reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze a sprobuj zrobic kino w domu :-) zaslon rolete upraz popkorn i wyporzyczcie np shreka... bylo kiedys tak w superniani ze jakies dziecko sie kina balo i zrobili kino w domu, dzieci zrobily bilety i dawaly rodzicom a mama popkorna zrobila moze to bylby fajny pomysl na zabawe i przekonanie werci do kina no i ty mialabys zajecie i glowe zajetą czyms innym

reklama
Hej kobietki!!!

Ja dziś nareszcie trochę pospałam!Czuję że przydałoby sie ze 2 tygodnie odpoczynku najlepiej gdzieś gdzie swieci slonce:)

kazikz, lilijanna
- ceszę się bardzo, że z Waszymi dzidziami wszystko dobrze!!!

ewcia
- masz rację wybaw sie na weselicho, a potem do działania:)U nas jest duza szansa ze nasze blizniaki poczęly sie na naszej podrozy poslubnej:)Pewnie dlatego, że wgóle nie myslelismy o tym ze moze pojawicsie dzidzius...dlatego teraz tez tak chce, poprostu sie kochać, a co ma byc to bedzie:)

ewelinaK26 - my z moim K zaczelismy dopiero po @ po zabiegu, bo tak kazał moj gin. Trochę to trwało, bo co prawda @ przyszła szybko bo po 21 dniach ale za to trwała 15 dni!!! Tez wczesniej sie panicznie balam.

ola:*
a ile u Ciebie trwają cykle??Bo u mnie to owulka jest właśnie miedzy ok 14 dnia cyklu. Więc nie odpuszczaj dalej mezowi:)

She -
udanej imprezki zyczę!Mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz!:)

aga34
- duza kobitka juz z Twojej Glorii:) ech Ci nasimężczyzni..sa tacy kochani..

missiiss
- miłych zajec zycze! No i idz do tego lekarza, to bedziesz wiedziała na czym stoisz!

aga80
- ja tnie miałam takich objawów

anetha
- Tobie też zycze milego spotkania ze znajomymi..a jesli chodzi o dzidzie, to przede wszystkim TY musisz byc gotowa nie tylko fizycznie ale tez psychicznie...

just - dzięki za kciuki!szczerze mowiac to mam juz dosyc lekarzy i badan..ale dla tego szczescia o ktore walczymy..zrobie wszystko!
Ech te hormony!!!:):):)

kaska-
bardzo sie ciesze ze masz lepszy humorek!:)I mysle ze pati ma swietny pomysl zeby przekonac wercie do kina:)

pati -- no to super ze egzamin dobrze poszedl!:) Swietny sen miał Twoj małzonek!I wiesz co ja mam wszystkie objawy tej choroby!:):):)

Ide posprzatac w pokoju, ale tak mi sie nie chce ze szok!!

Tak tu od wczoraj zaczęłyście gadać o sprzątaniu, prasowaniu i innych dziwnych rzeczach, od których czas szybko ucieka a człowiek się nachapie jak wariat, że dziś od rana normalnie jakby mnie zahipnotyzowało i mam już:
- poprane (no ostatnia pralka się pierze),
- obiad się gotuje - zupka jarzynowa - w końcu :-)
- upieczony placek z musem jabłkowym własnej roboty,
- posprzątałam królikowi, dalej obrażony waćpan jest - normalnie fochy strzela jak baba w ciąży :-D:-D:-D
- zaraz idę wynieść słoiki puste do spiżarki i nowe przynieść na górę, pewnie z 4 kursy mnie czekają, bo wolę po trochu nosić ;-)
- no i jak będzie mecz leciał do chcę poprasować, póki co nastawiam się psychiatrycznie :sorry2:

A mój A, jak się wczoraj o 19 położył, to wstał około 7 zażył lekarstwa i śpi dalej :no:. Normalnie jak facet jest chory to katastrofa, póki co gardło i mam nadzieję, że nic więcej nie będzie.

Kasiu jak to dobrze czytać takie Twoje lepsze posty - serducho się raduje.

Pati a propo niani, babeczka sporo fajnych pomysłów na dziecko ma, prawda?

Cześć ,
nie bylo mnie kilka dni , ale chyba nawet nikt nie zauważył bo sporo nas tutaj.
miałam ciężki tydzień i brak czasu na BB , mimo to i tak oWas myśle.
Byłam wczoraj u ginki . Z jednego jajnika torbiel zniknęła - to dobra wieść
natomiast z drugiego niestety NIE . Ale jest taka sama jak była , nie rośnie dlatego że brałam pigułki. jest wielkości jajnika i w zasadzie lekarka nazwała to nie torbielą a przerosniętym pęcherzykiem , który nie pękł.
Mam co jakiś czas przyjść na usg i podejrzec czy nie rośnie.
A ze względu na dalszy brak entuzjazmu mojego T na pojawienie się potomka wzięłam receptę na Evre (plastry).
Tak więc , starania nie wiadomo kiedy :-(Będę rzadziej zaglądać , żeby się nie nakręcać na ciąże.
Wam kochane życzę spokojnych ciąż , staraczkom - II kreseczek na testach .
Powodzenia i buziaki . Monika

Lucy F ,a Ty w końcu poszłas w koncu do tego gina ?:no:

No dziewczyny, egzamin zdany mysle,ze na 4 :-) luzakowo bylo, tylko w drodze na egzamin jechalam 40km/h masakra tyle sniegu znowu napadało:szok: ale spoczko dojechalam na czas :-)

zmykam obiadek odgrzac :-)

a potem jeszcze poczytam z bankowosci papa
moze dzis sie nie odezwe juz bo facet ma sprawdzac nasze testy wiec to potrwa a egzamin mam na 18sta wiec o kciuki prosze ponownie :-)

reklama
Pati trzymania kciuków ciąg dalszy nastąpił :-)

Ewela - gratuluję 4, ale trzymałam kciuki na 5 :-p A just była na badanku i ma przyjść jeszcze raz za dwa tygodnie.

A ja też od 30 minut latam po allegro i podpatruję. I tak sobie zaznaczyłam "fisher price" i stwierdziłam, że czasem można niezłe okazje trafić i muszę zacząć obserwować i a nuż się uda.

Póki co jutro jadę do rodziców i chcę zejść do piwnicy i poszukać swoje bajki z serii "poczytaj mi mamo" i chce zacząć czytać bajki swojemu ludzikowi :zawstydzona/y:

Czarna76 - czas szybko płynie, nie obejrzysz się a będziecie się o dzidzię starać.

Do góry