reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny pomocy. Nie miałam siły siedzieć, więc się położyłam. Ale też było mi źle. Pranie się skończyło, a ja nie mam sił by je wyjąć z pralki i rozwiesić. Mam wrażenie, że zaraz padnę. Już nie mam pomysłu co z sobą począć, by zregenerować siły. Poszłabym na spacer, ale czekam na kuriera... Kurka wodna... Może coś zjem?

Jak tak się będę czuła w pracy to sama sobie współczuję...

Czego to ludzie nie wymyślą:

http://moda.allegro.pl/item900530724_babyart_zestaw_do_dolewu_brzuszka_pamiatka.html

Ostatnia edycja:
reklama
She ja bym sobie zrobiłą taki odlew brzusia na pamiątkę :)
a ja też próbuję sobie zajęcie znaleźć, kąpiel zaliczona, depilacja, malowanie pazurków, makijaż, włosy umyte, oj jeszcze obiad muszę zrobić
kurde jak tu wyluzować przed wizytą ?? :)

Wlasnie dzwonilam do szpitala jest juz moj wynik histopatologiczny ale oczywiscie mi nie powiedza w czwartek moj lekarz ma odebrac to pewnie cos bede wiedziala

She, no niestety nie wiem co Ci poradzić?
A ten odlew do brzuszka to śmiechowy, ale nie kupiłabym sobie

She ja bym sobie zrobiłą taki odlew brzusia na pamiątkę :)

No to masz okazję :-)

A zastanawiałyście się jak to będzie wyglądało jak nam brzuchy zacznął przeszkadzać?

Wlasnie dzwonilam do szpitala jest juz moj wynik histopatologiczny ale oczywiscie mi nie powiedza w czwartek moj lekarz ma odebrac to pewnie cos bede wiedziala

Anetha no szkoda. A właściwie czemu nie? Bo nie ma opisu?

Asiu, jak masz taką możliwość to zmierz sobie ciśnienie

W domu nie mam ciśnieniomierza, ale po 15 będę u Rodziców to zmierzę. Wczoraj i przedwczoraj było normalne.

She, no niestety nie wiem co Ci poradzić?
A ten odlew do brzuszka to śmiechowy, ale nie kupiłabym sobie

Ja raczej też nie. Wystarczą mi ewentualne zdjęcia brzuchola ;-)

S nakupił wafelków:confused2: moich ulubionych -wredny...

Kasik no jak nie ma potrzeby to faktycznie nie ma co zakładać...

Motylku to super:tak: ja ostatnio rozmawiałam z siostrą S... jak dobrze ze ona daleko mieszka... powiedziałam że tęsknię za nartami ale za rok -ja na narty a tatuś z Alicją na saneczki.... i co usłyszałam?? "no coś ty!! takie małe dziecko 8 miesięcy -to się na dwór w mróz nie wychodzi, zaczekaj aż skończy 2 lata...":confused2: więc na pomysł o zapisaniu małej na basen chyba by mnie zatłukła... ludzkie jedzenie przed skończeniem 6 miesięcy -no way... a wakacje nad morzem -no wariatką by mnie okrzyknęła...

S wróci z pracy i zrobi naleśniczki:-) a ja chyba jutro napadnę na chińczyka w galerii Mokotów -bo już nie wyrabiam tak mi się chce zjesć tego żarełka;-)

Kochane.....powiem Wam, że to chyba ta pogoda taka przybijająca jest...słońca nam brakuje....bo ja nie ciężarówka....a też czuje się jakbym przepracowała tydzień w kamieniołomach i wszystko mnie wkurza i najchętniej bym cały dzień w szlafroku po domu chodziła...na nic nie mam siły....
...i od kilku dni mam temperaturę...tak w okolicach 37, 5.....ale to może druga połowa cyklu przed @....bo chyba na jakieś niepokojące objawy po zabiegu to za późno.....???

reklama
Witam
Sama moge odbrac wynik tylko do szpitala mam jakies 1,5 godziny drogi bo lezalam w tychach szkoda mi juz na benzyne i wogole a tak lekarz mi odbierze i na wizycie odda

Do góry