reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
slodziutka- no troche tego sie uzbieralo:) alei ceny byly okazyjne:)wiesz ja pracuje jakies 80 km od domu, i wyjezdzam tak miedzy 5:30 a 6 a wracam miedzy 18:15-30, wiec takna tygodniu to jakiekolwiekzakupu ubraniowe nie wchodza w gre..wiec jak juz sie wybierzemy to trzeba wykorzystac:) lece bowodajuz sie leje:)

missiiss slodkich snów:)

I ja się pożegnam. Spać jeszcze nie idę ale kompa wyłączam.

Życzę spokojnych snów.
A jutro wspaniałej niedzieli pełnej uśmiechu na buzi i radości w sercu..

Dobranoc

GosiuLew dzieci to sama radość. Buziaczki :**

Wiolka nie ma jak zakupy, zaszalałaś :-)

Ja miałam dziś wizytę 1,5 rocznego łobuziaka, ale się nalatałam, wszędzie mi zajrzał, ale sama radość

Idę spać, do napisania jutro

Dzień dobry Kochane w niedzielny poranek :-)

wiolka_1982 – jak ja bym chciała iść na zakupy, ale póki zima trzyma to niestety rachunki wzrastają tragicznie i jeszcze chwilkę muszę poczekać. Co tam ciekawego kupiłaś? A już doczytałam, ale Cię kobieto poniosło :szok:
ilonka26 – gorszy dzień musi mieć każdy, by mógł docenić te lepsze dni ;-)

She1978 – to nie czekaj aż Cię choróbsko chwyci tylko witamina C 2x dziennie rano i wieczorem i wapno pij 4x dziennie, mnie lekarz w ten sposób leczył jak w styczniu się rozchorowałam, bo nic innego mi nie wolno było brać. a stosuję do teraz zapobiegawczo. Teraz jesteśmy w II trymestrze, więc pewnie jakieś leki już można, ale po co, spróbuj na początek tą Wit. C i wapno, rozpuszczaj tylko w letniej a nie zimnej wodzie i tyle. I nie zwlekaj aż się przeziębienie rozwinie, bo nie ma co.
kobietka22 – no to trzymam kciuki by to nie było ani na @ ani jakieś tam inne niespodzianki, tylko ta jedna konkretna. A siostra niech uważa na siebie i pogratuluj jej koniecznie.
missiiss1301 – dasz radę kobieto, pamiętaj jakiemu to celowi służy
ewela28 – zrób sobie listę koniecznie, bo na miejscu jak zobaczysz dzidzię to połowę z wrażenia zapomnisz
Aga34 – mam nadzieję, że butelek nie pomyliliście hihi :-D

V_jolka80 – słowo wino powinno być zakazane na forum wrr :no:

karolcia81 – Karolcia piękny sen i bardzo dobrze go sobie wytłumaczyłaś, ja pomyślałam identycznie
Pati.b – bitwa nie bitwa, wojna ważniejsza, czy Ty już do nas wracasz?
slodziutka_e – a ja w sobotę pracowałam niestety, a dzisiaj sprzątam dom na cacuś-glancuś :baffled:

Dzien dobry dziewczynki:-)
Melduje sie ze zyjemy...
Mala rosnie bo widze po ciuszkach i musimy juz przeskoczyc na wiekszy rozmiar...
Dni uciekaja tak szybko,ze nawet nie wiem kiedy minal ten miesiac...
Milej niedzieli kochane

witam sie kobitki

niestety meza wygonilam dopracy i wroci dopiero o 20.00 :-) zjem sniadanko chwilke obejze tv i biore sie za dokanczanie kompleciku drugiego :tak:

ide cos wszamac i wzic tabletke :baffled:

agnieszka wow! to juz miesiac rzeczywiscie szybko zlecialo :) buzikai dla was !:*

milej niedzieli

Witam 'dziwczyny w niedzielny poranek
Karpatka wyszła super wszyscy sie zajadali.
Aha wczoraj mielismy isc do mojego szwagra na urodziny 22 on studiuje i mieszka z tesciami,i moja tesciowa zadzwonila ze nie bo on sie uczy i w przyszlym tygodniu wiec siedzielismy sobie z moja siotra ogladalismy filmy.Po czym szwagier zadzwonił i powiedzial ze wezmie butelke i przyjedzie do nas .Jak moj T sie wkurzyl ze ja upieklam ciasto zrobilam salatke to moze mam jeszcze mu urodziny zrobic.A tesciowa nie pracuje siedzi w domku ze swoja mamusia i pierdza w stolek:wściekła/y:Normalnie moj T strasznie byl wkurzony i powiedzial mu ze nie bo mial odebrac moich rodzicow z zabawy.
A ja dzisiaj wlasnie robie sniadanko dostalismy tego halogen over i robie kielbaski tak jak z grila pyszne.

reklama
wiecie co ja jednak zanim zaczne brac duphaston na wywolanie to pojade w ten czwartek do siebie do rodzinnego miasta.... kij ze wydam 50 zl na bilet w dwie strony is ie bede meczyc w glupim pociagu i bede marzla czekajac na stacji ale kurkanie chcialabym hamowac sobie owulacji skoro i tak jej nie bylo od porodu :baffled: moze treaz akurat za 10 dn moze wiecej cos sie tamurodzi i dojdzie do tej owulacji jak kiedys po duphastonie w 3 tygodnie po terminie spodziewanej @ mialam owulke (po wywolanej @ duphastonem) wiec licze na to ze moze moze .... teraztez tak bedzie... wczoraj mniejwiecej czekalam na @ ale wiadomobylo ze nie przylezie wiec jak do czwartku nie przyjdzie to w czwartek bedzie akurat po wyplacie to pojade do siebie zagladne w dziure :-) wydaje mis ie ze to bedzie najrozsadniejsze ... a jak nic sie nie bedzie robilo to wezme wtedy duphaston i juz :tak:

Do góry