reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się w sobotni poranek i ....

ogłaszam, że moja pierwsza @ po zabiegu nadeszła!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jeszcze wczoraj wieczorem zauważyłam podejrzany śluzik...a w nocy się rozkręciła na dobre....ale tak jak poprzednio...koszmarnie boli....aż mi się w głowie kręci...i lecą jeszcze jakieś skrzepki....ale ja sobie wmawiam, że to dobrze, że jeszcze sie z tych wszytskich "śmieci" oczyszcza...i, że następna będzie piękna z ładnie odbudowanego endo!
Jak mojemu Z wczoraj powiedziałam, że juz jest....to sie oboje popłakaliśmy z radości....bo on zaczął się juz martwić, że nie ma i nie ma i, że trzeba będzie szukać przyczyny i stymylować hormonami...ciągle pytał "jak tam te nasze sprawy menstruacyjne...." kochany jest. Tylko On i Wy zrozumiecie jaka to radośc dostać ta pierwszą @.....reszta kobiet pewnie nam puka w czoło z czego się tak cieszymy...

Ale super wiadomość, bardzo bardzo się cieszę razem z Tobą i twoją pierwszą @. To ogromna radośc, wreszcie kobieta i jej mężczyzna zaczynają czuć, że wszystko wraca do normalności. że jest dobrze. Bardzo dobra wiadomość. :tak:

reklama
a ktory dzisiaj masz dzien cyklu ?? moze jeszcze nic straconego :) mi test wyszedl 12 dni po owulacji ale tska bardzo slabiutka kreska musiala rozbroic test zeby byo ja widac :-) ale byla i z kazdym dniem grubsza :tak:

Dzień Dobry Wspaniałe Kobiety!!!! :-)

Ilonko życie płata nam różne figle czasami piękne niespodziewane a czasami okrutne czasami wydaje się że życie nie ma sensu chyba wszystkie Tu miałyśmy takie myśli Gdy w 2007roku czekałam na męża to był Dzień Kobiet byłam szczęśliwa jak diablil że w końcu go zobaczę uścisnę nie przeczuwałam wg że mogłoby się coś stać że się stało....Gdy o 4 rano przyjechał mój brat z wiadomością że mój mąż zginoł runoł mój świat i ja nie chciałam żyć zamknełam się sobie miałam tylko mojego 1,5rocznego synka dla którego chciałam żyć bo ja tylko mu pozostałam rzuciłam się w wir pracy w dzień było ok ale noc mnie przerażała przepłakałam tyle nocy..... Gdy w tamtym roku poznalam alberta cieszyłam się że znowu pokochałam los znowu mi kogoś podarował kto zagościł w moim sercu po krótkiej znajomości wiedzieliśmy że chcemy być ze sobą i zaczeliśmy starać się o dziecko zobaczyłam 2 upragnione kreseczki cieszyliśmy sie bardzo a zwłaszcza albert skakał do sufitu faceci bardzo dużo kryją w sobie gdy poroniłam w 19tc był ze mną cały czas nie odstępował mnie na krok i płakał razem ze mną pochowaliśmy nasze dziecko, wiem ze teraz to wszystko wydaje się jakimś koszmarem wiem że czasami wszystkei myślimy dlaczego to własnie mnie to się wszystko przytrafia nie wiem..... nie wiem naprawde czemu los tak ciebie nas wszystkie tak doświadcza ale nadejdzie taka chwila u nas wszystkich zobaczycie że będziemy przytulać nasze upragnione dzieci do serca a w pamięci tulić nasze aniołki, troszkę się rozpisałam:zawstydzona/y: ale kochana znajdź sobie jakieś zajęcie mi to pomogło, przytulam Cięmocno ból zawsze pozostanie ale już nie tak będzie bolał....

GosiaLew 3mam mocno kciuki:-):-):-)

A tak wg to zrobiłam sobię kawkę poczytałam włączyłam fajną muzę i zaraz witam się z moją szafą:sorry2: bo jest tam sajgon:zawstydzona/y:

Kurde!
Niech ta zima się już skończy...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bierze mnie przeziębienie
ZNOWU!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ileż razy w ciągu jednej pory roku można?
Tym razem chyba jednak to coś silniejszego, niż zwykle...
W kościach łamie...
Mięśnie bolą...
Na termometrze 38,7
a na dodatek dziwnie sinieją i drętwieją mi palce u stóp
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

