reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She to zależy, bo mój P. nietety talentu do śpiewania to nie ma :-)

Selenka a jak tam twoje mieszkanie? Bo pamiętam, że remont miałaś.

Ja raczej też należę do kategorii: śpiewać każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej :-)

Z opcją na gorzej :-(

Ok, będę zmykać. Wepchnęłam w siebie tabletkę dopochwową i siedzenie jest mało komfortowe w tej chwili... :-(

Do juterka!

Ostatnia edycja:
kaira24 – witaj i cieszę się, że z wszystkimi ok. i odpoczywaj przez ten miesiąc ile się da
ewela28 – hmmm myślę tu o jakiś cukierkach które działają podobnie, tzn. na pewno nie będą mieć tyle magnezu, ale może będą Ci bulgotać w buzi
ewelina28 – nie ma się co dziwić, badań tyle, że człowiek głupieje, a my tu je robimy, dalej analizujemy i za chwilę na studia medyczne się dostaniemy bez problemu. A zabieg P. przejdzie bez komplikacji i wszystko będzie ok, nie trać kochana wiary
Agniesia82 – bo najbezpieczniej byłoby chodzić do trzech ginów, tylko dla dziecka co chwilę badania, naświetlanie to niekoniecznie jest dobre. Ale my już myślimy inaczej, powiedzcie mi, która kobieta w ciąży myśli tyle co my, jak jej nie spotka tragedia to jest kompletnie nieświadoma niebezpieczeństw, hmm i może tak jest lepiej. My tu co chwilę główkujemy.
13x13 – Agatka ja mam 300 m2. Ja ostatnio wyprasowałam obrusy, ale na pościel jeszcze się nie zdecydowałam :no:

[FONT=&quot]LucyF – tak tak zachcianki, tak trzymaj[/FONT]

Motyl 12 – rybka wędzona – jejciu kobieto nie ma litości
karolcia81 – Skarbie dasz radę, metoda sprytna i obu ten właściwy lekarz szybciutko się znalazł i nie zawiódł
karola322 – Karola te liczby to dla mnie masakra, przepraszam, że nie pomogę
pardoes – witaj, zielone światełko to duży krok naprzód, a wiosna szybko przyjdzie
Pati.b – Pato zdasz i jedno i drugie
Aneczka_77 – dziękuję za wyjaśnienie kochana
wiolka_1982 – leki te co Ci ginka szykuje czy jakaś insza pani doktor
GosiaLewGosia rano już jest, jakieś wieści kreskowe?
selena – jejciu ale śliczniutka, oj będzie męskie serca łamać

reklama
Cześć dziewczyneczki!!!
jesssooo:szok::szok::szok::szok::szok:
ile mnie tu czeka nadrabiania...
plan wykonałyście chyba w 800%
:-):-):-):-):-):-)
Ale dobra
"jak trza, to trza"
Kawka w dłoń
i do czytania.....

Do góry