reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana cuuuuudne jejciu, hmmm a jak facet mi się urodzi to opaski raczej mu nie założę nie??? :-D Ale to będzie czekać na córeczkę co najwyżej. Ja chcę identyko bądź podobne to zielono-białe.
She ja będę próbować, a nuż mam ukryty talent a o tym nie wiem :sorry2:

reklama
Ja ukryte talenty mam do samochodów... Do babskich rzeczy nie :-(

Ale mam lenia. W czwartek do pracy, a ja nawet nie zajrzałam do nowego programu, by mieć pojęcie co i jak... Do tego planowałam dziś prać. Czekają naczynia do pomycia. A mi się nic nie chce... A jak patrzę na mojego śpiącego psa, to mam ochotę się do niego przytulić i zrobić to co on...

Do tego brzuch mnie pobolewa. Kłuje znaczy się. Tak od czasu do czasu. Ostatnio coraz częściej. Mam nadzieję, że to nic złego...

Zobaczcie same... Sorrki za kiepską ostrość (zoom), ale jestem daleko od niego, a jakbym wstała to by się odrazu przebudził, by sprawdzić co robię.

Załączniki

• Zdjęcie068.jpg
    Zdjęcie068.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Witam
dziewczyny ja juz po pobraniu krwi niestety z łokcia sie nie udało i tez z reki miala pobierane.Zrobilam ANA,TSH.FT3,FT4, TPO,TG przeciwciała antyfosfolipidowe zrobilam sobie jeszcze raz grupe krwi zeby zrobic karte .i mezowi grupe krwi za calosc zaplacilam 270 zl:no:
No ale juz mam zglowy teraz jeszcze hormonki zrobie ale to w kolejnych dniach cyklu.
Slicze te buciczki i czapeczki

Sliczny piesek

She nie marudź, niektórzy w pracy siedzą :-p A ja bym chciała być w domu i mówić muszę zrobić pranie, pomyć naczynia, obiad i kurze zetrzeć, a póki co muszę czekać do 15: 20 :-p by móc w domu pomarudzić :-D

ale piesio super !!!!!!!!!

lilka to moze to zielone zrobie typowo dla chlopaka co ?? wieksze ciut zielona zwykla czapeczke i zamiast opaski moze rekawiczki ?? :-) chyba ze chcesz takie samo a moze np z malym daszkiem zwykla czapeczke zrobic a moze ty cos wymyslisz :tak: ??

Anetha matko, 270zł! Szok... Po chusteczkę nam płacić na ZUS skoro i tak za wszystkie badania i lekarzy też dodatkowo płacimy? Bez sensu...

Lilijanna ja od czw też będę w pracy. Ale już od wczoraj praca mi się śni... :-(

Dzięki za pochwały Quido :-)

anetha j ja zaplacilam za wyniki 560 zl :baffled: takze 270 to nie taka tragedia... tylko ze janiedlugo to na zycie bede miala z tych komplecikow bo wyplata bedzie szla na oplaty i wyniki i ciaze lekarz bierze 300zl w ciazy a mam sprawdzac szyjke co dwa tygodnie to ja juz sie boje myle c co to bedzie :no:

300zł za jedną wizytę dlatego, że jesteś w ciąży?? Żartujesz? A jak nie jesteś w ciąży to ile za wizytę?

Missiiss jak najbardzie jestem za, rękawiczki wow, tylko zrób troszkę większe, bo dzidzia będzie już miała w grudniu 5 miesięcy :szok:

Ja póki co nie zapłaciłam nic, bo mam bliżej do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje niż do jego prywatnej kliniki i chyba się nade mną zlitował. A dwa ma takie obłożenie w prywatnej, że mógłby mnie nie przyjąć. Zajmuje się mną ze względu na siostrę, którą leczy. by w przyszłości mogła mieć dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama
boze przepraszam 300zl jak nie jestes a jak jestes to albo 200 albo 250 zl nie pamietam dokladnie. to jest specjalista z wro i do jego gabinetu czeka sie z 2 miesiace j cze kalam 2 miechy ale w ciazy to chyba jest jakos szybciej mozliwe zeby ie zapisac :confused:oby....

lila zrbie zielony wiekszy caly bedzie miala dzidzia komplecik na zime :) a jade dzisiaj do ziebic to mam kolezanki dzidzie pol roku prawie ma to wezme miare z niej :p

Do góry