reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marudziaki:-p:-p:-p:-p

Na zgagę mleko albo migdały -jak nie pomaga ugryźć kawałek manti -i nie jeść duzo i ostro

Na ból głowy -amol do masowania na skronie i parę wdechów -przejdzie... jak aż tak bardzo boli to weź paracetamol... moze mała kawka jak ciśnienie niskie albo sól jak wysokie...

Ale mi się zachciało grejpfruta :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Marudziaki:-p:-p:-p:-p

Na zgagę mleko albo migdały -jak nie pomaga ugryźć kawałek manti -i nie jeść duzo i ostro

Na ból głowy -amol do masowania na skronie i parę wdechów -przejdzie... jak aż tak bardzo boli to weź paracetamol... moze mała kawka jak ciśnienie niskie albo sól jak wysokie...

Ale mi się zachciało grejpfruta :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Mleko nie pomaga, po migdałach mam wymioty ...piję alugastrin
BOŻE CHROŃ MNIE OD GREJPFRUTÓW :-D

Nałogowo wcinam mandarynki

Agatko widzę że małż chcę naprawdę dobrze się przygotować hhihii
Grejpfrut :sorry2: i cio zjadłaś?

karolcia81 a boli Cię jakoś bardzo brzuch? Jakaś nietypowa wydzielina? Jeśli nie masz jakiś innych objawów to zapewne niedługo @ Cię nawiedzi.. ale jeśli coś Cię niepokoi warto zrobić usg. Nie ma za co. Jestem jak coś i służe pomocą. Aaaa jak zaczęłaś już to napewno wszystko idzie ku dobremu! A to plus. Oby tak dalej. We mnie masz wsparcie i przyjaciela.

GosiaLew dziękuje. Bo właściwie nie wiem kto jest kogo ja znam. A wiecie przecież jak trudno się wbić w temat jeśli nie zna się histori mam które się tutaj znalazły. A co tam u Ciebie słychać?

Carri cioś tam wczoraj naskrobała? Musze odnaleźć ten post ;-)

Mówisz że Andzi Selenka też pisze czasem.. fajnie. Ale pewnie teraz mniej.. powrót do pracy daje niestety mniej czasu na przyjemności.

aaa co u Olcik81???? Nie wiesz co tam u niej? łojjj jak dawno nie "widziałam" jej. Jesli macie z nia kontakt proszę o pozdrówka ode mnie.

Motyl i jej skarbek mały. Pewnie mniej czasu teraz na BB ma.

Aga34 witaj zgaga w ciąży naprawdę bywa uciążliwa.. buuu jeszcze jak nie działają środki które powinny. Niestety. Mandarynki? a nie ciekawiej byłoby np. śledzie przegryzione z mandarynką? ;-):-p:-D

kasikz mnie głowa i samoloty w głowie od środy ubiegłego tygodnia męczyły.. do wczoraj na moje szczęście. Dzisiaj błogi spokój. Ale tamte dni to był koszmar. Mam nadzieję że u Ciebie przejdzie szybciej.

Zmykam zbierać się do kościółka i do galerii później (obiecałam koleżance w wyborze butów...)
Miłego wieczorku
Dziękuje za ciepłe przyjęcie.

Edytko, z tego co się orientuję to Carii obiecała i nie napisała co u niej, a Ola81 też tylko od czasu do czasu daje znaki, że żyje. Może Ty masz większy wpływ na nie i zmotywujesz je do częstszego pisania ;-)

Edytka: Odnalazłam post Carri i Oli81, podaję strony: 7987 i 7990
No a u mnie co? jestem na etapie staranek, drugi cykl i uczę sie przez to cierpliwości i pokory coby mi na psychikę nie weszło. Z resztą tak jak wszystkie staraczki tutaj chyba :-)
No a Motyl to sporo ostatnio nawet pisze jak już mała jest większą, Veronika ma 5 miesięcy i pierwszego ząbka

Aga34 a na ta zgagę to ja nie wiem co ci polecić bo ja w życiu zgagi nie miałam.

reklama
Dziewczyny miałam już nie wchodzić -ale muszę się tym z Wami podzielić

Czemu mnie się ciągle takie rzeczy przydarzają? - Joe Monster

Ja umierałam ze śmiechu -czytałam 2 razy -brzuch mnie jeszcze boli -ale śmiech to zdrowie... te które mają kociaki może wyciągną wnioski:-D

Edytko -nie zjadłam bo nie mam :no: no ale już S dostał smsa z instrukcją zakupową -powie ze jak zwykle jechał po 2 rzeczy a wraca z całym wózkiem:baffled:

Aga34
inne menu??? a może jeszcz enie wie co lubi:-D daj spróbować wszystkiego;-)

Do góry