reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie wie jak mam to rozumiec ale bardzo mnie ten sen przygnebil... :-( wiecie co ostatnio kolezanka naamawiala mnie do pojscia do wrozki... wiem ze to glupie ale z ciekawosci pojde do niej

karolcia az zazfroszcz takich pieknych snow... az mi lezka poleciala bo ja tak bardzo bym chciala zeby moj Antos do mnie przyszedl we snie i sie ze mna pozegnal :-( bardzo zaluje ze go nie widzialam ze go nie wzielam na raczki :-( mi si esame zle sny snia... dzisiaj np. snilo mi sie ze bylam w ciazy i ze od dluzszego czasu juz mi nie rosl brzuszek a mialam juz termin na porod i zaczely sie skurcze i dzwonie do mojego doktorka tego co do niego chodze i mowie mu co i jak a on ze smutkiem mowi ze urodze martwe dziecko bo nie roslo juz i kazal mi jechac do najlepszego szpitala dla wczesniakow i jechalam do szpitala ze strachem i lzami ze urodze dzidzia ktory nie bedzie zyl dla mnie .... :-( ja nie wiem jak ja mam takei sny to mam straszne dni pozniej ... boje sie plaze i ciagle o tym snie mysle :( boje sie ze to przepowiednia na kolejna ciaze :-(
Kochana mam nadzieję, że Ci się kiedyś Twój synek przyśni i że to będzie piękny sen i przytulisz go bardzo mocno i powiesz mu jak go kochasz....
a co do proroczych snów...to nie wmawiaj sobie niczego skarbie...ja mam same piękne sny o dzieciach....śnią mi się piękne dzieciaki, które mówią do mnie mamo...i co z tego jak znowu się nie udało....

Dziewczyny, czy myslicie, że tak z miesiąc, dwa przed rozpoczęciem staranek mogę brać Acard...tak profilaktycznie...bo duzo czytałam i wiem, że wiele dziewczyn brało kilka miesięcy przed fasolką tak jak folik, co Wy na to?

Karolcia piękny sen :) Coś w tym rozpoczynaniu nowego rozdziału jest, grunt żeby nie wracać do przeszłości, trzeba się przestawić znów na teraźniejszość i przyszłość. @ już masz więc jest bardzo dobrze !! :)

Mi przed wizytą u gina zanim dowiedziałam się o śmierci naszego bobaska śniło się, ze urodziłam chłopczyka, poród był bezbolesny. Najlepsze było to, ze ja leżałam po tym porodzie, a położna dała moje dzieciątko drugiej "mi" i ta druga "ja" gdzieś wyszła z moim bobasem i już nie wróciła.

She
ja ci współczuję tych bóli głowy, jak ty sobie z nimi bidulko radzisz??

Kobietka dziękuję

Ostatnia edycja:
Karolcia lepiej trzeba by się było spytać lekarza, bo musisz pamiętać że ten lek rozrzedza krew
Masz rację....i tak wybieram się do jakiegoś super gina z moimi wynikami...może za jakieś dwa, trzy tygodnie...jak już kariotyp będziemy mieli, to się podpytam...
Bo cały czas myslę o tych przepływach....może moja macica jest słabo unaczyniona, ukrwiona i dlatego moje Aniołki tak szybko odchodzą?

Karolcia a jakie już macie badania za sobą??
Bo ja właśnie dziś zrobiłam spis badań, które chcemy zrobić
TSH
anty TPO
p/c przeciwjądrowe ANA 1
p/c kardiolipidowe
nasienie ogólne + posiew
Różyczka
Toxo
Cytomeg.

genetyczne - kariotyp - czekamy na wyniki

mam w planach jeszcze chlamydię i te inne bakterio podobne z wymazu....ale to juz jak pójdę do gina....
jak masz jakiś pomysł na badania, których ja nie zrobiłam to pisz....!

Kochane...zmykam do łóżeczka....dobranoc...i spokojnych i pięknych snów Wam życzę!

Od poniedziałku do pracy.....a mam taka pracę, że czasami pół dnia nudy...więc będę z Wami, żeby mi czas szybciej zleciał....będzie mega produkcja!

Ostatnia edycja:
hejka
nie doczytam co u was :-( u mnie moze nie zle, bo zaliczylam egzamin ten z psycholem na 3 wiec dobrze, a statystyke oblalam a dlaczego bo gosc dal zadania podobne do tych ktore ma na swojej stronie a ja tam nie zajrzalam i przerobilam tylko to co mialam w zeszycie... kurde nawet wzorow do tych zadan z egzaminu nie mialam w notatkach ! wkurzylam sie jak nigdy bo przeciez nie kazdy ma mozliwosc wejscia na neta nie kazdy ma dostep do neta wiec do cholery jakim prawem daje cos czego nie przerabialismy i jeszcze ze wzrami do zastosowania ktorych nie bylo na zajeciach... no ale bitwa przegrana ale wojne to juz wygrama !

karolcia doczytalam ze @ nadejszla :-D superaśnie :-) ja wracam do sprzatania, musze zrobic porzadek ze starymi zeszytami... jestem wykonczona ale mam dosyb balaganu bo szczerze powiedziawszy od czasu rozpoczecia sesji to mam problem z ogarnieciem domu :/... dzis wrocilam o 16,30 zjadlam obiad, wypilam kawe pojechalam na zakupy wrocilam o 19,30 poukladalam zakupy, zaczelam zmywac gary i wybila 21 powycieralam no i teraz jeszcze zrobie porzadek z burdlem w pokoju :/ sory za slownictwo ale tego co ja tu mam inaczej nie da sie nazwac... aha i adam kuje stare plytki i robi mega dziury w scianie... ja juz widze w kolorach remont tej lazienki a tesc placze nad swoimi brudno rozowymi plytkami ktore sa takie superrr... ze mi tylko na wymioty sie zbiera jak patrze na ten brudny roz fuj :-p

dobranoc papa gosia trzymam kciuki za testowanko :-)

reklama
kurcze wiecie co ? meczy mnie ciagle to ze jak zaczne braac ten duphaston to to zniknie mi pecherzyk ktory bedzie sie byc moze robil juz na jajnikach :baffled: nie daj emi to normalnie spokoju... juz mam ktory dzien jak na suwaczku widac dzien cyklu i okresu i owulki niet :no: a pamietam jak z antkiem to owu byla w 62 dniu cyklu czyli w czwartek jakbym poszla do gina to moze bym widziala czy jakis pecherzyk sie robi a nie zazywac duphaston i zaczynac cykl od nowa i czekac az sie kolejny pokaze bo clo narazie odpada.... tylko nie chce isc do mojego priv bo pomysli ze mnie pogielo ale mysle zeby sie poswiecic i pojechac do ziebic do siebie i tam u panstwowego sobie zrobic usg i spawdzic (do babki kiedys chodzilami to ona pierwsza mi powiedziala ze mam blizniaki)

co o tym myslicie ?? poradzcie mi kochane prosze :confused:

Do góry