reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aneth ja pilam len ale czy mi pomogl??:no:nie wiem... czaem sie napije jeszcze na jelita bo na jelita dziala kojaco :-);-) zobacze jak bede miala kiedys sluz plodny to zobaczymy czy po lnie bedzie super bo ja owu nie mialam od porodu :-( to juz 3 miechy prawie :-( wiec sluzu plodnego nie mialam jeszcze :-(

reklama
Agtko - właśnie u mnie nic z szyjką sie nie działo. Wręcz przeciwnie była długa i uparta:tak:Na pessaar na wszelki to chyba bym sie nie zdecydowała. Ale pogadam z lekarką , może ma jakieś sposoby na rozpoznawanie że coś nie tak lub z tymi upławami. Zobaczymy co ona na to wszystko powie

ja marze o brązowym labladorze:-)Ale to kiedyś jak już będe miała domek:-)

Kasikz o tak, brązowe labki są cudne. I rzadkie :-)

Agatko moja dłoń po pokłuciu wygląda jakby mi siniała... Rozkładam się za życia ;-)

Mississ ja też mam małe mieszkanko, bo tylko 2 pokoje. Ale na szczęście blisko jest las i jezioro. A to wszystko co mojemu labkowi potrzeba by był szczęśliwym psem nawet w ciasnych ścianach... No poza amu i miłością rzecz jasna :-)

Ewela nie uraź się, ale ja swojemu dupy nie daję tylko się kochamy, bo jak ja nie mam ochoty to nie ma seksu. Dla mnie seks to zawsze przyjemność w dwie strony a nie przykry obowiązek żony. To dawanie i branie.

Agata moje przeczucia? No nie wiem. Chciałabym oczywiście. Tylko jakoś mało boboseksów było, ale może sie wstrzeliliśmy raz a konkretnie:-). Mój P. w moje dni płodne był jakoś ciągle zmęczony. Po pracy to rozumiem, ale największego nerwa to miałam jak pojechał raz w niedzielę na deskę a potem na piłkę i był znowu zmęczony i nie da rady. I powiedziałam mu, że jest egoistą, bo myśli tylko o swoim hobby a nie potrafi z czegoś czasem zrezygnować dla żony. Tym bardziej, że ja mu nie zabraniam. To mi wypomniał, że ja idę do pracy akurat wtedy na noc i on mi nie zabrania!!! Sorry bardzo - wyśmiałam go wtedy, bo jak można porównywać pracę do jeżdzenia na desce lub grania w piłkę. Po prostu faceci są czasem naprawdę z Marsa. No, ale to nie zmienia faktu, że liczę na dwie kreski na teście i czekam do czwartku, zeby zakupić test, bo będą akurat w super promocji u mnie. A w niedziele testowanko.:-)

ja chyba jutro podjadę na kłucie, bo mam też posiew a jak znowu bede czekać tydz :-(W środę mam wizytę wiec muszę już mieć wyniki

Goziu to trzymam kciuki za teścik :)

Kasikz znowu posiew moczu? Czemu? Wydawało mi się, że tamtego wyniki były ok. Pomyliło mi się coś?

Kasik jakie ty masz wskazania do założenia passera? Jak szyjka jest długa i zamknięta to niezależnie od wydzieliny raczej nie zakładają szewków ani passera

Asiu - tamten wynik był ok, nie wiem czemu mam robić, ale każe to robię. Mam za darmo to dam radę:-)

Ilonka - nie mam wskazań dlatego:-) napisałam że raczej z szyją nic sie nie działo.

Hmmm... No jak za darmo to sikaj :-) A co! :-)

Ufff... Wstawiłam pranie. Krok milowy w lenistwie :-)

reklama
Cześć!

Ale pogadam z lekarką , może ma jakieś sposoby na rozpoznawanie że coś nie tak lub z tymi upławami.
ja za każdym razem pytam moją czy to normalne, że mnie kłuje lub boli, na co ona za każdym razem odpowiada, że normalne, bo się rozciąga, a jak dopytuję kiedy należy zacząć panikować, to zawsze podkreśla, że jakby upławy, śluz przybrały kolor czy to różowy, czy czerwonawy, czy brązowawy, no i oczywiście jakby się krew pojawiła, bo wtedy to może oznaczać, że właśnie z szyjką się coś dzieje.

Do góry