reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetha to oczyszczanie twojego wnetrza nic sie nie martw :tak:

Chłop sie zneca nade mna , widac ,nie zaśługuję,zebym mu dupy dawała co noc :-D:-D:-D

hejus obejus

Moj D. gania mnie do malowania paska nad sufitem :confused: i sie uparł na maxa, a wczoraj dałam mu sexa i zamiast byc wdziecznym to mnie gadania :baffled:

Na scianie u syna juz namalowałam scoobiego doo ,potem jak skoncze to wam pokaze,a na scianie tam gdzie bedzie łózeczko to bede malowala kubusia puchatka z prosiaczkiem:-) , szczerze na naklejki to mnie nie stac teraz i dlatego tak :baffled:

Co do wizyty ja płace 100zł

skakanie pod sufit i wdychanie farb to raczej teraz dla Ciebie nie jest wskazane ??

no cenu sa okropne ale jak pojdiesz do panstwwegoz problemami to ci g... pomoze... a skladki si eplavci to jest chore poprustu !!!:wściekła/y:

anetha spokojnie ja mialam dluzej niz ty plamienia w ogole jaks iie skonczyly to po 2 dniach znow jakies przylazly na chwile wiec looz jak nic nie boli i goraczki nie ma to jest ok

wiecie co ja na te nerwy pije juz ziolowy syrop rano i wieczorem na sen dobry bo czasem jak jestem wnerwiona to tylko leze i zasnac nie moge od myslenia... troche pomaga i czuje sie jakos tak ... luzniej... szurnieta jestem wiem... ale niestety nerwy mam po mamusi :sorry2:

pati czekam na twoje dziela :) pewnie o wiele lepiej ci to wychodzi bo ty juz masz wprawe a ja sie dopiero ucze :) szybko pokazuj co tam wydziergalas :)

She piesio cudne,

Dzięki Gosiu. Znalazłam to cudo w schronisku w 2008 roku w lipcu.

dlatego ja chce labradora mieć, tylko na razie nie mam psa, bo nie miałby się nim kto opiekować a bezsensu, żeby całymi dniami był sam w domu i się męczył.

Na taki los nie zasługuje żadne żywe zwierze. A labradory w szczególności.

Chociaż wiem, że labradory to kanapowce.

Wiesz, tak długo jak go mam tak tego nie zauważyłam ;-) Dla mnie to diabełek przebrany za aniołka :-)

O matko 7,6kg na plusie:baffled: 61,1 kg na wadze... nie żeby to był dla mnie problem ale jak się walczyło o to żeby takich liczb nie widzieć i w sumie z powodzeniem... aerobiki, biegania, baseny -to teraz to trochę robi bałagan w głowie...

Moje dziecię dziś delikatnie dało mi znać ze już pora wstać i pobujać się troszkę -mega ciosem pod żebro -jak wyrwałam z wyra to nie wiedziałam gdzie jestem... a teraz czka -jak zwykle...jutro już usg... :-p

Ola81
nie myślisz o powrocie???

Just nooo małe czarodziejki i te strzelające oczka;-)

Aga34 na zgagę łyk mleczka

Ewela28 nie dzięki -mnie czeka na przełomie lutego i marca szorowanie:baffled: paska nad sufitem??? czy pod -oszalał chłop??? a jak soadniesz -zresztą nie możesz miećrąk w górze -nech sie buja i cieszy ze pociupciał:-p

Gosiah ja wcale nie czekałam... ale pierwszy mój odruch "żadnych dzieci"... po tygodniu już chciałam -ale też byłam nastawiona na sukces -żadnych czarnych myśli... po prostu musiało się udać... to kwestia psychiki. Trzymaj się dzielnie i wróć do nas

Carri no i ?????????????????? miałaś napisać co u Ciebie:confused:

Ola** owocne będzie:tak: czekam na testowanko

Motyl12 jak ząbki?? a czy Twoje dziecię to tylko na mleku jest?? tak z ciekawosci pytam czy już jej coś dajesz innego do jedzenia??

