reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia tak jak just pisze ciesz sie ze sa ujemne... ja mam graniczny ze tak powiem chyba ze liczac od 12 to mam dodatni i to zle jest... niestety ale lekarz na podstawie tych badan jak sie zapytalam czy mamm szanse na donoszenie ciazy to mowil ze jak najbardziej wiec nie jest zle ale musze byc pod stala kontrola co tydzien dwa sprawdzac na usg szyjke i na podstawie tych badan bede brala heparyne zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi a no i luteine dopochwowo przez cala ciaze...

aga80 widze ze z tymi okresami to jak ze mna ja mialam wywolywana przed ciaza i z tego cyklu w 62 dc mialam owu i powstal antos teraz nie mialam okresu 8 tygodnia czy 7 po zabiegu i wywolalam duphastonem bo sie nei zapowiadalo na @ jak nie dostane do 11 lutego to znow wywoluje i dostaje leki na jajeczkowanie i lecimy z koksem oby wyszlo :) a u mnie juz 25 dzien cyklu jest i przed wczoraj lekarz powiedzial ze na @ sie raczej w najblizszym czasie nie zapowiada... zycze zeby szybko do ciebie @ przyszla a pozniej to juz z gorki bedzie :tak:

a wiecie co ? mialam watpliowsci co do tego wywolywania jajeczkowania ale poczytalam troche na necie i juz spokojniejsza jestem :) teraz tylko czekac do tego 11 lutego i heja do doktorka :) juz sie doczekac nie moge ale to jeszcze dwa tygodnie oby szybko zlecialo a moze @ sama zawita i tylko dostane leki na jajeczkowanie ??:) choc sie nie ludze bo mowili ze daleko jeszcze do okresu ale moze bedzie dobrze :)

reklama
ja dzis mowie dobranoc

chyba dopiero po sesji bede miala czas do was zagladac

missi a nie jest tak ze musisz miedz dzialalnosc zeb cokolwiek sprzedawac na allegro, ja slyszalam ze allegrowiczow ostatnio skarbowka sprawdzala ale nie wiem czy to prawda

dobrej nocki dziewczyny

aha mam skierowanie na morfologie z rozmazem, tsh, glukoza, i cholesterol jak dobrze odczytalam... jutro z rana lece robic dziure w zyle blee a jestem strasznie poklota po wczorajszym

papatki

ja dzis mowie dobranoc

chyba dopiero po sesji bede miala czas do was zagladac

missi a nie jest tak ze musisz miedz dzialalnosc zeb cokolwiek sprzedawac na allegro, ja slyszalam ze allegrowiczow ostatnio skarbowka sprawdzala ale nie wiem czy to prawda

dobrej nocki dziewczyny

aha mam skierowanie na morfologie z rozmazem, tsh, glukoza, i cholesterol jak dobrze odczytalam... jutro z rana lece robic dziure w zyle blee a jestem strasznie poklota po wczorajszym

papatki

dopiero od jakiejś kwoty się podatki odprowadza a posiadanie działalności na allegro nie jest wymagane jeśli nie jest się sklepem ,w końcu to portal aukcyjny, chociaż w naszym polskim prawie skarbowym to wszystko możliwe, coś tam miało się zmienić

Aga i co udało się mieszkanie wynająć?

Ewcia muszę do Ciebie skrobnąć priv z tą skarbówka, bo coś mi tu śmierdzi :-)

Wyobraźcie sobie, że wczoraj koło 20 poszłam sobie poleżeć i tak usnęłam, wstałam przed piewrszą w nocy poszłam do P. spytać się czemu nie śpi jeszcze i dalej do wyra, nawet się nie myłam. Wstałam dziś o 10, więc spałam 14h, ale za to jaka wypoczęta jestem :-)
Wiem, że zazdrościć jest brzydko, ale zazdroszczę Ci i mi się marzy bym mogła tak pospać :zawstydzona/y:

Gosia Lew - Moje biodra wcale nie są wąskie - a i tak mam czym juz sie pochwalic i mam wrażenie że będę małym hipciem za kilka miesięcy.
No to możemy sobie podać rękę, będziemy mamcie-hiper-hipcie :-D:-D:-D

missiiss myślę, że 8-10 zł za buciki to trochę mało :dry:

She udało się z szefami na plus :-) Dziś wyszłam z pracy o 15:20 i normalnie jak szłam na pociąg to nie wiedziałam co się dzieje, bo na dworze jasno. Głupio się przyznać, ale w pewnym momencie miałam łzy w oczach, bo po 1,5 miesiąca w końcu udało się wyjść o mojej prawidłowej godzinie, Ale w razie "w" miałam w ręce kodeks pracy i artykuł, który mówi, że kobieta w ciąży nie może pracować w godzinach nadliczbowych i nocnych :-p

Agatko to masz się co uwijać, facet chce Cię w domu zatrzymać jak nic :-D

Póki co tyle, za chwilę będę odpowiadać dalej ;-) Mam na coś ochotę, ale nie wiem jeszcze co to jest to "coś" :no::no::no:

Ciązówki,a wy macie tez na sutkach taka powłoczke jakby biała? robi sie wam? :confused:
Mi się czasem robi, ale lekarz powiedział, że to normalne i mam gąbką je ładnie szlifować i tyle. Można tez zdrapać i nic nie boli, nie wiem tylko czy to to samo.
Dziewczyny jak dlugo czekalyscie na @ po zabiegu? U mnie juz 30 dni i sie nie zanosi. A juz kiedys mialam wywolywana i wtedy po niej sie udalo zaciazyc.
Ja czekażłam 30 dni, ale to niestety nie ma reguły :no:
dopiero od jakiejś kwoty się podatki odprowadza a posiadanie działalności na allegro nie jest wymagane jeśli nie jest się sklepem ,w końcu to portal aukcyjny, chociaż w naszym polskim prawie skarbowym to wszystko możliwe, coś tam miało się zmienić
Jeśli się prowadzi działalność zarobkową, a taką zamierza prowadzić missiis to powinna założyć firmę. Na allegro można sprzedawać własne rzeczy i owszem, ale missiis zamierza jechać hurtem, więc jak najbardziej powinna odprowadzić od tego podatek do naszego kochanego Państwa. I tak Pati masz rację, sprawdza urząd cały czas allegrowiczów i to nagminnie. Są firmy, które wykazują straty a jednak istnieją.

pati tez tak mysle wlasnie jak gosia pisala ze nie trzeba miec

liljana tak jak ktoras prosila tylko zebym cene za duza nie walnela :-D narazie nie wystawiam tylko porobie pare... przec chwilka skonczylam ten komplecik ale mowie wam juz jak sie zabieralam za buciki to juz mialam nerwa i dosc szydelkowania ja juz tylko siedze i szydelkuje :szok: musze sobie zrobic chociaz dzien przerwy a i tak juz mam w planach sukieneczke :-)

Załączniki

• rozowy.jpg
    rozowy.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 63
wiecie co ja watpie w to ze ja dam rade robic i robic ... czasme jak zrobie i bede miala za duzo dla swoich dzieci to dam na aukcje ale tak to nie zamierzam dawac w ilosci nawet 20 bbrrr chyba ze za rok :-D jak juz bede miala cala szafe :-D:-D

Doczytalam was:)ale nei pamietam co ktorej chcialam odpisac. tak czy siak witam się :) Missiiss ja tez piszę się na buciki:) mam nadzieję,ze jeszcze w 2010. co do owulek to ja tez nei wiem czy mam mowiac szczerze.coprawda temp nie mierze,ale sluz to chyba byc powinien. zobaczymy w tym cyklu bo moze bedzie

reklama
Do góry