reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a facet chcial nawet zebysmy wiedzieli stopy procentowe kredytow, rezerw obowiazkowych itp... a skad ja to mam do cholery wiedziec? mam wykuc ustawy na pamiec albo w dzien egzaminu dzwonic do bankow i sie pytac czy sie czasem nie zmienily??
Pati, a nie o to przypadkiem mu chodziło?:
Narodowy Bank Polski - Internetowy Serwis Informacyjny

Aga, świetnie, że się z Julcią docieracie i słodziutka jest :-)

Missiiss, butki pierwsza klasa :-)

reklama
Pati ja zawsze słyszałam, że studia to nei rycie notatek na pamięć tylko studiowanie tj. podstawy daje wykładowca, student reszty się doucza, a wykładowca moze zadać pytanie ze wszystkiego. U nas sporo wykładowców z tego korzystało :baffled:

Z tymi studiami jest tak, że co wykładowca to obyczaj, niektórzy uważają, że notatki wystarczą a nie którzy dają cały spis lektur
Ewela28 badania są robione po to aby poznać przyczynę poronienia i wykluczyć ewentualnie kolejne straty, gdyż jeśli wyjdą któreś złe to można leczyć wtedy albo bardziej uważać.Niestety w większości przypadków prawdy nie poznamy.

Nie mogę się w ogóle skupić na nauce...

W mojej głowie krążą tylko myśli
- starać się? nie starać?
- poczekać jeszcze? nie czekać?

wiem, ze ze studiami i dzidzią dzięki temu, ze moja mama nie pracuje dam sobie radę, poza tym będę mieć w przyszłym roku baaardzo mało zajęć, ale ...
- czy w ciąży nie będę zmuszona przerwać studiów?
- czy jak już będzie dzidzia, to będę umiała ją zostawić z moją mamą lub M. i spokojnie pójść na zajęcia? czy nie będę za bardzo tęsknić?

- czy mój M. da radę zarobić tyle, ile trzeba na naszą trójkę?
- czy dzidzi nie będzie przeszkadzać, że będziemy w wynajmowanym mieszkaniu, a nie własnym?
- co jeśli M. straci pracę?

Wariuję :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

wiecie ja tez jestem zdania ze studia to nie rycie na pamiec ale wykladowcy akurat nie... tylko tak gadaja... bo po cholere mi tyle teorri z bankowsci jak ja np nie wiem jak wyglada weksel jak go prawidlowo wypelnic, jak wyglada prawdziwy i dobrze wypelniny czek, jak wyglada czek zagraniczny itd... moglabym wymieniac ile wlezie, przeciez kazda z nas wie co to jest kredyt, rachunek bankowy, czek, weksel itp wiec po cholere mi do tego regułki?...

just dzieki, ja wiem ze te wszystkie stopy sa podane ale naprawde czy ma sens tego sie uczyc? jak to sie moze w kazdej chwili zmienic bo NBP cos pozmienia... nie wiem, jak tego nie bylo na wykladach to dla mnie tego tez nie powinno byc na egzaminie, ja nie jestem jakas glupia cizia mizia a te egzaminy na pewno nie udowodniaja tego ze ktos umie czy nie umie tylko raczej ludzi do szalu doprowadzaja :/ no ale nic trzeba sie douczyc tylko ze ja juz nie wiem czego... dzis mam dzien leberstwa :-p

daa a ty mi sie ty nie wymiguj ze starankami bo sie obrazem

uciekam sie zdrzemnac

Cześć ,
Daaa , właśnie poczytałam wątek o in vitro na naszym forum BB .
Każda z dziewczyn załuje odkładania decyzji o posiadaniu dziecka , bo teraz kiedy chcą to okazuje się to bardzo trudne .
Nie wiem co Ci doradzić , chyba każda z nas myśli o tym co Ty napisałaś .
No ale niczego nie da się przewidzieć , i nigdy nie wiadomo co nas jutro spotka.
Niekiedy trzeba się zdać na to co los przyniesie . I z każdej sytuacji jest wyjście.
Ja zbyt wcześnie wyszłam za mąż , teraz jestem po rozwodzie . Ale tego że mam dwie fajne córki (niestety z dupkiem) nigdy nie żałowałam. Takie jest to nasze życie pokręcone.
Przemyśl wszystkie ZA i PRZECIW , a napewno zdecydujesz co robić :-)

daa obejrzalam kawalek tej instrukcji... szczerze to ona jakos dziwnie szydelkuje ale jak wychodzi takie cos to fajnie :-) ja robie troche inaczej :-) za buciki moze sie dzis zabiore ale moim sposobem :-) poprobuje troche :-)

Ja was tak czytam i szczerze mowiac, ja zadnych badan po stracie nie robilam,a wy tu jakies kolosalne sumy na te badania wydajecie. Tak naprawde to po co te badania?

Ja po pierwszym poronieniu nie robiłam badań...ale teraz już się za nie zabrałam i to tak na poważnie.....jak narazie nic nie wykazały....ale to przynajmniej pozwoli mi być trochę spokojniejszą przy kolejnych starankach.....
A pozatym Ty już masz jedno dziecko...to też się inaczej na to patrzy....bo masz już ta pewnośc, że możesz donosić...a większość z nas potraciło pierwsze...i kolejne ciąże...i wtedy nawet lekarze już inaczej do tego podchodzą....

Pati po co ci te testy owulacyjne?I tak włąsnie sie dzieje jak każdy cykl spędza sie na ciągłym myśleniu o robieniu dziecka nie myśl o tym ,a nawet nie zauważysz kiedy to się stanie.:tak:;-)
Witajcie ja o 16 wróciłam z pracy i się lenie,ale zimno brrrr.

reklama
pati ja wlasnie dzieki niej z youtuba die nauczylam szydelkowac :) dzisiaj moze sandalki jeszcze zrobie ide pisac zaproszenia i pozniej biore ssie za buziki... szkoda ze narazie wszystko niebieskie :-) ale dzisiaj nie mam innej welny ;-)

wiecie co 19 lekarz mi mowil ze nie ma pecherzykow na owulacje a ten no dzisiaj mnie oby dwa bola... co to moze znaczyc ze cos tam sie nie tak robi ze przerasta czy ze moze jajeczko rosnie na owu niedlugo ??

Do góry