reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słodziutka dziekuje za odpowiedz :-) musze leciec do apteki bo w moim elevit pronatal jest tylko 4 ug b 12 :-) ja nie mam zespolu niespokojnych nog :-) wiec chyba sterydy mi nie potrzebne chyba ze to na cos innego sie bierze, wiec od dzis dołanczam akard do witaminek a w pn lece po b 12 :-D zobaczymy :-) tylko kuppie jakąs mniejsza albo taka do łamania na pol bo ja w witaminach mam 4 to mysl ze drugie tyle starczy :-) ja chudzinka wiec ogromnej ilosci witamin moj organizm by nie strawil juz i tak widze ze za duzo troche zelaza mam ( bo "bubu jest ciemne hihi sorki za okreslenie) a na tabsach pisalo ze wlasnie czasem tak jest ale to nie szkodzi :-)

dobranoc... jak ja jutro przezyje te egzaminy to nie wiem

aha dowiedzialm sie ze "prawo gospodarcze i prwo pracy" zdalam na 3,5
pochwale sie :-D
Bankowosc -4,5
Matematyka finansowa - 5
Prawo - 3,5
Rachunkowosc finansowa - 4,5
Statystyka narazie tylko cwiczenia 4,5
j. angielksi 3,5
niemiecki 4,5
f. publiczne narazie tylko cwiczenia 4,5 ale z egzaminu to ja nawet na 3 nie licze bo jak pisalam facet ma cos z psychika :/

hihi teraz czekam na gratulacje :-p dobra wiem samochwala jestem

papa

reklama
slodziutka no przyznam sie szczerze ze ostatnio na forum duzo mi go brakowalo... o wiele za malo go mialam : niedobór endorfin :-D:-) ale obiecuje mocne postanowienie poprawy :-)

zastanawiam sie tylko czy po antybiotykach brac ten duphaston na wywolanie czy pojsc jeszcze na przeglad czy to jajeczko sie kluje czy nie bo jakby jakis pecherzyk sie robil to szkoda by mi go byloby zabijac duphastonem... ad tym sie tylko zastanawiam ale zdrugiej strony nie chce latac jak po****na do ginka bo pomysli ze zwariowalam :-D chociaz on zna moja sytuacje i si epytalam czy czekac na sam @ az przyjdzie ale mowil ze i tak jak bede miala do srody 40dc wiec smialo moge brac... najwyzej jeszcze zrobie testa owulacyjnego i bede mierzyc tempke naraazie jest niska... i jak bedzie blisko owu to duphastonu brac nie bede... :) sie zobaczy w srode

Pati.b gratuluję. A encorton to steryd wiec napewno nie jest to na niespokojne nogi. Bo moja ginka nic o niespokojnych nogach i bolących stawach nie wie. Bo się nie chwaliłam we wrześniu jak byłam aaaa to dopiero wyszło w tym tygodniu ze jest to powiazane. A leki miałam zapisane we wrzesniu..
Witamin za dużo tez nie łykaj na własną ręke.

miissiis zaczekaj i zobaczysz co dalej zrobić...

Pati gratulacje.
Missiiss czasami fajnie byłoby zamieszkać z naszymi ginkami i tak co chwilka podgladanko, hihi;-)
Słodziutka a już się staracie, zeby było widać dwie kreseczki?

witam sie wieczorowa pora!

ja tylko na chwile, poczytałam ale nie mam sily odpisac..dobrze ze dzis piątek,bo jestem wykonczona..od kilku dni strasznie mnie zgaga meczy, pewnie po lekach.

Dzis spia u nas dzieciaki mojej siostry (adaś4 lata, asia 26 bedzie miala roczek)Ucieszne dzieciaki..jak tak tulilam ich dzisiaj do snu to pomyslalam sobie o naszych blizniakach..juz byloby tak blisko..termin mialam na 18 lutego:(

Dobranoc dziewczynki

lillijanna - a o ktoreleki pytasz?

Ja tak pocichutku bo widzę że chyba już wszystkie śpicie więc Kolorowych snów Kochane, karaluchy pod poduchy:) Cieszę się że Wyniki u was sa dobre i tak trzymać:)
Pati i ja studiowałam Finanse i rachunkowość jak czytam o twoich mordękach to mam ciarki przypominam się sobie a profesorzy chociaż tytuowani mają nieźle porąbane pod sufitem;) lekarze są tego najlepszym dowodem na naszym forum:) ok uciekam bo zaraz się rozpiszę;P
Śpijcie dobrze Kochane Papatki:)

reklama
Wow! przebrnęłam przez te strony od południa:-)
Wróciłam z pracy, weekend wolny, jupii :tak::-)
Dziś odrzuciło mnie w pracy od kawy, wylałam pół kubka, i taki ślinotok miałam, nie mogłam przełknąć śliny. Oby to było na dwie kreski. Jutro rano zrobię testa. Najwyżej powtórzę w niedzielę. A co tam.:-)

Do góry