reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja jak zwykle na chwilkę!

Przeżyłam wyrwanie zęba!!!:)
I nawet nic nie bolało..teraz póki co tez nie, a znieczuleie już praktycznie zeszło, więc nie jest źle:)Za tydzień idę wyrwać drugiego, a właściwie to co zniego zostało.i koniec:)

Kaska
- to dalej ttrzymam mocno za Was kciuku!

Dobrej nocy!

reklama
jakbym teraz nie miala sesji to bym cos wydziergala ale czasu nie mam... a tak zapytam, na ile wyceniacie taka sukieneczke dla dziewczynki? ostatnio wklejałam taka różową :-D chcialabym wiedziec ile według was takie cos powinno kosztowac

ja mam za duze cycki na taki komplecik:( sukeinkeczke pamietam,ale co do ceny to nie wiem:( nie orientuje sie zupelnie ile takie rzeczy kosztuja
dobrej nocki,spadam

Witam.
Staram sie podczytywac ale nie zawsze mam czas pisac.Niestety widze duzo nowych mam:-(.Swiatela dla Waszych Aniolkow (*)(*)(*).
Kasiu tzymam kciuki za Was i z niecierpliwoscia wyczekuje na kazda wiadomosc.Brak zlych wiadomosci to dobra wiadomosc:tak:.Musi sie udac i byc dobrze.

Buziaczki .

pati dawaj zakladamy spolke :-D:-D:-D robutek recznych :-Dhaha jak to brzmi :-);-)
zagladne do iej za chcwilke :) dziekuje

olcia no mowisz 60 dni to przesada a co powisz jak owuprzyszla w 62 dniu aa pewnie okres jeszcze by przyszedl po niej ze dwa tygodniej poznoej jak nie lepiej to juz by bylo 80 :szok: ja tak mialam wlasnie

wiecie co ale cos wam powiem bo dzisiaj sie naczytalam o cyklach bezowulacyjnych jak mi tam ktoras powiedziala ze bez owu mozna miec okres a ja glupia myslalam ze nie :sorry2: no ale mniejsza ztym i no wyczytalam ze takie cyle sa krotsze od normalnego i takie tam to czyta,lam w poludnie , na usg widzialam ze blona tzn endometrium jest dosc rozwiniete bo w porownaniu do tego po 7 tygodniach od zabiegu to o wiele wieksze i teraz poszalm sie myc i mam plamienie jakies :confused::confused::szok: i w ogole chcialabym bardzo zeby to @ byla zeby tak sama od serca do mnei przylazla kij ze to dopiero 26 dzien cyklu jutro ale by byla by byla sama samiusienka tak sobie przyszla ... boje sie takze ze to moze byc z tej nadrzerki niby lekarz nie mowil ze jest jakas straszna czy cos bo nawet cyto mi nie zrobil ale boje sie tego. brzuch mnie na @ nie boli nic mi nei jest czasem chyba szyjke czuje no i to plamienie ciekawe czy sie jutro rozkreci... jak tak to dzwonie do gina zeby sie zapytac czy wywolujemy to jajeczkoanie czy nie bo to chyba w 2 dniu cyklu sie to bierze czy tam kiedy... jej jestem zestresowana i mam nadzieje ze to @ :-)

reklama
Cześć...

Kaśka, a kiedy Ty masz wyniki z tamtego badania, za tydzień?

Anetha - trzymam kciuki za owocną wiztę....bylebyś nie wróciła tak wkur..... jak ja.....

Ja mam ostatni tydzień wolnego....muszę się zabrać za jakieś zaległe zajęcia....bo potem jak wracam z pracy to padam na twarz i na nic nie mam siły......

A mojej @ nadal nie ma.....:-(....a akurat na tą pierwszą to czekan z utęsknieniem....:sorry2:

Do góry