc wyciągnąć z tej przepaści..i znów górka.. potykanie się o kamienie... czasem przepaść... ale gdy wyjdziemy na szczyt.. widok z niego będzie zapierał dech nam w piersiach.. a później.. co? Z górki.. ale i wtedy nie będzie łatwo bo też możemy się potknąć, upaść.. ale po to są najbliżsi by nam pomogli.. zresztą gdy wspominać będziemy "widoki" lub mieć przed oczami nasze "osiągniecie" to będziemy na tyle silni by wstać i iść...
Tego Nam wszystkim życzę.. zdobycia szczytu i chęci pójścia jeszcze dalej..

krolcia81 gratuluję pierwszej @. Krok milowy na przód. Zawsze to cieszy. A skrzepy jak wiesz to naturalna rzecz. Macica jeszcze oczyszcza się i to dobrze! Boli? Ehhhh mnie też boli jak fiks zawsze. Choć nie powiem po ciążach moje @ wyglądają inaczej. Przede wszystkim są krótsze co mnie cieszy..
Co do acardu.. najlepiej delikatnie gina nakierować.. co i jak. Żeby było że to niby od niego wyszła ta propozycja. Samemu trudno zdecydować ale jak ja bym wiedziała ze jest to dostępne bez recepty w maju ubiegłego roku...ehhh

Anetha i jak karpatka wyszła??? Ja dzisiaj z nudów zrobiłam orzeszki.. pycha.. uwielbiam je.. i polecam każdemu są bardzo smaczne.. Nadzienie może być takie jak lubicie. ;-)

GosiaLew póki nie ma @ żyjemy nadzieją...

EwelinaK26 wiele w życiu przeszłaś. Ale podoba mi się to że nie poddajesz się i idziesz do przodu z podniesioną głową... Dzielna z Ciebie kobieta choć wierzę że nie było Ci łatwo..
Jak spotkanie z koleżanką?

Agniesia82 nie będzie łatwo żadnej z nas w następnej ciąży. Ale musimy starać się myśleć jak najbardziej pozytywnie bo wszystkie stresy udzielają się maluszkowi.Szew napewno pomoże Ci..tym razem. Aaaa Ty musisz zacząć wierzyć że Wam się uda...

Mikuś i pora na następny cud cio?? :sorry2::-D:-D:-D

Lilijanna a jak Ty spędziłaś sobotni dzionek?

wiolka_1982 w zdrowym ciele zdrówy duch ;-)
Nie ma to jak udane zakupy na poprawienie humorku? Cio takiego sobie kupiłaś?

ilonka26 tak jak i My z mężem nie wyobrażamy sobie życia bez tupotu małych nóżek.. Dlatego uwierz mi że silna z Ciebie kobieta i wiele w życiu Wam się uda. Tylko musicie walczyć i nie poddawać się. A zacięcie do walki jak widać już masz..
A któraś z Was pytała się mnie jak dawałam sobie radę po stratach w tak małych odległosciach czasowych. O właśnie tak jak ilonka.. walczyć walczyć i nie poddawać się. Na nic by się zadały łzy i biadolenie.. tylko pogorszyły by sprawę.. Mam wspaniałego męża i jest ze mną i wspiera mnie i walczy ze mną o mały cud.. (małe cuda)Choć do dzisiejszego dnia nie jest Nam łatwo jak kazdej z Was ale jedno u Nas jest pewne..że nie poddamy się nawet i za 7,8 razem gdyby tak się stało...

She1978 mam nadzieję że czujesz się lepiej??? Cio???

kobietka22 ja zawsze miałam normalne @ (długie,bolesne ale normalne) a po każdym z poronien coś miałam niepokojącego w którymś tam z cyklów. Np plaminie w srodku cyklu.. ból w trakcie cyklu (na owulkę bo sprawdzałam czego nigdy nie miałam!, plamienie też było na owulkę :confused:) więc może i u Ciebie coś się zmieniło..
Ale oczywiście życzę Ci II kreseczek jeśli już czas i pora ku temu.
Co do siostry to raczej gazy, wzdęcia .. napewno nie ciążowy brzuszek.

miissiis naprawdę nie wiem co o tym sądzić. Decyzja należy do Ciebie. Ty musisz wiedzieć czego chcesz i sama czy z mężem podjąć decyzję. Nie umiem Ci pomóc.

Pati.b to gratuluję zdanych egzaminów. A co do "oblania" zdarza się jeśli durny prof. daje tematy których nie przerabialiście. Nastepnym razem wiesz co trzeba zrobic..
Zapomniałam jeszcze dodać bo dzisiaj zobaczyłam na ta kartke od ginki i mam jesio oczywiscie brać duphaston.

chyba tak zrobie lbo zmniejsze dawke... n ulotce pisze ze jedna doba 2 tabsy reszte po jednej w ciezkich przypadkach albo po wyzej 70 kg po 2 tabsy na dobe przez 5 dni ja waze wiecej niz 70 kg (77) i biore dwie jak lekarz kazal i wczoraj bylo ok wsio a dzisiaj wymiekam ...:zawstydzona/y: jakos tak czasem dziwnie widze... i tak mi leb peka i jakbym miala goraczke sie czuje taka rozpalona... nieptrzebnie bralam t tabletke o 21... ehhh ale osiol ze mnie wolalabym sie pozbyc tego cholerstwa choc ponoc nie szkodzi ciazy i dzidzi ... ale wolalam zrobic z tym porzadek ...

Może na razie powoli ogranicz
zobaczysz co się będzie działo...
A dzwoniłaś do lekarza?

missiissii przestań brać, jutro czy w poniedziałek zadzwonisz do gina i da Ci inny lek. Przecież sama mówiłaś że oprócz jednego wszystkie antybiotyki będą na nie działać bo jest wrażliwy ten wirus..

V_Jolka reklama pierwsza klasa

zadzwonilabym ale juz jest pozno a jutro nie bede dzwonic tak w niedziele troche glupio... mysle ze ogranicze po jednej tabletce na dobe wlasnie jak vjola mowi i zobaczymy moze sie uspokoii... aprzestawac nie hce bo chce sie pozbyc szybko tego no chyba ze naprawde bede umierala to nie dam rady zobacze jak jutro bedzi epo jednej tabletce.... 2 dni cale po 2 tabsy mam zaliczone jeszcze tylko 3 dni... a w poniedzilek zadzwonie chyba ze cos mi sie bedzie dzialo po tej jednej nawet... oby nie:no:

nie wiem co z tym monitoringiem nadal...w sumie nie chce mi sie jechac 3 godziny pociagiem w jedna a pozniej jeszcze 3 h wracac... podaruje sobie a moze poczekam az somo sie wszystko stanie?? moz enie brac duphastonu pozniej na @?? jej moj gin wie wszystko o mnie od 3 miechow z przed ciazy do teraz i chyba wie co robi nie?? ehhh nie lubie takich decyzji....

reklama
slodziutka- kupiłam spodnie x 2, spodniczkę, 2 biale bluzeczki,3 bluzeczki takie koszulowe, jeden bezrekawnik taki sweterkowy:) mamie sweterek na urodziny,i mojemu K spodnie x 3, sweter i dwie koszulki:)

Biorac przyklad z agi34 ide z moimKdo wanienki:)

Do góry