reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja właśnie wtranżoliłam smażonego camemberta w panierce - mniam :-p
Zabrakło mi tylko żurawiny do tego, ale i tak pycha.

She to masz psa wariata, szczęśliwego wariata :-)

Ok leci Ania z Zielonego Wzgórza - a mam słabość do tego filmu. Miłego późnego ranka ;-)

Cześć dziewczyny
Wyspałam się i piję sobie kawę. Niestety odkryłam brak wody w kranie, dobrze, że miałam w czajniku jeszcze. Wiem, ze o 8 była, bo wstawałam jak mój P. szykował się na wyjazd na deskę. I nawet pralki nie wstawię, eh:no::wściekła/y:

Just z tymi ubrankami dla niemowlaków, szczególnie właśnie body to nie do końca tak że z hipermarketu są złe, ale nie zawsze tanie też. Mogę Ci napisać troszkę z autopsji mojej siostry, bo ma dwójkę małych dzieci i też aktywnie uczestniczę w ich życiu. Czasem jak widzę okazję to też jej kupuję ciuszki. No i z małymi dziećmi to jest tak, że czasem bodziaka to założy raz lub dwa a potem to już wyrasta a czasem to też przebierasz kilka razy dziennie. Ja ostatnio kupowałam w tesco taki trójpak i były bardzo miękkie w dotyku i po praniu też nic im nie było. Zapaciłam za nie chyba 30 zł.
No a 12 złoty w outlecie to nie dużo za bodziaka. Zresztą ja sama często jeżdzę do outletów i szukam ciuchów dla siebie.

She chciałam napisać odnośnie mojej wypowiedzi wczorajszej, bo źle się wyraziłam, że nie przeżyję drugiej straty, miało być nie przeżyłabym drugiej straty. Nie podchodzę do drugiej ciąży jako odrazu to skazanej na porażkę, tylko obawa zawsze pozostanie, sama wiesz. A pamiętam jak się strasznie wtedy czułam psychicznie

No a tak poza tym to do samych staranek podchodzę z luzem, na psychę my wchodzi dopiero to oczekiwanie na termin @ i testowanie, bo ja taka niecierpliwa jestem. No a w przyszłym tygodniu to muszę zrobić w końcu badania okresowe do pracy i chyba rtg klatki wtedy nie zrobię, powiem lekarce, że dopiero jak @ dostanę, jeśli dostanę.

Hej....to nie pomożecie mi z tą prolaktyną i progrsteronem....badać czy na razie nie badać...a dopiero jak będą się zbliżały staranka? a jak badać to w jakim dniu cyklu?

Hejus laseczki

Co do ciuszkow,bo widze,ze tu mowa,to powiem wam ,ze dobre promocje sa tez w H&M i w Kapplah , siostrzenica tam kupuje dla swojego synusia, disneyowskie,ale takie sliczne,ze az sie boje isc tam do sklepu z mała iloscia kasy, bo wiem,ze bedzie mi smutno,ze mnie na nie nie stac,kuźwa głupie to :no:

A wogole to sie męcze,bo sie złamac od wczoraj nie moge i czuje,ze mam parcie,a nie idzie :baffled: troche to obrzydliwe co pisze,ale coz ja moge w tej metnej sytuacji zrobic. Pije jugurty aktivia i nic :szok: ...

Wogole to podobaja mi sie na allegro u jednej babeczki ciuszki,ale drogo ma,juz wam linka puszczam :

NOWA WYPRAWKA nowe ŚPIOSZKI ŚPIOCHY +.. 62 68 cm (896071439) - Aukcje internetowe Allegro

:-)

witam Kochane niedzielnie!!
ech, wzięłam sobie papierkową robotę do domu i muszę się w końcu tym zająć...a nie chce mi się....
Karolcia, ja mam teraz zlecony kontrolnie progesteron i ginka mówiła, że między 21 a 23dc.o prolaktynie nie wspominała.a co do innych badań, to i tak już zrobiłaś więcej nić ja, bo ja miałam tylko toxo, cytomeg, antykardiolipidowe i TSH i wsio.Mam nadzieję, że skoro macie takie piękne wyniczki, to trafisz na lekarza, który powie, że można szybciej.bo tak nawet na zdrowy rozum/np mój;-)/, to skoro wyniki ok i psychika też gotowa, to po co czekać.czasem i staranka się przedłużają same przez się.3mam kciuki za powodzenie!!!
Missiiss, mam nadzieję, że tym Zimmerem się nie rozczarujecie i potraktuje Was profesjonalnie-za tyle kasy....przywieź nam dobre wieści
co do wielkości brzuszka, to ja też miałam tak jak Just pisała, rano nic a wieczorkiem bebzol...ale generalnie w 21 tyg brzucha prawie zero.na siłe się wypinałam;-)ale ginka mówiła, że to też zależy od tego czy mięśnie brzucha np silne.no i oczywiście u szczuplutkich dziewczyn prędzej widać z reguły.

Ewela
, i duuużo duuużo wody do tego!!!i śliwki nie pomagają?

Julia:-)

Załączniki

• SL270871.jpg
    SL270871.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry