reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Witam....
aaaaale mnie głowa boli po wczorajszym.....a Wy już tyle napisałyście, że zamiast barć się za obiad....to Was nadrabiam.....
Anetha - kiedy wyniki?
Buziaki....
Ps. Ale mi staraczkowy suwaczek zapycha do przodu.....jak ten czas leci szybko, nie wiem, czy nie za szybko.....?
aaaaale mnie głowa boli po wczorajszym.....a Wy już tyle napisałyście, że zamiast barć się za obiad....to Was nadrabiam.....
Anetha - kiedy wyniki?
Buziaki....
Ps. Ale mi staraczkowy suwaczek zapycha do przodu.....jak ten czas leci szybko, nie wiem, czy nie za szybko.....?
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
U mnie nerwów ciąg dalszy....
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Ciezarne prosze nie panikowac mi tu z tym sluzem , jak cos bedzie nie tak to na pewno poznacie.Sluz i uczucie mokrosci to w ciąży norma a i około 6 tyg. porzed porodem MOZE zacząc wypadac tak zwany czop ma kolor lekko czerwony i wyglada troche jak kisiel -to jest normalne wiec nie panikowac prosze.Nerwy nie sa wskazane..
AGATKO moje dziecko uczy sie jesc jyzeczką od prawie 2 miesiecy.Na poczatku to byly niewielkie ilosc np 1 łyżeczka a obecnie oprócz mleczka podaje jej rano około 40 mil. kleiku i po południu około pół słoiczka jakiegos gotowego jedzonka.A czasami to jak jem to dam jej kawałek grzanki albo groszek ugotowany.
AGATKO moje dziecko uczy sie jesc jyzeczką od prawie 2 miesiecy.Na poczatku to byly niewielkie ilosc np 1 łyżeczka a obecnie oprócz mleczka podaje jej rano około 40 mil. kleiku i po południu około pół słoiczka jakiegos gotowego jedzonka.A czasami to jak jem to dam jej kawałek grzanki albo groszek ugotowany.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
U mnie nerwów ciąg dalszy....
Nerwy nie wskazane włącz komedie i zrelaksuj sie.
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Aga nie denerwuj sie - co sie dzieje kochana
Sama nie wiem , ten mój P. jakiś taki upierdliwy i mnie wku****rwia.
Motylku - komedie to ja mam w pracy...jak klienci troszkę niepełnosprawni umysłowo przychodzą i mnie złoszczą
reklama
Częsc wynikow ma byc jutro a te przeciwciala maja byc w piatek ANa dopiero w poniedzialek znow mam stracha jak wyjda
Wlasnie wrocilam od kosmetyczki brwi sobie zrobilam jutro ide na paznokcie manicure sobie strzele.
Wlasnie wrocilam od kosmetyczki brwi sobie zrobilam jutro ide na paznokcie manicure sobie strzele.