reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She brzuszek w poprzedniej ciąży troche wydał mi sie na początku 3 a potem zaczał rosnąć w 5 tym. Także się nie martw. Teraz u mnie brzusio juz rozciąśgnięty więc już mam taki o miesiąc co najmniej starszy. Ciekawe jaki będzie później.:-D

julitka mam nadzieje ze przywioze dobre wiesci w sumie i tak juz sie ciesze bo dobire wiesci mam od mojego prywatnego ze mam szanse urodzic dzidzia o czasie i zdrowego pieknego wiec looz :-) boje sie tylko jak jeden zarzadzi cos i drugi a ja nie bede wiedziec co robic b przeciez na miejscu i czesciej bede chodzila do tego w opolu... ehh oby moiwli to samo..

a to przed chwila skonczlam :) teraz sie przynajmniej od siebie nie roznia jak te ostatnie :) treaz mam 2 tygodnie wolnego i jak duzo zrobie to moze bede na allegro wystawiala :)

Załączniki

• moje1.jpg
    moje1.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 44
  • moje2.jpg
    moje2.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 43
Dzień dobry :-):-):-):-):-)

Mississ butki pierwsza klasa :blink::blink:

Agnieszko Julcia przepiękna!! :-):-):-) Nasza kochana kruszynka :-):-)

Karolcia moim zdaniem lepiej zbadać po miesiączce już teraz... Ja badałam progesteron w 21 dniu cyklu w 3 cyklach... Raz był baaaardzo słabiutki, drugi raz było ok, a trzeci znowu słabizna :baffled::baffled: Tak więc ja biorę teraz luteinę od 15-25 dni cyklu... Podobno dobrze by było, gdybym brała ja już trochę wcześniej niż miesiąc przed starankami... Tak więc lepiej sprawdź to od razu, bo jakby co, to lepiej to wcześniej uregulować wszystko.
Co do prolaktyny, to można ją zrobić od razu z progesteronem.

Ostatnia edycja:
witam was:-)
dzis oblalam zerowke z bankowosci... za tydzien powtorka, ale zaliczenie cwiczen zdalam wiec chociaz jedno z glowy... a oblalam dlatego ze nie umialam odpowiedziec na pytania ktorych w ogle w notatkach nie mialam, ani slowa na ten temat... a facet chcial nawet zebysmy wiedzieli stopy procentowe kredytow, rezerw obowiazkowych itp... a skad ja to mam do cholery wiedziec? mam wykuc ustawy na pamiec albo w dzien egzaminu dzwonic do bankow i sie pytac czy sie czasem nie zmienily?? wkurzylam sie i tyle, no nic bede miec dwa egzaminy w jeden dzien bleee...

missi a daj linki do instrukcji? bo fajnie to naprawde robisz :-) a ja jeszcze bucikow nie probowalam :-)

asiu ales palnela z tym brzucholem haha w 12tc malo ktorej cos widac chyba ze ma blizniaki i w sumie to sie ciesz ze tak szybko ci brzucha nie wywalilo bo moze unikniesz rozstepow i w lato bedziesz mogla na basenik jechac i pochwalic sie ladnym seksi brzuszkiem :-)

julitko mam nadzieje ze do ciebie @ nie zawita :-)

ja mam dzis 7 dc i sie zastanawiam od kiedy robic te testy owulacyjne bo mialam przeciez rozjechane troche cykle a nie chcialabym przegapic owulki....

Pati,student bez pały, to jak żołnierz bez karabinu podobno;-)ale Ty zdolniacha jesteś, więc na pewno szybciutko się odbijesz:tak:a co do testów, to tam w instrukcji jest napisane od kiedy robić, ale niestety trzeba średnią długość cyklu znać i wtedy dni odliczyć/niestety wyrzuciłam ulotkę.../ale jak obserwujesz śluz, to najelpiej w pierwszym dniu śluzu już spróbować.od średniej długości cyklu odejmij 14 dni i tu niby ma być owulka, więc na jakieś 3 dni przed owulką zacznij testować.tyle że z tym testami to dopiero po owulce jak test wyjdzie ujemny to można stwierdzić, że już po :baffled:
co do @, to też mam nadzieję, że się pożegnam z nią na jakiś czas, bo wewnętrznie się nakręcam, że teraz się udało/oj działo się działo;)/-głupol ze mnie, bo przy każdych starankach tak myślałam i buła ;)ale co tam...
Agnieszka, śliczna ta Twoja Królewna.pozazdrościć-widać, że rodzice się postarali;-)

Ja was tak czytam i szczerze mowiac, ja zadnych badan po stracie nie robilam,a wy tu jakies kolosalne sumy na te badania wydajecie. Tak naprawde to po co te badania?

reklama
pati[ame="http://www.youtube.com/watch?v=h-KyPb38_Rs&feature=related"]YouTube- Crochet Baby High Top Booties[/ame]

prosze... tylko to sa adidaski a ja je przerabiam :) robie dol jak tu i ta gore mala a pozniej po swojemu czy takie kozacki jak te ostatnie czy adidaski z jezykiem bo do konca to ona inaczej troche laczy ale to jest instrukcja na buciki :-)

Do góry