Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Aga34 inne menu??? a może jeszcz enie wie co lubi daj spróbować wszystkiego;-)
Uwierz mi że przerabiałam różne menu i zostałam tylko przy tym przy którym nie ląduje głową w kibelku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga34 inne menu??? a może jeszcz enie wie co lubi daj spróbować wszystkiego;-)
a mi sie zachciało kfc
Witam!
To znowu ja.
Nie było mnie troszkę ale chciałam uporządkować swoje sprawy. Ciężko mi było i jest po odejściu mamy i musiałam troszkę odpocząć od zgiełku netu.
Witaj, Edytko przytulam mocno. Wiem jak to jest... chwilę przed świętami umarł mój brat, zostawił żonę w 3 miesiącu, także wiem co czujesz. Tamten rok dał mi w kość-podwójnie.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Ewela przepraszam, że ciebie uraziłam, ale ja po prostu nie lubię tego określenia i tyle.
A słyszałam je wiele razy i to w wulgarny sposób w opowieściach jakiś nastolatek na przystanku i tak zawsze mi się będzie kojarzyło.
Słodziutka witam, bardzo mi przykro z powodu straty mamy. Jeśli chodzi o "stare' dziewczyny to cisza. Wczoraj odezwała się Carrii i potem znikła, tak samo Ola81, ale jak ciebie zobaczy to na pewno się odezwie :-) No i jeszcze Motyl12 z nami tutaj pisze i czasem Selenka, ale dawno już też jej nie było.