reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aneth ja pilam len ale czy mi pomogl??:no:nie wiem... czaem sie napije jeszcze na jelita bo na jelita dziala kojaco :-);-) zobacze jak bede miala kiedys sluz plodny to zobaczymy czy po lnie bedzie super bo ja owu nie mialam od porodu :-( to juz 3 miechy prawie :-( wiec sluzu plodnego nie mialam jeszcze :-(

reklama
Agtko - właśnie u mnie nic z szyjką sie nie działo. Wręcz przeciwnie była długa i uparta:tak:Na pessaar na wszelki to chyba bym sie nie zdecydowała. Ale pogadam z lekarką , może ma jakieś sposoby na rozpoznawanie że coś nie tak lub z tymi upławami. Zobaczymy co ona na to wszystko powie

ja marze o brązowym labladorze:-)Ale to kiedyś jak już będe miała domek:-)

Kasikz o tak, brązowe labki są cudne. I rzadkie :-)

Agatko moja dłoń po pokłuciu wygląda jakby mi siniała... Rozkładam się za życia ;-)

Mississ ja też mam małe mieszkanko, bo tylko 2 pokoje. Ale na szczęście blisko jest las i jezioro. A to wszystko co mojemu labkowi potrzeba by był szczęśliwym psem nawet w ciasnych ścianach... No poza amu i miłością rzecz jasna :-)

Ewela nie uraź się, ale ja swojemu dupy nie daję tylko się kochamy, bo jak ja nie mam ochoty to nie ma seksu. Dla mnie seks to zawsze przyjemność w dwie strony a nie przykry obowiązek żony. To dawanie i branie.

Agata moje przeczucia? No nie wiem. Chciałabym oczywiście. Tylko jakoś mało boboseksów było, ale może sie wstrzeliliśmy raz a konkretnie:-). Mój P. w moje dni płodne był jakoś ciągle zmęczony. Po pracy to rozumiem, ale największego nerwa to miałam jak pojechał raz w niedzielę na deskę a potem na piłkę i był znowu zmęczony i nie da rady. I powiedziałam mu, że jest egoistą, bo myśli tylko o swoim hobby a nie potrafi z czegoś czasem zrezygnować dla żony. Tym bardziej, że ja mu nie zabraniam. To mi wypomniał, że ja idę do pracy akurat wtedy na noc i on mi nie zabrania!!! Sorry bardzo - wyśmiałam go wtedy, bo jak można porównywać pracę do jeżdzenia na desce lub grania w piłkę. Po prostu faceci są czasem naprawdę z Marsa. No, ale to nie zmienia faktu, że liczę na dwie kreski na teście i czekam do czwartku, zeby zakupić test, bo będą akurat w super promocji u mnie. A w niedziele testowanko.:-)

ja chyba jutro podjadę na kłucie, bo mam też posiew a jak znowu bede czekać tydz :-(W środę mam wizytę wiec muszę już mieć wyniki

Goziu to trzymam kciuki za teścik :)

Kasikz znowu posiew moczu? Czemu? Wydawało mi się, że tamtego wyniki były ok. Pomyliło mi się coś?

Kasik jakie ty masz wskazania do założenia passera? Jak szyjka jest długa i zamknięta to niezależnie od wydzieliny raczej nie zakładają szewków ani passera

Asiu - tamten wynik był ok, nie wiem czemu mam robić, ale każe to robię. Mam za darmo to dam radę:-)

Ilonka - nie mam wskazań dlatego:-) napisałam że raczej z szyją nic sie nie działo.

Hmmm... No jak za darmo to sikaj :-) A co! :-)

Ufff... Wstawiłam pranie. Krok milowy w lenistwie :-)

reklama
Cześć!

Ale pogadam z lekarką , może ma jakieś sposoby na rozpoznawanie że coś nie tak lub z tymi upławami.
ja za każdym razem pytam moją czy to normalne, że mnie kłuje lub boli, na co ona za każdym razem odpowiada, że normalne, bo się rozciąga, a jak dopytuję kiedy należy zacząć panikować, to zawsze podkreśla, że jakby upławy, śluz przybrały kolor czy to różowy, czy czerwonawy, czy brązowawy, no i oczywiście jakby się krew pojawiła, bo wtedy to może oznaczać, że właśnie z szyjką się coś dzieje.

Do góry