reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przeżyłam wyrwanie zęba!!!:)
To dobrze, bo mnie czekają ósemki won, ale najpierw muszę urodzić :-p
Kasiu nie zwariujesz, silna kobietka jesteś, musisz być silna i pełna wiary dla swojego Synka. My w Was wierzymy. Trzymaj się kochana.

missiiss myślę, że to co wyprodukujesz to właśnie sprzedasz na bb tak jak już zresztą powiedziano i allegro nie ma co się przejmować.

Pati na allegro jak najbardziej można sprzedawać różne graty, które są w domu niepotrzebne, od zużytych majtek po wannę. Problem pojawia się tylko wtedy kiedy sprzedasz tych wanien 10 i ktoś Cię podkabluje albo sami Cię namierzą. My sprzedajemy z m. różne rzeczy, on niepotrzebne mu już części samochodowe, czy części komputerowe, ja garnki, suknię ślubną, koraliki i inne. Sprzedajemy to co w domu nam się już nie przyda, a szkoda wywalić - zawsze parę groszy wpadnie. missiiss jakby sprzedała 10 par bucików też by nic nie było, bo mogła u siebie mieć i jej się już nie przydaje, była w ciąży była, nie udało się, nie udało, więc się tego pozbywa, natomiast jeśli sprzeda 50 par bucików to już jest z czego się tłumaczyć i już jest to podejrzane. Akurat znam tok myślenia urzędu, mam z nimi ścisły kontakt od 8 lat niestety :dry:

Anetha powodzenia u lekarza i staraj się by Ci wypisał B.

Nie wiem ile za sukienkę musiałabym się do niej cofnąć, ale buciki 20 zł za parę to lekko :-) i oczywiście dla nas bb-mam rabat jakiś :-D

reklama
Anetha, agu_ska, Liljanna, aniolki dzieki za sprowadzenie do pionu:tak:
13x13 no wlasnie tej wiary czasem mi brak:-(
She masz racje to jeszcze chyba szok
Aneczka77 mam nadzieje ze u mnie tez wszystko bedzie ok tak jak u Ciebie
Aga34 no ja chyba niereformowalna jestem i stad takie glupoty wymyslam
ewela28 do mojego gina ide dzis wiec nie chcialam sie ulac po izbach przyjec w szpitalu

dam Wam znac co tam wyjdzie po wizycie wiec wieczorem pewnie sie pojawie.

W pracy wysiadlo ogrzewanie wiec d... juz mi do krzesla przymarza a rece do klawiatury:-(

Dziewczyny biore się za siebie porządnie.
Bo przez ostatni rok troche sie zaniedbałam co do wagi.
Teraz bede sie zdrowo odzywiac i jak dojde do siebie zaczynam cwiczyc mam taki orbitrek i zaczynam dbac o siebie.Trzeba troszke zmian moze moja waga tez powoduje to wszystko.
acha dziewczyny bralyscie jakies tabletki anty jak je zaczne brac to pozniej trudniej zajsc.

hej kochane

ja sie dopiero obudzilam ale jeszcze nie wiem czy te plamienia to @ bo jeszcze z rozka nie wstawalam ale zaraz wstane pokrece sie i mma nadzieje ze sie rozkreci i ze bede dzwonila do swojego gina i ze bedzie juz ok :-)

pokrecilam sie i dupa :( nie chce sie rozkrecic juz nawet palca sobie wsadzilam i nic nie bylo... juz z glupialam oby to nie z nadrzerki

Ostatnia edycja:
Missiiss może jeszcze się rozkręci ja teraz tak miałam jeden dzien minimalnie poplamiłam a na następny dzień dopiero pod wieczór się rozkręciło a dziś już6 dzień ja już nie chcę to prześlę Ci ją wirtualnie

Dziewczyny biore się za siebie porządnie.
Bo przez ostatni rok troche sie zaniedbałam co do wagi.
Teraz bede sie zdrowo odzywiac i jak dojde do siebie zaczynam cwiczyc mam taki orbitrek i zaczynam dbac o siebie.Trzeba troszke zmian moze moja waga tez powoduje to wszystko.
acha dziewczyny bralyscie jakies tabletki anty jak je zaczne brac to pozniej trudniej zajsc.

Ja brałam tabletki anty i powiem ci że wcale po nich nie jest trudniej zajść czego przykładem jest moja pierwsza ciąża, zaszłam po miesiącu chyba. Poza tym wiele kobiet od razu po odstawieniu tabletek zachodzi w ciążę.
I widzę że dbasz o to żeby mieć dobrą wagę początkową do przyszłej ciąży:-)

Czesc, no i nerw z samego rana. Sąsiad u którego przed domem parkujemy ,ale to jest parking publiczny oczywiscie, tak sniegiem nas zasypał,ze ja w ciazy musiałam z łopata ganiac, nie no szczyt bezczelnosci i wyobrazcie sobie,ze jeszcze mu nie pasiło jak odsniezyłam i zażyczył sobie wypad z tego miejsca- no chore to jakies :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry