reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

moj chlop bedzie musial robic duzo nadgodzin jak zaciaze... same zobaczcie
Naklejki na ściane KUBUŚ ASTERIX BATMAN 1m x 0,5 (890736456) - Aukcje internetowe Allegro a ja to bym wszystko chciala i kolyske i lozeczko normalnie wszystko a pokoiku dla dziecka nie bedziemy mieli narazie bo nie mamy gdzie :-/

ewela a co ty studiujesz jesli moge sie wywiedziec :-D

Pati te nasz chłopy to z forsa nie wydolą :-) moj juz przerazony,a ja mu jeszcze o swoich wszystkich planach zakupowych nie mówiłam:baffled:

Kosmetyke :-p

reklama
- posprzątałam królikowi, dalej obrażony waćpan jest - normalnie fochy strzela jak baba w ciąży :-D:-D:-D

?

Wiem coś naten temat, u mnie w sklepie nowo przywieziony królik się rozchorował, miał biegunkę więc zaczęłam go leczyć własnymi sposobami a w nagrodę że pił lekarstwa to dostawał różne smakołyki. Potem królik wyzdrowiał ale gdy ja podchodziłam do klatki to upadał i udawał chorego, musiałam mu wtedy znowu coś dobrego dać do jedzonka...cwaniak jeden

moj chlop bedzie musial robic duzo nadgodzin jak zaciaze... same zobaczcie
Naklejki na ściane KUBUŚ ASTERIX BATMAN 1m x 0,5 (890736456) - Aukcje internetowe Allegro a ja to bym wszystko chciala i kolyske i lozeczko normalnie wszystko a pokoiku dla dziecka nie bedziemy mieli narazie bo nie mamy gdzie :-/

ewela a co ty studiujesz jesli moge sie wywiedziec :-D

No nieeeeeeee cholewcia ja właśnie chciałam zrobić pokoik z postaciami z Kubusia i co ja teraz mam zrobić ?? Który zestaw wybrać ??:confused::confused:

Lucy F ,a Ty w końcu poszłas w koncu do tego gina ?:no:

No dziewczyny, egzamin zdany mysle,ze na 4 :-) luzakowo bylo, tylko w drodze na egzamin jechalam 40km/h masakra tyle sniegu znowu napadało:szok: ale spoczko dojechalam na czas :-)
bylam, dostalam luteine, moj gin mnie uspokoil, kazal myslec pozytywnie, co do plamien to mowi ze nie musza nic zlego oznacza tym bardziej ze juz ich nie ma:-) teraz to juz tylko mleczny sluz:-)wiec mysle ze organizm w czasie spodziewanej @ cos poszalal.
za dwa tyg ide znow do niego

dzien dobry :-)
dziekuje za mile slowa i za to ze cieszycie sie razem ze mna z moich sukcesow zdrowotnych...uffff ale mi ulzylo dziewczyny ze juz sie cos ku lepszemu dzieje...bo tak szczerze to szlam wczoraj z dusza na ramieniu,ale wierzylam ze moje aniolki nie dadza mi wiecej cierpiec :-( i nie daly moje kruszynki kochane :tak:
a ktos mnie pytal co to za paski:one mierza nie tylko glukoze w moczu ale tez ciala ketonowe,50 paskow kosztuje ok 17zl wiec nawet jak bede w ciazy bede sobie badac mocz :-)
a i jeszze ktos pytal co za tabletki biore ze chudne...Verospiron i metformax 850g tylko nie wiem na 100 % ktore tak na mnie dzialaja dobrze :zawstydzona/y: chyba ten verospiron :confused:
kaska bardzo sie ciesze ze juz troszeczke lepiej psychicznie :tak::-)
pozdrawiam was wszystkie ja uciekam bo jade do mamy tam czeka na mnie 5 glow do sciecia i musze jeszcze mamie uszyc pokrowce na krzesla...bo rok temu kupilysmy 6 skorzanych krzesel do stolu i co...i sie dziurki porobily na siedzeniu :wściekła/y::wściekła/y: no nic trzeba to obszyc i bedzie ladnie :tak:

wiolka u mnie dlugosc cykli neiwiadoma. tzn jak miewalam regularne to 32dni,ale to rzadko bylo, osttani mialam 28:) a wczesneij 30. wiec to 14dzien wlasnie wiec moze owulka.
missiiss nadzerke pewnei mam ,bo zawsze mialam, ale wole wersje z dzidziolem albo owulka ewentualnie:)
nei bedzie mnie pewnei do srody,jak ja was nadrobie:(

reklama
Jak wy sobie radzicie? Mnie ogarnia jakaś bezdenna rozpacz, lzy mnie chcą udusić, czuję taki ogromny żal, dziś jest jakieś apogeum.

Jak się zastanawiam, czego mi żal najbardziej, to nawet nie potrafię tego skonkretyzować, boję się, co będzie następnym razem, jak ja przetrwam kolejne dni.

Caly czas plamię, a wy dlugo plamilyście po takim późnym poronieniu? to też wplywa na moją psychikę.

Do góry