reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam ....
dziewczyny powiedzcie czy jest szansa że za trzecim razem uda mi sie donosić ciąże....? czy któraś z was miała podobnie? jutro jadę na 2 z koleji zabieg , pierwszą ciąże miałam obumarłaą w 8tc był to sierpień 2009 teraz ponownie zaszłam i czeka mie to samo...tak mi żle, chyba nigdy nie zostanę mamą...

Ola81 witaj
Libi światełko dla twoich aniołków
[*]
[*], nie jest powiedziane, że nigdy nie będziesz mamą, pamiętaj, ze nadzieja umiera ostatnia.

witam ....
dziewczyny powiedzcie czy jest szansa że za trzecim razem uda mi sie donosić ciąże....? czy któraś z was miała podobnie? jutro jadę na 2 z koleji zabieg , pierwszą ciąże miałam obumarłaą w 8tc był to sierpień 2009 teraz ponownie zaszłam i czeka mie to samo...tak mi żle, chyba nigdy nie zostanę mamą...

Witam .
To chyba ja jestem dowodem i moja córka ze da sie donosci ciąże po dwóch poronieniach:tak:.Mialam podobnie jak Ty dwa wczesne poronienia i trzecia ciąże z malymi komplikacjami udało mi sie donosci:tak:.Wiec sie nie zalamuj i walcz.Moze badania porób sobie i partnerowi czasami mozna wykuczyc przyczyne poronienia.
Swiatelko dla Twoich Aniołków(*)(*).

Veronia bardzo dziekuje za gratulacje z okazji pierwszego ząbka.Dzis poczulam jaka ma tam zyletke jak dziaselka zelem smarowałam:dry::szok::-D.

BUZIOLE.

reklama
Witam jak zwykle wieczorową porą!

Odebrałam wyniki hormonów i chyba nie jest dobrze:( 2 mam podwyzszone. jakieś DHEA-SO4, no i prolaktyna duzo za duża:( i się podłamałam:( Niby prolaktyna przy problemach z tarczycą może byc podwyższona...sama juz nie wiem co o tym wszystkim myslec. Wysłałam wyniki do mojej pani doktor mam nadzieje ze szybko odpisze!

Więc mam dziś doła!

Wogole to z pracy dzis wrocilam o 21:30 a jutro msze wstac o 4:15, wiec zycze kolorowych snow!!!
DObrej nocki

Do góry