reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki!!!

Kasiu - - tzrymaj się cieplutko kochana, bedę tzrymać kciuki i pamiętaj że myślami jesteśmy z Tobą!!!
Anetha - co to za dołki u Ciebie - głowa do góry - co dzidziuś na to powie!!
Aga - nie daruje Ci tej fotki :) Ja też cieszę się z brzucha choć troche mnie przeraża że tak szybko rosnę. A c do jedzenia widzę że mamy takie same upodobania - zero mięsa i ochota na frytki i placki ziemniaczane, dobrze że przeszła mi ochota na lody - bo pogoda nie sprzyja.
Agatko - gratuluje prawka!!!
Oluś - Spełnienia wszytskich marzeń!!!!

Witam nowe aniołkowe mamusie i pozdrawiam wszytskie "stare" hehe
Miłego dzionka:)

reklama
Ewelka, a Ty myślisz, że Twój to w miejscu stoi?nie ma tak dobrze, to tylko słonice długą ciążą się cieszą;-)a u nas to myk myk i już dzidziuś się szczerzy:tak:
Ilonka, a Ty to nie powinnaś już sie po wizycie zameldować?będziesz nas stresować jak Aga do późnych godzin nocnych??

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-)
Wlasnie wstalam.Pospalam dwie godzinki i od razu mi lepiej:-)
Mala spi grzecznie(jak zwykle na dniu) a ok.1 zacznie sie impreza-hihi.
Agatko gratulacje.
Pozniej jeszcze postaram sie Was nadrobic.
Milego wieczoru:-)

no mknie szybciutko,fakt :) ,ale fajnie tak popatrzec,ze wasze tez :tak:

jutro mam wizyte u gina, juz sobie zestaw pytan przygotowalam,zeby niczego nie ominąć, ciekawe co tam słychac w tym moim brzuszku ;-) ,szkoda,ze sie nie ma w domu takiej aparatury , fajnie by było fasolnde tak podgladać

reklama
Do góry