reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie kochane
dziękuję Wam bardzo za wszystkie słowa otuchy
no cóż jest tak jak napisała Karolcia żyjemy " w zawieszeniu" choć mały dziś znowu troszkę posikał
w każdym razie gin powiedział "dobrze nie jest ale gorzej też nie"
w czwartek za tydzień kolejne usg
jak wsiedliśmy do samochodu to sie rozpłakałam i mówię do R że skończe w wariatkowie a on mnie cmoknąl przutylił i powiedzial że w razie co wylądujemy tam razem i poprosimy o małżeńskie łoże
zmykam spać bo w nocy jakoś słabo mi szło spanie więc pewnie dziś nadrobię
spokojnej nocy

kaska kochana trzymaj sie i nie zalamuj jestesmy z toba... dobra wiadomosc to taka ze nie jest coraz gorzej choc wolalabym uslyszec jak ty tez ze jest lepiej... trzymajs ie kochana

ej czy to znaczy ze ja juz mam robic buciki dla kazdej z was zebym sie wyrobila do konca roku ??:confused::-):-D nie ma sprawy :-);-)

witajcie kochane
dziękuję Wam bardzo za wszystkie słowa otuchy
no cóż jest tak jak napisała Karolcia żyjemy " w zawieszeniu" choć mały dziś znowu troszkę posikał
w każdym razie gin powiedział "dobrze nie jest ale gorzej też nie"
w czwartek za tydzień kolejne usg
jak wsiedliśmy do samochodu to sie rozpłakałam i mówię do R że skończe w wariatkowie a on mnie cmoknąl przutylił i powiedzial że w razie co wylądujemy tam razem i poprosimy o małżeńskie łoże
zmykam spać bo w nocy jakoś słabo mi szło spanie więc pewnie dziś nadrobię
spokojnej nocy
Przytulam mocno Kasieńko.....jestem z Tobą!

Ostatnia edycja:
kaska kochana trzymaj sie i nie zalamuj jestesmy z toba... dobra wiadomosc to taka ze nie jest coraz gorzej choc wolalabym uslyszec jak ty tez ze jest lepiej... trzymajs ie kochana

ej czy to znaczy ze ja juz mam robic buciki dla kazdej z was zebym sie wyrobila do konca roku ??:confused::-):-D nie ma sprawy :-);-)

Tak tak:) dla mnie niebieskie:) kupię jak diwe krechy ujrzę a co;)

ola ja nawet juz nie mierze bo po dwoch usg wiem co jest wiec ten cykl kolejny z reszta bezowulacyjny... czytalam troche o CLO i ze to nie jest w cale takie straszne wywolanie jajeczkowania tzn nie wyczytalam nigdzie ze takie jajeczko mam njniejsza wartosc odzywcza czy cos takiego... no nic bede probowac bo jak nie mam owulki i to slysze to mam dreszcze ...

ja nigdy nie mierzylam. a teraz tez nie.zyje sobie normalnie,a jak kolo kwietnia dzidzi nie bedzie to zaczne na spokojnie sie zastanawiac.narazie wierze w nature.osttania @ przyszla po 28dniach wiec szok jka dla mnie. teraz zobaczymy. a Ty kochana jesli znasz swoj organizm i wiesz,ze sama @ nie zawita wczesneij niz 36dni i owulacji ze tez na pewno nie ma to moze faktycznie wywoluj,ale...to co Pati pisala mnie przekonalo... bo to bez przyczyny sie nie dzieje. 60dni itp to juz przesada wiec moze ten caly zimmer ma racje?! zrobic to badanie.czas szybko minie. zobacz ile dziewczyn czeka na dzidzie juz jakis czas. lepiej badnaia w tym czasie zrobic moze

missi ja ci podaje linka do osby ktora poronila, tez miala problemy z cyklami i wywolywala owulke i sie udalo jej zaciazyc : Forum BabyBoom - Zobacz Profil: kinguś wiem ze bez clo u niej nie daloby sie zajsc w ciaze, napisz do niej na priva moze ci cos doradzi albo poczytaj jej posty moze cos znajdziesz :-)

nie sadzilam ze tak cie to szydelkowanie wciagnie :-D super, tylko ja bym sie bala wystawiac na allegro bo jednak sprawdzaja ze skarbowki allegrowiczow wiec nie chcialabym miec wezwania a potem jakis problemow bo pare rzeczy sprzedalam... nie wiem jak do doklanie jest niestety nie mam zanjomych ze skarbowki wiec nie mam kogo podpytac, ja bym na twoim miejscu napisala do allegro i moze oni ci wyjasnia

kasiu wazne ze nie jest gorzej :-) trzeba sie cieszyc z tego choc wydaje sie ze to tak niewiele... modle sie za was ciagle...

ewelinak bede miala do ciebie pytania w sprawie dotacji dla nowych firm z pupu ale to pozniej, bo teraz mam glowe zajeta sesja :-/

dobranoc, teraz juz naprawde uciekam nyny papa

reklama
Do góry