wiolka_1982
Fanka BB :)
missiiss - pamietaj ze sny sprawdzaja sie na odwrot!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mam nadzieję, że Ci się kiedyś Twój synek przyśni i że to będzie piękny sen i przytulisz go bardzo mocno i powiesz mu jak go kochasz....karolcia az zazfroszcz takich pieknych snow... az mi lezka poleciala bo ja tak bardzo bym chciala zeby moj Antos do mnie przyszedl we snie i sie ze mna pozegnal :-( bardzo zaluje ze go nie widzialam ze go nie wzielam na raczki :-( mi si esame zle sny snia... dzisiaj np. snilo mi sie ze bylam w ciazy i ze od dluzszego czasu juz mi nie rosl brzuszek a mialam juz termin na porod i zaczely sie skurcze i dzwonie do mojego doktorka tego co do niego chodze i mowie mu co i jak a on ze smutkiem mowi ze urodze martwe dziecko bo nie roslo juz i kazal mi jechac do najlepszego szpitala dla wczesniakow i jechalam do szpitala ze strachem i lzami ze urodze dzidzia ktory nie bedzie zyl dla mnie .... :-( ja nie wiem jak ja mam takei sny to mam straszne dni pozniej ... boje sie plaze i ciagle o tym snie mysle boje sie ze to przepowiednia na kolejna ciaze :-(
Masz rację....i tak wybieram się do jakiegoś super gina z moimi wynikami...może za jakieś dwa, trzy tygodnie...jak już kariotyp będziemy mieli, to się podpytam...Karolcia lepiej trzeba by się było spytać lekarza, bo musisz pamiętać że ten lek rozrzedza krew
TSHKarolcia a jakie już macie badania za sobą??
Bo ja właśnie dziś zrobiłam spis badań, które chcemy zrobić