V_Jolka gripex, rutinoskorbin i amol to moje sposoby na przeziębienie

Zjadłam sobie rybkę wszakrze nie lubię zabardzo ryb ale jak ta zjadłam to mmmmm braciszek z Noregii przywiózł łososia norweskiego Dziewczyny cudo bardzo dobra rybka:-D No ale inni też zjedli do tego fryteczki ja nie bo muszę 15kg spaść w nic się nie mieszczę:zawstydzona/y:
Na 16 idę na kawkę z koleżanką przyda mi się wyrwanie z domu bo można zbzikować:-p
Miłego popołudnia:-)

Dzień Dobry Wspaniałe Kobiety!!!! :-)

Ilonko życie płata nam różne figle czasami piękne niespodziewane a czasami okrutne czasami wydaje się że życie nie ma sensu chyba wszystkie Tu miałyśmy takie myśli Gdy w 2007roku czekałam na męża to był Dzień Kobiet byłam szczęśliwa jak diablil że w końcu go zobaczę uścisnę nie przeczuwałam wg że mogłoby się coś stać że się stało....Gdy o 4 rano przyjechał mój brat z wiadomością że mój mąż zginoł runoł mój świat i ja nie chciałam żyć zamknełam się sobie miałam tylko mojego 1,5rocznego synka dla którego chciałam żyć bo ja tylko mu pozostałam rzuciłam się w wir pracy w dzień było ok ale noc mnie przerażała przepłakałam tyle nocy..... Gdy w tamtym roku poznalam alberta cieszyłam się że znowu pokochałam los znowu mi kogoś podarował kto zagościł w moim sercu po krótkiej znajomości wiedzieliśmy że chcemy być ze sobą i zaczeliśmy starać się o dziecko zobaczyłam 2 upragnione kreseczki cieszyliśmy sie bardzo a zwłaszcza albert skakał do sufitu faceci bardzo dużo kryją w sobie gdy poroniłam w 19tc był ze mną cały czas nie odstępował mnie na krok i płakał razem ze mną pochowaliśmy nasze dziecko, wiem ze teraz to wszystko wydaje się jakimś koszmarem wiem że czasami wszystkei myślimy dlaczego to własnie mnie to się wszystko przytrafia nie wiem..... nie wiem naprawde czemu los tak ciebie nas wszystkie tak doświadcza ale nadejdzie taka chwila u nas wszystkich zobaczycie że będziemy przytulać nasze upragnione dzieci do serca a w pamięci tulić nasze aniołki, troszkę się rozpisałam:zawstydzona/y: ale kochana znajdź sobie jakieś zajęcie mi to pomogło, przytulam Cięmocno ból zawsze pozostanie ale już nie tak będzie bolał....

GosiaLew 3mam mocno kciuki:-):-):-)

A tak wg to zrobiłam sobię kawkę poczytałam włączyłam fajną muzę i zaraz witam się z moją szafą:sorry2: bo jest tam sajgon:zawstydzona/y:

Podziwiam Cię Ewelina, ja jestem po tym porodzie w 18 tc jestem trochę przestraszona następną próbą i tą moją niecną :dry: szyjką.

reklama
ewelinka ja sobie postanowilam od jutra dietka i cwiczonka tak do polowy marca :-) moze si euda choc z 5 kg mniej bo od polow marca moze owulka bedzie :sorry2: mam nadzieje ... i do tej pory chce ciut zrzucic ... kurcze tez dzisiaj robilam porzadekw szafie i mam tyle fajnych ciuchow i wszystkie za male :-(
musze sie zabrac za siebie a przedewszystkim nie jesc slodyczy.
mysle zeby razowy chlebek jesc i tylko 4 posilki dziennie takie wmiare i nie pozniej niz o 18 kolacja... choc jak pracuje od 9.00 do 21 to ciekzko bedzie bo mam tylko 20min przerwy w pracy ale moze jakos sie uda...

kurcze mnie tez cos przeziebienie lapie. glowa mnie zaczyna bolec i jakos dziwnie sie czuje :baffled:

agniesia ja wlasnie tez ie strasznie boje a juz najgorzej teraz jak mowia przetrwac 9 tc bo wtedy najwiecej poronien pozniej przetrwac ten czas w ktorym nam sie wydazylo to co sie wydarzylo... i od tej pory i tak ciagly strach przed przedwczesnym porodem ehhh bedzie ciezko ja nie wiem czy ziol na uspokojenie brac nie bede jak lekarz mi pozwoli i jak nie bede wyrabiala juz... :(

Do góry