reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She to zależy, bo mój P. nietety talentu do śpiewania to nie ma :-)

Selenka a jak tam twoje mieszkanie? Bo pamiętam, że remont miałaś.

Ja raczej też należę do kategorii: śpiewać każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej :-)

Z opcją na gorzej :-(

Ok, będę zmykać. Wepchnęłam w siebie tabletkę dopochwową i siedzenie jest mało komfortowe w tej chwili... :-(

Do juterka!

Ostatnia edycja:
kaira24 – witaj i cieszę się, że z wszystkimi ok. i odpoczywaj przez ten miesiąc ile się da
ewela28 – hmmm myślę tu o jakiś cukierkach które działają podobnie, tzn. na pewno nie będą mieć tyle magnezu, ale może będą Ci bulgotać w buzi
ewelina28 – nie ma się co dziwić, badań tyle, że człowiek głupieje, a my tu je robimy, dalej analizujemy i za chwilę na studia medyczne się dostaniemy bez problemu. A zabieg P. przejdzie bez komplikacji i wszystko będzie ok, nie trać kochana wiary
Agniesia82 – bo najbezpieczniej byłoby chodzić do trzech ginów, tylko dla dziecka co chwilę badania, naświetlanie to niekoniecznie jest dobre. Ale my już myślimy inaczej, powiedzcie mi, która kobieta w ciąży myśli tyle co my, jak jej nie spotka tragedia to jest kompletnie nieświadoma niebezpieczeństw, hmm i może tak jest lepiej. My tu co chwilę główkujemy.
13x13 – Agatka ja mam 300 m2. Ja ostatnio wyprasowałam obrusy, ale na pościel jeszcze się nie zdecydowałam :no:

[FONT=&quot]LucyF – tak tak zachcianki, tak trzymaj[/FONT]

Motyl 12 – rybka wędzona – jejciu kobieto nie ma litości
karolcia81 – Skarbie dasz radę, metoda sprytna i obu ten właściwy lekarz szybciutko się znalazł i nie zawiódł
karola322 – Karola te liczby to dla mnie masakra, przepraszam, że nie pomogę
pardoes – witaj, zielone światełko to duży krok naprzód, a wiosna szybko przyjdzie
Pati.b – Pato zdasz i jedno i drugie
Aneczka_77 – dziękuję za wyjaśnienie kochana
wiolka_1982 – leki te co Ci ginka szykuje czy jakaś insza pani doktor
GosiaLewGosia rano już jest, jakieś wieści kreskowe?
selena – jejciu ale śliczniutka, oj będzie męskie serca łamać

reklama
Cześć dziewczyneczki!!!
jesssooo:szok::szok::szok::szok::szok:
ile mnie tu czeka nadrabiania...
plan wykonałyście chyba w 800%
:-):-):-):-):-):-)
Ale dobra
"jak trza, to trza"
Kawka w dłoń
i do czytania.....

Do góry