reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeny Gosia teraz nie zasnę z wrażenia :-) Trzymam kciuki. A o której można będzie przeczytać wyniki?

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    2,3 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co ?? odnosnie tych porzadkow w szafie to ja dzisiaj zroilam i tak przegladalam ciuszki dl maluszka i zapisywalam wszystko co mam i powiem wam ze mam cala wyprawke dla noworodka i kilk arzeczy z rozmiarow 62 i 68:szok: przez ciaze z Antkiem i po niej 3 miechy tak mis iejakos nazbieralo :sorry2: nic ni emusze kupowac juz :-D

gosialew trzymam kciuki za dwie grube krechy :tak:

Selenko dziękuję :-) Ostatnio tych Fasolek tu trochę na szczęście przybyło.

Jak czuje się Madzia? :-) Ucałuj ją od e-cioci!

Pamiętam o was, z sentymentem zagladam na wasze forum. Przykro,że ciągle nowe dziewczyny sie pokazuja, ale wierzę w CUD, który sama przezyłam. Dobrze,że jest to forum.

Dobrej nocy i do napisania.

Selenka witaj, ale Magdusia już urosła, jak ten czas leci.
Asia a tak patrzę, że Tobie to też już suwaczek mknie i ty się za mnie nie stresuj:-)

reklama
Selenko ale słodkości z tej Twojej córci! Zaglądaj częściej :-)

Gosiu ja się nie stresuję! Ja się ekscytuję! A to dobre dla Maluszka :-) A że suwaczek mknie... No to prawda. Przecież niedawno wklejałam tu test z prośbą o upewnienie mnie, że nie mam omamów... A tu już 3 m-c się skończył... Wow...

Do góry