reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeśli dobrze zarabia to nie ma czego sie bać tylko trzeba działać:tak:, moja siostra też jest na studiach i ma synka w grudniu sie urodził studiów nie przerwała i zamierza skończyć.

reklama
Mississ u mnie miedzy jednym a drugim poronieniem miałam 4 cykle... Trwały one 26 dni, a owulka była w każdym z nich 18-19 dnia... to skoro ty masz bardzo długie cykle, to u Ciebie jeszcze to nie czas na jajeczkowanie :sorry2::sorry2:Który masz teraz dzień cyklu??

Mississ nie wiem jak jest u ciebie i z twoim organizmem,ale ja swoj obserwuje od 13 roku życia (mama mnie uczyła) i nie zawsze był taki śluz, a jak zaszłam w ciąże to ani jajnik nie bolał , ani śluzu nie było więc wiesz, organizm to tylko organizm i nieraz nas oszukuje:tak:;-) czasem miałam bóle owulacyjne na dwa dni przed @ razem ze śluzem w postaci kurzego białka także mnie już nic nie zaskoczy skoro objawy wskazały na dwie owulki w jednym cyklu u mnie:szok:

daa ja nie wiem wlasnie ile ja mma dni cyklu... roznie mialam naprawde... sama @ po porodzie wywolywalismy bo po 6 tygodnoach lekarz stwierdzil ze jeszcze bardzo daleko do owulki... a pozniej po @ jeszcze owu nie mialam tempka na to nie wskazuje

kobietka oby i u mnie te bole swiacczyly ze za dwa dni bedzie owu tak bardzo bym chciala :-(

Dziewczynki spadam do nauki, bo to nie ma przyszłości :-p:-p
Trzeba w końcu skończyć te sesje!!:-)

Tak w ogóle, to jedna już prawie skończona, a i drugiej niewiele do końca już zostało:-)

Ostatnia edycja:
ILONKA26

......Życzenia...Urodzinowe
...♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥

………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
*”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°

.......♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥
Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
........♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥

Oleńko!!ale ja nie jestem jeszcze...chyba;)tylko przedstawiłam reakcję mojej ginki;-)ale dzięki za entuzjazm!!!:-)a Ty może spróbuj sobie jakąś relaksacyjną kąpiel przy świecach wziąć, z olejkiem przy muzyczce.poświęć tylko sobie 1,5 godz-malowanie pazurków, wmasowanie balsamu itp itd.mi to czasem pomaga na takie dołki

he he:)ale kto wie:)nigdy nie wiadomo. w razie czego będę pierwszą od gratulacji:)
a swoją drogą to nieźle was czytam:( tak wybiórczo i potem wychodzą cuda:(
ale gratuluję juz na zapas:)

hej dziewczynki kochane,
jak tam dziś nastroje?,
ja jakoś się trzymam, ale chyba tyko dzięki mojemu mężowi który nie daje mi siedzieć w domu i ciągle gdzieś mnie wyciąga, ale mam nadzieję że będzie dobrze jak jutro sama zostanę w domu:(, może sama się gdzieś wyciągnę żeby nie świrować:(, buziaki dla Was :*
mój Aniołek 21.01.10
[*]

reklama
Cześć Wam dziewczyny:tak:
Przywitać się tylko chciałam Nic nie pisałam wczoraj i dzisiaj ale wchodzę na nasze forum i czytam co tam u was ciekawego tylko nieraz nic nie piszę:zawstydzona/y:
Ja już nie mogę się doczekać kiedy ten tydzień się skończy bo jest dla mnie okropny i przygnębiający dzisiaj 3tyg jak odeszła moja kruszynka malutka:-(
Wydaje mi się że nie wytrzymam psychicznie:zawstydzona/y::-(
Przydałby mi się od kogoś kopniak ale zwyczajna kawa gdzieś w zaciszu i wyrzucenie z siebie tego wszystkiego
Mojego M też denerwuje że ciągle płacze albo nic sięnie odzywam, cholera jasna jak tu się wziąść w garść :confused::sorry2::zawstydzona/y:
Buziaki kochane

I przepraszam że tak dzisiaj tylko o sobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry