reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uff to ja mam mleczno - żółtawy - :-)Ale dzięki za info.
dobra ide sie myć i cos zrobić, bo jestem dalekoo.....Ja w szlafroku i nic nie zrobione a tu już 12:szok:

reklama
eh, najchętniej to bym w sen zimowy zapadła, tak mi się nic nie chce :sorry2:
no i jeszcze niby się nie denerwuje, a gdzieś tam w środku ciśnienie rośnie przed jutrzejszym usg (no a tyyyyyyyle godzin jeszcze zostało)

Witam....
aaaaale mnie głowa boli po wczorajszym.....a Wy już tyle napisałyście, że zamiast barć się za obiad....to Was nadrabiam.....
Anetha - kiedy wyniki?

Buziaki....

Ps. Ale mi staraczkowy suwaczek zapycha do przodu.....jak ten czas leci szybko, nie wiem, czy nie za szybko.....?

Ciezarne prosze nie panikowac mi tu z tym sluzem :wściekła/y::tak:, jak cos bedzie nie tak to na pewno poznacie.Sluz i uczucie mokrosci to w ciąży norma a i około 6 tyg. porzed porodem MOZE zacząc wypadac tak zwany czop ma kolor lekko czerwony i wyglada troche jak kisiel -to jest normalne wiec nie panikowac prosze.Nerwy nie sa wskazane.:sorry2:.

AGATKO moje dziecko uczy sie jesc jyzeczką od prawie 2 miesiecy:tak:.Na poczatku to byly niewielkie ilosc np 1 łyżeczka a obecnie oprócz mleczka podaje jej rano około 40 mil. kleiku i po południu około pół słoiczka jakiegos gotowego jedzonka.A czasami to jak jem to dam jej kawałek grzanki albo groszek ugotowany:tak:.

reklama
Częsc wynikow ma byc jutro a te przeciwciala maja byc w piatek ANa dopiero w poniedzialek znow mam stracha jak wyjda:szok:
Wlasnie wrocilam od kosmetyczki brwi sobie zrobilam jutro ide na paznokcie manicure sobie strzele.

Do góry