reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karolcia, IgM i IgG w przypadku toxo, cytomegalii, różyczki ma chyba inne znacze niż w przypadku przeciwciał antykardiolipinowych. W przypadku tych ostatnich chyba nie działa to, że jak któreś tam masz dodatnie to przechorowałaś, i teraz jesteś bezpieczna. Tu jak którekolwiek są dodatnie to nie jest za dobrze. Tak przynajmniej mi wychodziło z czytania w necie, jak robiłam te badania pół roku temu.
Tu znalazłam jakiś naukowy wywód, może coś wyczytasz:
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - PRZECIWCIAŁA ANTYFOSFOLIPIDOWE

Kasiu, szkoda, że jeszcze musisz te kilka dni przeżyć w niepewności. Trzymam kciuki z całych sił i modlę się o pomyślne wieści

Cześć dziewczyny jak tam mija Wam dzionek?:)
Mam małe pytanie od początku stycznia do końca mam l4, a nie bardzo się orientuje kiedy Pracodawca wypłaca wynagrodzenie??Możecie coś mi pomóż czy normalnie pod koniec tego miesiąca czy jakoś początek lutego?

Jeśli nie upłynęło 33 dni to wypłaca pracodawca tak jak normalnie wypłaca świadczenia

kasikz moge robic wszystko byleby misie dzidzius upragniony urodzil... moge nawet lezec tylkiem cale 9 miesiecy w gore ciezko by bylo ale dalabym rade !!! ale ja juz bym chciala sie straac i wiedziec ze owu jest tak strasznie strasznie :sorry2:

marc mi zus normalnie wyplacal w terminie do 10tego tak jak wczesniej pracodawca

gosia ale u mnie ponoc nie bylo owulacji w ogole to po co mam testa robic mysle nad owulacyjnymi ale tez po co jak nic na usg nie bylo :no:

reklama
Pracodawca jeszcze..,ale jak np. Zus wypłaca to chyba tak samo w terminie?

Generalnie tak, wiem, jak to jest w przypadku większych firm, pracodawca wypłaca a zus oddaje pracodawcy a jak jest mniejsza firma to bezpośrednio zus wypłaca zasiłek chorobowy

mississ chyba, że, umknęło mi, że miałaś usg robione, może po prostu @ ci sie długo rozkręca, ja ostatnio czekałam też chyba z 1,5 dnia bo tylko lekkie plamienie a tu nic, dopiero potem przyszła.

Ostatnia edycja:
Do góry