reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

olcia skarbeczku wszystkiego najlepszego:-):-):-).
Kasiu
proszę nie trać nadziei my cały czas jesteśmy z tobą i wierzymy że wszystko będzie dobrze :-):-).

U nas po tym szewku raz jest dobrze raz raz gorzej. Za tydzień wizyta u ginki a dokładnie w poniedziałek i mam nadzieję że wszystko jest dobrze z tym szewkiem i z zuzią:-):-).

reklama
Lilijana, Ewela, jak już będziecie wiedziały co można na tę paradontozę to dajcie znać. A z tą maścią to trzeba by było się podpytać dentystę, czy na pewno w ciaży można.

Póki co wiem to pastę najlepiej lacalut activ jest to specjalistyczna pasta na paradentozę, czyli łopatologicznie dziąsła odchodzą od zębów, a te zaczynają się ruszać. Jak wróci do domu mój A. to poproszę go by mnie umówił na wizytę do naszych znajomych dentystów. To się wszystkiego wywiem, a jeszcze wcześniej będę wiedzieć telefonicznie lub nawet mailem, to wtedy wkleję tu informację.

Gratuluję zdania prawka jazdy i to w takich warunkach :-)

kasiawd bardzo Ci współczuję i światełka dla Twoich Maluszków
[*] Trzymaj się, jesteśmy z Tobą, Co do badań to musisz poczekać na bardziej kompetentne i doświadczone tutaj osóbki.

Aga ja za frytki też dam się pokroić i najgorsze, że potrzebuję do nich tylko sól i ketchup :dry:

Edycja: już dziś będę wiedzieć jak z tymi maściami, bo A. będzie dzisiaj w Poznaniu i podjedzie do nich przy okazji i od razu mnie zapisze na badania ząbków też i się wszystkie wywie.

Ostatnia edycja:
witam
olu81 wszystkiego najlepszego a przede wszystkim maluszka, smierdzacych pieluszek, obrzyganych ciuszkow i hihotu bobaska ktory cie rozbawi do łez szczescia :-)
ilonko trzymam kciuki za wizyte :-) czekam na fotki

aga czy nie mialas dzis wrzucic fotek?

agatko gratuluje poraz drugi zdania prawka :-)

kupilam dzis sobie bluzeczke ciazowa z H&M za 7,5 :-D w lumpeksie ale jak nowa z wiskozy na ramiaczkach, jest super tylko jak narazie za szeroka ale mysle ze wkrotce na wiosne bedzie w sam raz :-)

kupilam tez quick viue bede miec trzy testy wiec pewnie wkrotce was zaskocze testowaniem i zasypie marudzeniem haha bo jak znam zycie nic na testach nie zobacze :-(. moj bol ramienia i lopatki powoli odchodzi w zapomniane :-)
zaraz zabieram sie do nauki bo niedlugo kolejne zaliczenia, egzaminy itd :-(
papa milego dnia

oj widze nowa mame aniolkow i to az trzech :-( tak mi przykro :-( powiem tylko tyle ze do dzidzius zbliza cie tylko nadzieja wiara i staranka, wiec nalezy probowac, walczyc, ja sobie obiecalam ze bede sie starac tak dlugo jak tylko to mozliwe nawet jesli bede przechodzic kolejne razy przez utrate dzidziusia. tylko nigdy wiecej nie dam sie omotac w szpitalu i bede walczyc o swoje prawa a mam nadzieje ze nie bede musiala bo sytuacja sie nie powtorzy.

maruszka, nie wiem kiedy testowanko kusi zeby po jutrze to minimum trzy dni przed @ ale sama nie wiem, kasce wyszedl test juz w 23 dc wiec moze mi tez wyjdzie... nadzieja umiera ostatnia prawda?

