reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane po przeczytaniu postu Agatki o Mamie Wujka odechciało mi się dziś wszystkiego :-( Wchodzę, podczytuje, ale nawet nie wiem co napisać. Kobieta, którą należy podziwiać, mnie by już pewnie zamknęli :no:

A ja się dzisiaj z moim co chwilę spieram, już dwa razy musiałam pochylić głowę i przyznać się, że mnie ponosi :-p:-D

Ale póki co A. krzyknie i zaraz się śmiejemy, a przed chwilą powiedział, że mnie kocha.

Brzuch mnie dziś pobolewa i co jakiś czas kładę się do łóżka na godzinkę. Dziewczyny tą no-spę na takie bóle można brać? Kiedy Wy ją zażywacie?

Agatko straszna historia... Ja chyba nie umiałabym znieść tyle cierpienia...

Dziewczynki kochane... Mam problem z siusianiem... Chyba kupie sobie tabletki żurawinowe, czy coś w tym stylu... Nie znam się jednak na tym, a wybór w aptece ogromny... Macie jakieś sprawdzone specyfiki?? Biorąc jeszcze pod uwagę to, że staranka w trakcie :sorry2::sorry2:

Witam,
Polecam Vitabutin - tabletki na bazie soku z żurawiny i można brać nawet w ciąży!!!

Aga - super że z dzidzią wszytsko ok- ale narobiłaś stracha
Kasiu - super że trochę się odprężyłaś
Karola, mississ - nie kłocić się, basen też odradzam

Buziaki dla pozostałych dziewuszek - miłego wieczorka życzę!!!

Witam się i ja,
po pracy zmęczona i w końcu się dorwałam do kompa, bo cały czas okupował go bratanek mojego P.:-)
I właśnie była Niania na tvnie, gdzie dowiedziała się, że będą mieli bliźniaki, tam to wszystko takie różowe jest, czemu w życiu tak nie ma
Idę się położyć, bo mnie głowa boli.

witam wieczorkiem :-) z dobrym humorkiem :-D widac nie oplaca sie zaliczac zerowek haha ci co zdali mieli gora 3,5 a my dzis dostalismy ten sam test i zdalam na 4,5 :-D :-p hahaha to sie nazywa miec szczescie, dwa egzaminy i te same testy co byly jakis cud to jest...

karolcia nie rozumie twojego chlopa, ale z drugiej strony on tez potrzebuje troche swobody... u mnie nigdy nie bylo tak ze sie w domu nudzilam, ja zawsze mialam jakies zajecia wiec moze dlatego tak do konca cie nie rozumie.. moze lepiej nic nie pisze bo moge urazic ciebie a nie chcialabym ;-)

zmykam poszydelkowac bo mnie nosi od tygodnia haha moze nad bucikami popracuje :-D

Witam ja tylko na chwilkę,wpadłam znowu w rytm 2 etatów i nie mam na nic czasu.Wpadłam znów chyba w taki rytm żeby zapomnieć o mych aniołkach ale jak tylko się uda rzucam wszystko:) Mój A wymalował pięknie pokój i wysprzątał calutki dom ale z nim jest fajnie.Moje drogie życzę Wam miłego week i przesyłam fluidki miłość ~~`~~~`~~~~`~~`~~`~~~`~~`~~~`~~:-):tak:

Dzień dobry laseczki, ja już na nogach, idę zaraz śniadanko sobie zrobić, obiad i będzie spokój na cały dzień :happy2:
Pati no to gratuluję zdania egzaminu. I jak tam butki wyszły?
Kaira mój m. już od początku stycznia remontuje pokój i skończyć nie może, ale fakt robi co może wieczorkami ;-)

reklama
hej kobitki

ja po sniadanku i zarz smigam do szkoly boze dzisiaj mam do 20 :szok: ale pewnie zostawie indeks dziewczyna i pojde do domu zerwe sie z 2-3 godzinek ;-)

milego dzionka :)

Do góry