missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dzieki kochana :-) poszperam u siebie i w opolu na stronce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki kochana :-) poszperam u siebie i w opolu na stronce
viola tylko o to chodzi ze ja wiem ze sa konkursy dla pracujacych na dotacje na wlasna firme i takiego wniosku chce szukac bo ja mam prace chyba ze ja strace niedlug bo mis ie umowa konczy 16 lutego...
Witajcie!
Myślałam, że nigdy mnie to nie spotka...wszystko układał się znakomicie...ale w 12tc poroniłam. Jest mi cholernie ciężko, to było dziecko upragnione, prawdziwy owoc naszej miłości! Tak bardzo się cieszyliśmy...
I nagle, mój świat rozsypał się na miliony kawałków...Staramy się go poskładać... Ból fizyczny minął szybko, niemniej jednak psychika cierpi nadal. Może mnie teraz tutaj zlinczujecie, ale wiem, że kolejna ciąża, nowe dzieciątko pomogłoby mi bardzo.
To nie jest tak, że chcę teraz zapomnieć o iskierce która była we mnie - to nie będzie możliwe do końca życia - ale wiem, że kolejna dzidziulka odwróciłaby moją uwagę, spowodowałaby że na nowo to wszystko nabrałoby sensu...I choć żal i ból po stracie jest ogromny, to czuję że jestem na to gotowa, bo oboje bardzo tego pragniemy.
Opinie są różne...jedni radzą poczekać 3msc inni 6msc...a niektórzy mówią, że wystarczy do pierwszej miesiączki. Czy znacie jakieś przeciwskazania, żeby zajść od razu w kolejną ciążę ? Czy fizycznie coś się może stać, czy raczej chodzi w tym czekaniu głównie o aspekt psychiczny...
Będę wdzięczna za pomoc.