Karolcia81 nie będzie miała spojrzenia pełnego satysfakcji... to nie tak... ja się ze strony szwagierki S spotkałam ze strachem... ona się bała ze ją zarażę... wcale ze mną nie rozmawiała, a jak ja mówiłam o swoim smutku ona wpadała z tekstem "a na usg było super"... prawda jest taka ze w robocie też miałam dziewczynę w ciąży -jak ja wróciłam poszła na l4 -ale jak raz na nią wpadłam na korytarzu -ryczałam cały dzień... to jest trudne i wiem że bedzie Ci ciężko -ale ona nie zaszła w ciążę na złość Tobie... będzie Ci ciężko ale jestem z Tobą...
Daj trochę tego wstawienia....

Kobietka22
ja też swoją wypłatę dostałam i już jest tak rozplanowana że jej nie ma:baffled: no to mięśnie od łopaty masz jak skały:-)

Gosia 4 dni do testa??? jeszcze nie robiłaś:-p przyznaj się jakie przeczucie??

Agniesia82 cóż... myślę ze nie ma specjalisty od szyjki... po prostu loteria... ja wizyty mam co 3 tygodnie -na wizycie może być dobrze a po tygodniu już szyjka może się rozewrzeć... i tylko się modlić zeby tak nie było... już nawet myślałam czy by lekarza nie zmusić zeby mi passer założył ale jakoś psychicznie przebrnęłam -teraz już tylko modlę się i namawiam Alicje żeby siedziała w brzuchu... będziesz musiała leżeć i pamiętać o szwie...

Kasikz mi ciągle coś kapie i leci grrrrrr moze namów lekarza na passer tak na wszelki wypadek -on nie jest drogi -założenie też chyba nie -a Ty raczej masz wskazania...

Missiiss a co ja mam kupić zeby spróbować?? szydełko 5 i wełnę grubą?? jak to się oznacza??

Ewcia3004
Opole...moje kochane miasto... jak ja tęsknię za tamtym klimatem -mieszkałam tam rok ale zapadło w serducho:tak:

Karola nie wiem czy to nie za późno na przyzwyczajanie... teraz to on powie -zaczekaj do porodu -29 tygodni nic nie chciałaś a teraz co??:confused: takie są chłopy -albo od razu za łeb albo jest ciężko...

Agu ska super wieści:-D pogłaskaj maluszka od cioci:tak:

EwelinaK dzień muzyczny to taniec brzucha:tak: seksowny erotyczny ;-)-dziś o nim było na TVP2:-p

Koti81
matczyna intuicja:tak:

Vjolka nie znam się na czarach z @ -dla mnie tampon zawsze wystarczał:tak: co do pkt 1 -kobieta NIGDY nie ma co na siebie włożyć:-)

Monisiowata mieszkałam w dzierżoniowie 4 lata -chodziłam do liceum. Mam tam babcię -mieszka w tych domkach -wylot na bielawę:-) świat jest mały:-p

Libi jesteś mamą a ziemską mamą też zostaniesz -tutaj staniesz na nogi, zobaczysz że można... dla Twojego Aniołka (*) napisz coś więcej o sobie

Wiolka1982 oj to się da napawić:tak: nie miej doła;-) pani doktor coś wymyśli i ważne że wiesz co jest nie tak:tak:

Anetha81 jak nie da rady to nie ryzykuj -zawołaj kogoś innego -ja jak widzę jak lasce się ręce trzęsą przy moich żyłach na wierzchu to się boję że jest pijana:baffled:

Asiu to kolorowo biedne żyły...

Lilijannna nooooo luty się skończy 28go a kwiecień 30go:baffled::-p to jakiś test??

Uffffff dobrnęłam

Ależ mi niedobrze:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled::baffled: :baffled:

A bierzecie jakies witaminki ja sie zastanawiam czy folik i centrum albo elevit moge brac bo troche krwi stracilam.Jeszcze sie zastanawiam czy cos trzeba pic zeby endymetrium sie odbudowalo chyba len tak cos słyszalam

reklama
13x13 ja kupilam na poczatek szydelko 3,5 i 5. a i tak z welny robilam grubej na 3,5 szydelku :) a te osttatnie to na 3,5 i welna 2,8-3. jak w sklepie powiesz ze chcesz welne na szydelko 3,5 to ci taka dadza chyba ze powiesz ze grubsza :) na you tubiem masz instrukcje jak chcesz wpiszesz crochet baby beeni czy w ogole crochet i tam masz wszystko co ys chciala :):tak: albo baby booti i butki beda :) ja sie uczylam z youtuba :)

Do góry