reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Koti jak sie czujesz??
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
U mnie po staremu. Bez zmian. Ale widzę że jeszcze kilka tygodni i synus bedzie po tej stronie brzuszka. Cudownie :-)
witam ....
dziewczyny powiedzcie czy jest szansa że za trzecim razem uda mi sie donosić ciąże....? czy któraś z was miała podobnie? jutro jadę na 2 z koleji zabieg , pierwszą ciąże miałam obumarłaą w 8tc był to sierpień 2009 teraz ponownie zaszłam i czeka mie to samo...tak mi żle, chyba nigdy nie zostanę mamą...
dziewczyny powiedzcie czy jest szansa że za trzecim razem uda mi sie donosić ciąże....? czy któraś z was miała podobnie? jutro jadę na 2 z koleji zabieg , pierwszą ciąże miałam obumarłaą w 8tc był to sierpień 2009 teraz ponownie zaszłam i czeka mie to samo...tak mi żle, chyba nigdy nie zostanę mamą...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
libi bardzo mi przykro :-( Dla Twoich Aniołków
[*]
[*].
[*]
[*].
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
witam ....
Witam .
To chyba ja jestem dowodem i moja córka ze da sie donosci ciąże po dwóch poronieniach.Mialam podobnie jak Ty dwa wczesne poronienia i trzecia ciąże z malymi komplikacjami udało mi sie donosci.Wiec sie nie zalamuj i walcz.Moze badania porób sobie i partnerowi czasami mozna wykuczyc przyczyne poronienia.
Swiatelko dla Twoich Aniołków(*)(*).
Veronia bardzo dziekuje za gratulacje z okazji pierwszego ząbka.Dzis poczulam jaka ma tam zyletke jak dziaselka zelem smarowałam.
BUZIOLE.
reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Witam jak zwykle wieczorową porą!
Odebrałam wyniki hormonów i chyba nie jest dobrze 2 mam podwyzszone. jakieś DHEA-SO4, no i prolaktyna duzo za duża i się podłamałam Niby prolaktyna przy problemach z tarczycą może byc podwyższona...sama juz nie wiem co o tym wszystkim myslec. Wysłałam wyniki do mojej pani doktor mam nadzieje ze szybko odpisze!
Więc mam dziś doła!
Wogole to z pracy dzis wrocilam o 21:30 a jutro msze wstac o 4:15, wiec zycze kolorowych snow!!!
DObrej nocki
Odebrałam wyniki hormonów i chyba nie jest dobrze 2 mam podwyzszone. jakieś DHEA-SO4, no i prolaktyna duzo za duża i się podłamałam Niby prolaktyna przy problemach z tarczycą może byc podwyższona...sama juz nie wiem co o tym wszystkim myslec. Wysłałam wyniki do mojej pani doktor mam nadzieje ze szybko odpisze!
Więc mam dziś doła!
Wogole to z pracy dzis wrocilam o 21:30 a jutro msze wstac o 4:15, wiec zycze kolorowych snow!!!
DObrej nocki