reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie wie jak mam to rozumiec ale bardzo mnie ten sen przygnebil... :-( wiecie co ostatnio kolezanka naamawiala mnie do pojscia do wrozki... wiem ze to glupie ale z ciekawosci pojde do niej

karolcia az zazfroszcz takich pieknych snow... az mi lezka poleciala bo ja tak bardzo bym chciala zeby moj Antos do mnie przyszedl we snie i sie ze mna pozegnal :-( bardzo zaluje ze go nie widzialam ze go nie wzielam na raczki :-( mi si esame zle sny snia... dzisiaj np. snilo mi sie ze bylam w ciazy i ze od dluzszego czasu juz mi nie rosl brzuszek a mialam juz termin na porod i zaczely sie skurcze i dzwonie do mojego doktorka tego co do niego chodze i mowie mu co i jak a on ze smutkiem mowi ze urodze martwe dziecko bo nie roslo juz i kazal mi jechac do najlepszego szpitala dla wczesniakow i jechalam do szpitala ze strachem i lzami ze urodze dzidzia ktory nie bedzie zyl dla mnie .... :-( ja nie wiem jak ja mam takei sny to mam straszne dni pozniej ... boje sie plaze i ciagle o tym snie mysle :( boje sie ze to przepowiednia na kolejna ciaze :-(
Kochana mam nadzieję, że Ci się kiedyś Twój synek przyśni i że to będzie piękny sen i przytulisz go bardzo mocno i powiesz mu jak go kochasz....
a co do proroczych snów...to nie wmawiaj sobie niczego skarbie...ja mam same piękne sny o dzieciach....śnią mi się piękne dzieciaki, które mówią do mnie mamo...i co z tego jak znowu się nie udało....

Dziewczyny, czy myslicie, że tak z miesiąc, dwa przed rozpoczęciem staranek mogę brać Acard...tak profilaktycznie...bo duzo czytałam i wiem, że wiele dziewczyn brało kilka miesięcy przed fasolką tak jak folik, co Wy na to?

Karolcia piękny sen :) Coś w tym rozpoczynaniu nowego rozdziału jest, grunt żeby nie wracać do przeszłości, trzeba się przestawić znów na teraźniejszość i przyszłość. @ już masz więc jest bardzo dobrze !! :)

Mi przed wizytą u gina zanim dowiedziałam się o śmierci naszego bobaska śniło się, ze urodziłam chłopczyka, poród był bezbolesny. Najlepsze było to, ze ja leżałam po tym porodzie, a położna dała moje dzieciątko drugiej "mi" i ta druga "ja" gdzieś wyszła z moim bobasem i już nie wróciła.

She
ja ci współczuję tych bóli głowy, jak ty sobie z nimi bidulko radzisz??

Kobietka dziękuję

Ostatnia edycja:
Karolcia lepiej trzeba by się było spytać lekarza, bo musisz pamiętać że ten lek rozrzedza krew
Masz rację....i tak wybieram się do jakiegoś super gina z moimi wynikami...może za jakieś dwa, trzy tygodnie...jak już kariotyp będziemy mieli, to się podpytam...
Bo cały czas myslę o tych przepływach....może moja macica jest słabo unaczyniona, ukrwiona i dlatego moje Aniołki tak szybko odchodzą?

Karolcia a jakie już macie badania za sobą??
Bo ja właśnie dziś zrobiłam spis badań, które chcemy zrobić
TSH
anty TPO
p/c przeciwjądrowe ANA 1
p/c kardiolipidowe
nasienie ogólne + posiew
Różyczka
Toxo
Cytomeg.

genetyczne - kariotyp - czekamy na wyniki

mam w planach jeszcze chlamydię i te inne bakterio podobne z wymazu....ale to juz jak pójdę do gina....
jak masz jakiś pomysł na badania, których ja nie zrobiłam to pisz....!

Kochane...zmykam do łóżeczka....dobranoc...i spokojnych i pięknych snów Wam życzę!

Od poniedziałku do pracy.....a mam taka pracę, że czasami pół dnia nudy...więc będę z Wami, żeby mi czas szybciej zleciał....będzie mega produkcja!

Ostatnia edycja:
hejka
nie doczytam co u was :-( u mnie moze nie zle, bo zaliczylam egzamin ten z psycholem na 3 wiec dobrze, a statystyke oblalam a dlaczego bo gosc dal zadania podobne do tych ktore ma na swojej stronie a ja tam nie zajrzalam i przerobilam tylko to co mialam w zeszycie... kurde nawet wzorow do tych zadan z egzaminu nie mialam w notatkach ! wkurzylam sie jak nigdy bo przeciez nie kazdy ma mozliwosc wejscia na neta nie kazdy ma dostep do neta wiec do cholery jakim prawem daje cos czego nie przerabialismy i jeszcze ze wzrami do zastosowania ktorych nie bylo na zajeciach... no ale bitwa przegrana ale wojne to juz wygrama !

karolcia doczytalam ze @ nadejszla :-D superaśnie :-) ja wracam do sprzatania, musze zrobic porzadek ze starymi zeszytami... jestem wykonczona ale mam dosyb balaganu bo szczerze powiedziawszy od czasu rozpoczecia sesji to mam problem z ogarnieciem domu :/... dzis wrocilam o 16,30 zjadlam obiad, wypilam kawe pojechalam na zakupy wrocilam o 19,30 poukladalam zakupy, zaczelam zmywac gary i wybila 21 powycieralam no i teraz jeszcze zrobie porzadek z burdlem w pokoju :/ sory za slownictwo ale tego co ja tu mam inaczej nie da sie nazwac... aha i adam kuje stare plytki i robi mega dziury w scianie... ja juz widze w kolorach remont tej lazienki a tesc placze nad swoimi brudno rozowymi plytkami ktore sa takie superrr... ze mi tylko na wymioty sie zbiera jak patrze na ten brudny roz fuj :-p

dobranoc papa gosia trzymam kciuki za testowanko :-)

reklama
kurcze wiecie co ? meczy mnie ciagle to ze jak zaczne braac ten duphaston to to zniknie mi pecherzyk ktory bedzie sie byc moze robil juz na jajnikach :baffled: nie daj emi to normalnie spokoju... juz mam ktory dzien jak na suwaczku widac dzien cyklu i okresu i owulki niet :no: a pamietam jak z antkiem to owu byla w 62 dniu cyklu czyli w czwartek jakbym poszla do gina to moze bym widziala czy jakis pecherzyk sie robi a nie zazywac duphaston i zaczynac cykl od nowa i czekac az sie kolejny pokaze bo clo narazie odpada.... tylko nie chce isc do mojego priv bo pomysli ze mnie pogielo ale mysle zeby sie poswiecic i pojechac do ziebic do siebie i tam u panstwowego sobie zrobic usg i spawdzic (do babki kiedys chodzilami to ona pierwsza mi powiedziala ze mam blizniaki)

co o tym myslicie ?? poradzcie mi kochane prosze :confused:

Do góry