reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Matko, to ja myślałam, że moje 120zł za wizytę to kupa szmalu, ale 300zł co dwa tygodnie? Jezu... Masakra...

reklama
no kosmos ale to jest profesor nadzwyczajny doktor habilitowany i cos tam jeszcze przed naszwiskiem ma no i jest ordynatorem w szpitalu na dyrekcyjnej we wro na polozniczym... i bardzo dobry jest ponoc oby i mi pomogl a najwyzej tak jak mowie bede zyla z szydelkowania :-D zartuje oczywiscie ;-)

hejus obejus

Moj D. gania mnie do malowania paska nad sufitem :confused: i sie uparł na maxa, a wczoraj dałam mu sexa i zamiast byc wdziecznym to mnie gadania :baffled:

Na scianie u syna juz namalowałam scoobiego doo ,potem jak skoncze to wam pokaze,a na scianie tam gdzie bedzie łózeczko to bede malowala kubusia puchatka z prosiaczkiem:-) , szczerze na naklejki to mnie nie stac teraz i dlatego tak :baffled:

Co do wizyty ja płace 100zł

Witam.

Kompleciki przesliczne:tak: ,normalnie zakochalam sie.Szkoda ze ja tak daleko mieszkam:sorry2:.

A ceny za wizyty normalnie kosmos:szok:,ale jezeli lekarz pomoze to warto kazde pieniądze wydac.Oby sie udało.

A moje dziecko lezy kopie zabawki i ciwiczy sobie gardło.Mam nadzieje ze sasiedzi nie pomysla ze dzieck krzywde robie:baffled::dry:,bo głosik dziewczyna ma donosny:-D.

BUZIOLE.

A tak wogólę to witam dziewczynki.
Witam kolejną :(( Aniołkową Mamę i zapalam (*).

Wczoraj udało mi się zasnąć ale mój P. ustawiał budzik w telefonie i zaczął klikać tymi klawiszami mi nad głową. Ja od początku ciąży mam bardzo delikatny sen i takie rzeczy poprostu mnie rozbudzają. Ale to nic , nie tylko ja nie spałam .P.też nie spał.

A co do zwężających się szyjek, ja już wolę się nad tym nie zastanawiać....po ostatnich dyskusjach na temat bóli wylądowałam w szpitalu. Myślę że 50 % bólu miałam z jelit a następne 50 % poprostu ze strachu... Dlatego powierzam "sprawy" w ręce mojego gina. Jak on mówi że jest dobrze to jest dobrze...

Ci do wizyty to tez place 100 zl.
A co robicie nqa obiadek?? nie mam juz pomyslu.
A tez mnie juz to wkurza placimy skladki a za wszystko trzeba placic.
Zaraz ide do kosmetyczki brwi sobie zrobic a co

reklama
Witam
Misisis ten biały komplecik cudny, ja nie mam cierpliwości do czegoś takiego, w ogóle to zdolności manualnych nie mam. Wow 300 zł za wizytę a jeszcze do tego badania to masakra jakaś.

Ewela w ciąży jesteś i twój gania ciebie żebyś pod sufit skakała?

She piesio cudne, dlatego ja chce labradora mieć, tylko na razie nie mam psa, bo nie miałby się nim kto opiekować a bezsensu, żeby całymi dniami był sam w domu i się męczył. Chociaż wiem, że labradory to kanapowce.

Do góry