reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiesz ja rachunkowosc mialam w technikum, zdalam egzamin zawodowy praktyczny na 99% ale tu na studiach ta babka nie ma pojecia jak sie prawidlowo ksieguje wiec nie wiem czy trafilam w to co autor mial na mysli :/ okaze sie, najwyzej bedzie poprawka i egzamin :-(

reklama
Nie będzie tak źle Pati.

A ja zaraz się popłaczę (hormony...)... Prosiłam mojego M, jak stałam w kolejce w przychodni do zabiegowego, by poszedł do piekarni i kupił mi bułki i drożdżówkę. Wie, że nie lubię drożdżówek z dżemem. Rozpakowuję teraz paczuszkę i co? Dżem... No i płakać mi się chce, bo jej nie zjem. Tym bardziej, że jak spróbowałam tego dżemu to mi się cofnęło. A wyskrobywać też nie będę, bo po pierwsze koleżanki w pracy pomyślą, że jestem fiśnięta, a po drugie - połowę drożdżówki bym wyskrobała... :baffled:

Ale jestem zła. Też mu na obiad zrobię białą smażoną, której nie cierpi... :wściekła/y:

pati to zycze wytrwalosci i slicznych grubych 2 krech :tak:

dziewczyny moge was o cos prosic??
bo ide po wyniki i mam zle przeczucie ze ta chlamydia i cyto megalia mi wyjdzie nie wiem czemu :-( mozecie trzymac kciuki zeby wsio ok bylo??

za godzine powinnam gdzies wrocic ale si eboje jak cholera :zawstydzona/y:

Witajcie kochane
Just ty połówkowe a ja pewnie gdzieś na taki termin zapisze się na to z przeziernością

she - a ty kochana jeszcze gotujesz, ja przestałam jak ugotuję to na 300% tego nie zjem. Dlatego na razie przestałam. W ogóle nie wiem co jeść nic mi nie smakuje. Właśnie jem jogurt i kiwi i już nawet od tego mnie mdli. Masakra
A co do brzusia to u mnie chyba też już coś widać. :-)

Urodziła ta koleżanka, której dzidziuś miał w Austrii operacje na serduszku jeszcze w brzuszku mamy. Dzidzia bardzo ładnie oddycha i ogólnie silna. Jest w CZD i nie długo pewnie będzie przechodzić kolejne operacje. Ustalają jakie.
Kasiu widzisz, musisz myśłeć pozytywnie u tej koleżanki było bardzo źłe własciwie nikt nie dawał na nic szans, a ona walczyła. I WOjtuś się urodził , żyje...

Eh, te chłopy i ich wyobraźnia
To tak jak mój kiedyś na początku ciąży zabrał się za smażenie kiełbaski, pyta się czy chcę, ja mówię, że nie. A ten potem jeszcze z 3 razy dopytywał, że może jednak i prawie pod nos mi tę kiełbasę podstawiał. A ja myślałam tylko o tym jak to najszybciej wywietrzyć, żeby przeżyć :baffled:

a wczoraj jak się zabrał za zmywanie po obiedzie, to nie wpadł na to, żeby z suszarki kieliszki od wina pozdejmować. wziął i przywalił kieliszek wielką drewnianą deską, a potem był wielce zdziwony, że kieliszek tego nie wytrzymał :wściekła/y: no ale po prostu wyszłam z kuchni, bo stwierdziłam, że nie będę denerwować siebie i dzidziola

Missiisss, trzymam kciukasy, żeby wyniczki były OK :-)

pati to zycze wytrwalosci i slicznych grubych 2 krech :tak:

dziewczyny moge was o cos prosic??
bo ide po wyniki i mam zle przeczucie ze ta chlamydia i cyto megalia mi wyjdzie nie wiem czemu :-( mozecie trzymac kciuki zeby wsio ok bylo??

za godzine powinnam gdzies wrocic ale si eboje jak cholera :zawstydzona/y:

Zaciśnięte!

she - a ty kochana jeszcze gotujesz, ja przestałam jak ugotuję to na 300% tego nie zjem. Dlatego na razie przestałam. W ogóle nie wiem co jeść nic mi nie smakuje. Właśnie jem jogurt i kiwi i już nawet od tego mnie mdli. Masakra

Kasikz gotuję, bo mnie od zapachów nie odrzuca. Ani nie mdli. I nawet zjadam to co ugotuję, tylko nigdy w takiej ilości jak myślę, że dam radę zjeść. Żołądek mi się skurczył, czy co? Może to przez tą wodę. Ona też zapycha...

Witam
ja dziewczyny ma strasznego dola mam nadzieje ze z moja dzidzia wszystko ok wizyte mam dopiero 19 stycznia a juz sie boje czy serduszko nie przestalo bic czy wszystko bedzie dobrze ciagle siedze iczytam na ten temat masakra

Witam
ja dziewczyny ma strasznego dola mam nadzieje ze z moja dzidzia wszystko ok wizyte mam dopiero 19 stycznia a juz sie boje czy serduszko nie przestalo bic czy wszystko bedzie dobrze ciagle siedze iczytam na ten temat masakra

Anetha a przez tyłek chcesz? Niby czemu miałoby być źle?

reklama
Witam

Wszystko będzie dobrze a wizytę masz prawie za tydzień to nie tak długo.
I nie czytaj nic bo odczytania możnaoszaleć. Mnie mój gin ustawił do pionu i przestałam czytać głupoty.

Do góry