reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Aga 34 dobrze ze wszystko dobrze,ja tez straszne zaparcia milam i jelitka bolally dobry jest taki jogurcik danone z platkami mnie pomagal

Missis powodzenia w szkole:-)

Karolcia powiem ci ze bede walczyc i moj lekarz naprawde mnie zaskoczyl myslalam ze powie ze musz edlugo czekac,ja mowie ze pol roku a on do mnie ze jak wszystko bedzie oki 3 4 miesiace zaskoczyl mnie i wystraszyl bo jeszcze chyba nie jestem gotowa.
Ja wstalam rano posprzatalam i zaraz jedziemy na zakupki a wieczorkiem maja przyjsc znajomi moze sie rozerwe troche chociaz jak wam pisalam dzieczyna jest po porodzie w 22 tygodniu w swieta wiec zobaczymuy jak bedzie.
Zycze wam wszystkich milego dzionka u mnie zqa oknem sniezek sypie ale nie jest zimno.

reklama
anetha dzieki wlasnie zaraz wychodze :baffled:

ja to juz sie boje ze jednak mam taka skapą @ :baffled: bo prszcze mi wylazly jak cholera kurka wodna nie ma bata ide do lekarza we wtorek albo w czwartek zobaczymy kiedy mmnie przyjmie i cyto od razu zrobie. a jak sie okze ze to moze byc przez zrosty taki okres to zasuwam na histero jak nie to looz i ie musze :-)

Dziewczynki nie wiem czemu ale dziwnie spokojna jechałam do tego szpitala. Najlepszy był mój P. Gdy już podjechaliśmy wieczorkiem na parking to P.wyłączył silnik i dał upust swojemu stresowi...poprostu się rozpłakał. Ale mi się wtedy smutno zrobiło...

Kochane są te nasze chłopaki ... Ja pamiętam do dzisiaj twarz mojego jak wjeżdżałam na blok operacyjny a on musiał zostać, wyraz jego twarzy mam wyryty w pamięci.

Aga, kamień z serca, że skończyło się tylko na nerwach i wyprawie do szpitala. Ja czasami tak mam, że przy pełnym pęcherzu lub pełnych jelitach brzuch mnie boli (no ale nie tak, żeby mnie skręcało), pewnie wszystko tam na siebie naciska i temu.

Wiolka, (jak mnie pamięć nie myli to Ty rwałaś zęba), trzymam kciuki za resztę lekarzowo-badaniowego maratonu

Poczytałam co tam u Was ale i tak nic a nic nie pamiętam, co tam ewentualnie miałam odpisać :-(

A ja dzisiaj mam dzień buczenia :-( i to jest jakaś porażka, nic złego ani strasznego się nie dzieje, a ja mam szklane oczy. tak jak wtedy co był błąd na zwolnieniu, a ja ryczałam jak durna, tak teraz okazało się, że drzwi w naszym gruchocie nie działają, a ja zaraz będę szlochać z tego powodu :sorry2:

Czesc kobietki:happy2:
Aga dopiero teraz przeczytalam o Twoich przezyciach, no na szczescie ze to tylko jelita. a moze sprobuj suszone morele, na moje jelita to dziala.

Czesc kobietki:happy2:
Aga dopiero teraz przeczytalam o Twoich przezyciach, no na szczescie ze to tylko jelita. a moze sprobuj suszone morele, na moje jelita to dziala.

Problem w tym że nie cierpię suszonych owoców, feeeeeeee. Kupiłam sobie śliwki w occie / jak myslicie, pomogą mi ?? No i jem Activię oczywiście naturalną.

Ale wiecie co kobitki, zniosę każdy ból jeśli tylko będę słyszała takie dobre wieści jak wczoraj...Wczoraj gin bawił się z małą, stukał w brzuszek a ona kopała, on to wszystko na monitorku oglądał, już miałam go zapytać czy dobrze się bawi :). Ja nie widziałam tego bo na izbie przyjęć monitor stoi poza zasięgiem wzroku pacjentki. Może dlatego że nie wszystkie pacjentki mają zdrową ciąże i lekarze nie chcą ich bardziej denerwować...

witam kobitki
u mnie faktycznie ciut lepszy humor
posprzatałam mieszkanko a teraz mój synuś zarzyczył sobie kawki to to sobie delikatnie popijamy R przegoniony za zakupki
a propo filmu pól nocy śnił mi się Małaszyński w roli Karolka nawet teraz jak o tym pomyślę to się śmieję
idę jeszcze pranko poskładać i mogę leżeć do wieczora
miłej soboty

witam
musem cicho klikac bo chlop w pokoju obok spi... powoli mi to idzie hehe
z prawa mysle ze zdane bo dala ten sam test co byl na dziennych :-D :-D sciaga sie przydala a ja wczoraj ten test dostalam... szkoda ze nie wczesniej bo bym miala 5tke hihi glupia zeby dawac przez tyle lat to samo ale dla mnie to dobrze hihi :-D ponoć z bankowości ma byc ten sam test co na zerowce wiec jak to prawda to tez zdam :-D
moj adam wczoraj przed pojsciem do pracy opowiadal mi co mu sie snilo (nie pamietam czy wam pisalam wiec sory jak sie powtorze) snilo mu sie ze wymyslil chorobe "wkurw" i ze on i jego szef na ta chorobe cierpieli a objawiala sie chronicznym wstretem do pracy i pracownikow :-D moj adam wykladal o tej chorobie na jakies uczelni :-D
myslalam ze ze smiechu sie posikam bo to takie realne jest hihi bo duzo ludzi cierpi na chorobe wkurw :-D

aga ja spac przez ciebie nie umialam

kaska dobrze ze juz humorek lepszy, moze czesciej takie wypady do kina? teraz z wercia na bajke jakas :-)

reklama
PATI ja bym chetnie skoczyla na ALWINA ale moja Wercia bardzo boi się kina teatru nawet na szkolny bal nie poszła ze strachu
na razie jestesmy na etapie podchodzenia do kina
ale może w końcu się uda

Do góry