pozmienialam troche liste naszych skarbow, zeby bylo wiadomo jak beda odbywac sie wyscigi na porodowke, ale ciagle malo tam dziewczyn brakuje sporej ilosci juz zafasolkowanych :-) ale zapisujcie sie jak chcecie a nie ze ja tak kaze bo nie zmuszam :-)

uciekam do nauki papa

dziewczynki Kochane pozdrawiam serdecznie:)
i nową mamusię Aniołków witam ze smutkiem (*)Kasiawd, często jest niestety tak, że można zrobić całą masę badań i niczego się nie znajdzie, chociaż po tylu stratach, to jednak trudno jest uwierzyć, że to przypadek.a co na to Twój lekarz prowadzący, bo w Twojej sytuacji, to już powinien się Tobą porządnie zająć.
Agatko, gratuluję zdanego prawka!!!!
Karolcia, jeśli chodzi o badania na przeciwciała-antykardiolipidowe i in, to chyba możesz już robić.z hormonami to bym chyba się wstrzymała tak jak piszą dziewczyny, do po pierwszej @, w tym TSH-możesz sobie zrobić najpierw tylko ten i dopiero jeśli wyjdą jakieś nieprawidłowości czy wątpliwości zrobić sobie ft3 i ft4.
Daaa, zaintrygowałaś mnie tym swoim pęcherzykiem, ale podejrzewam, że jak @ do 5dc trwała, to może jeszcze nie widział.a jak wywnioskowałaś, że owulkę miałaś tak szybko, bo to chyba coś nie do końca możliwe...jakie miałaś temp?
Missiiss, jak walka z nałogiem?
Ola81, STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM!!!!:-)
Kasiu Kochana, mogę Ci tylko powiedzieć, żebyć była dzielna!!!gdybym mogła, to bym zabrała część Twoich smutków, ale mogę Cie tylko z daleka mocno przytulić
Aga, czekam na fotki-wszystkie które się tu pojawiają wzbudzają tyleeee radości:tak:
Karola, ale Ty wiesz oczywiście, że te wszystkie Twoje bolączki to dla Twojego kochanego Szkraba...Kobieta w takiej sytuacji chyba jest w stanie wszystko znieść.za każdym razem, jak Cię coś zaboli, to uśmiechnij się do swojego brzuchola i powiedz :to dla Ciebie Kruszynko i tak to wytrzymam:tak:
Ewcia, gdzie jesteś?
Lenka, Ty też byś mogła się na dłuższą chwilę do nas wyrwać.

a ja mam dziś też jakieś smutaski, bo jeszcze do owulacji trochę, a już założyłam że pewnie ten cykl też będzie stracony..i następny i następny też:no:

o kim zapomniałam, to przepraszam, bo po powrocie z pracy jeszcze nie zdąrzyłam doczytać.w każdym razie za wszystkie "wizytujące" ściskam kciukasy i ma być no stress

reklama
Liljana gratuluje fasolki :-)
Kasiawd witaj zapalam światełka (*)(*)(*) kochana przytulam i nie poddawaj się jeśli wszystko wychodzi w porządku to musisz wierzyć ,że będzie dobrze może poszukaj tematu badania po poronieniu może tam znajdziesz badanka ,których jeszcze nie zrobiłaś.

Olu81 wszystkiego naj a przedewszystkim istotki do kochania pod serduszkiem jak najszybciej i wróć do nas:tak:

13X13 gratuluje!!!!! zapraszam na forum ogólne na wątek "kobiety, mamusie za kółkiem"
Anetha kochanie nie martw się to napewno hormonki buzują i odpowiadają za te nastroje wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak:
Kasiu ja cały czas wierze i ściskam kciuki

Ja dziś musiałam po poworcie z pracy wypić kawke bo padałam na pyszczek
Witam was wszystkie i trzymam kciuki za wizyty i testowanka:tak:

Apel do testujących nie testujcie przed @ żebyście zawału nie dostały jak będą II krechy,a @ jednak przyjdzie ja tak miałam i fajnie nie było wpadłam w panike.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry