reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

woiola przytulam... ja mam zespol antyfosfolipidowy a to nie jest za wesolo wiec nie lam sie kobitko

libi (*) to dla aniolka swiatelko i ciebie mocno przytulam... zostan z nami :tak:

reklama
Witam dziewczyny ja zaraz lece na badania krwi juz sie boje ciekawe czy pani poradzi sobie i znajdzie zyle:-)
Zycze wam milego dnia napisze pozniej

Anetha witaj w klubie, ja już jestem po krwi i moczu :-) Dziś nie miałam zbyt wiele szczęścia przy wkłuwaniu, bo w zgięciu łokcia się nie udało, więc drugie podejście robili mi w dłoń. Teraz ciągnie jak cholera. Bo co z tego, że się wbili, jak krew leciała tak wolno, że ledwo wymagane minimum udało się pobrać... Ech...

Witam, kiedy się skończy luty, a potem kwiecień??? Uwielbiam księgowość na początku roku :no:

Trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty, dziewczyny będzie dobrze zobaczycie.

Indywidualnie odpiszę missiiss, bo inaczej nie byłabym sobą :-D
ej normalnie wymiekam z tym szydelkowaniem :-(kurka z tej cienszej welny to jakas tragedia ile tych kolek trzeba robic zeby to bylo dlugie masakra jakas :szok:rece mnie napierniczaja ale juz jeden bialy komplecik prawie skonczony ale z czapeczkami to ja wymiakam z cienkiej welny :baffled:
Nie marudzić mi tam proszę :-p

Wczoraj czułam się paskudnie, ale narzekać nie mam zamiaru, zniosę wszystko :-p
W pracy był maraton, ale dzisiaj na spokojnie mam nadzieję już.

Agatka no spę idę dzisiaj kupić, na wszelki wypadek w torebce może przecież być.
Vjolka - bal walentynkowy powiadasz, fajna sprawa, do sklepu na zakupy i pach pach jesteś ubrana, co do @ to nie wiem.
Libi dasz radę, tutaj niestety nie jesteś sama ani jedyna.

Gosiah - witam Cię i zapalam
[*] dla Twojego Skarba.
Ewela mnie też czeka remont, na razie mi się podoba, pytanie jak długo będzie :-D
Motyl 12 - pierwszy ząbek to jest to co mamusia zapamięta na zawsze, więc nie zmniejszamy jego rangi, bo toż to wydarzenia dnia, miesiąca, roku ... no roku może nie, bo ząbków będzie więcej :-p

Dziewczyny normalnie ten mój suwaczek zaczął mi zapierdzielać, Wasze zresztą też. Jakoś szybciej idą, gdy nie siedzę na forum non stop :sorry2:

lilkadzeiki podnioslas mnie na duchu i zmobilizowalas:-D na szczescie bialy komplecik juz mam . tylko dzisiaj wyjezdzam i wroce w czwartek to ci w czwartek wysle fote bilej czapeczki cz moze byc bo zakonczenie jej zrobilam takie to zobaczysz czy ci sie podoba ;-)

aj nawet sie nie przywitalam przepraszam
maz mnie molestuje od rana -wiadomo na bacznosc stoi to sie ma czym pochwwalic hehe :-D

dobra rusze sie po wyniki moze dzisiaj beda ;-)

Do czwartku??? :szok::szok::szok: Kobieto Ty wiesz jak trenować moją cierpliwość, mogłaś mi nie mówić, że komplecik gotowy :no::-D:baffled:
A czy mi się podoba? Jeszcze nie widziałam, ale podoba mi się na pewno, czuję to.

bialy zrobilam juz caly :tak: caly dzien wczoraj ta cienka welne meczylam i maz mnie ochrzanil ze w domu nic nie zrobilam ;-) tylko jeszcze zielonobialy :tak: a powiedz mi zielono bialy tez z kwiatuszkami na opasce i czapeczce?? a w czwartek wroce z domku jade do rodzicow i zaproszenia dac wie nie zabiore tam welny ;-) skoncze w piatek i bedziesz miala na poniedzialek ok ??

zapomnialam foto dac :-p

buciki najgorzej sie wypycha bo ja wypycham soft papierem toaletowym haha nie mam lalki nie mam komu na nozki zalozyc :p

Załączniki

• lila.jpg
    lila.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 48
  • lila2.jpg
    lila2.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry