reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie wiem w sobote mialam te bole w podbrzuszu moze sie wystraszylam,ale przeszly z objawow mam zaparcia i czuje jak mi sie slina zbiera w buzi po bokach ra czej mnie zgaga pali i troszke mi nie dobrze .a wy jakie macie objawy

reklama
Mnie mdli , jestem wrażliwa na zapachy, czasami mdłości przechodzą ale potem wracają. Dzisiaj mam zgagę też. A brzusio czasami bobolewa, tak po bokach.

Nie wiem w sobote mialam te bole w podbrzuszu moze sie wystraszylam,ale przeszly z objawow mam zaparcia i czuje jak mi sie slina zbiera w buzi po bokach ra czej mnie zgaga pali i troszke mi nie dobrze .a wy jakie macie objawy

Z takimi objawami nie masz sie co martwić że coś jest nie tak.
Poza tym każda z nas ma inne objawy lub wogóle ich nie ma . Każdy organizm jest inny. A bóle w podbrzuszu masz bo dzidzia robi sobie miejsce. Ja gdy byłam w tym tygodniu ciąży co Ty teraz też miałam silne bóle brzucha i w dodatku towarzyszyło im krwawienie. Ale na USG okazało się że wszystko jes ok. Więc nie przejmuj się bo napewno wszystko jest dobrze.

Mnie wczoraj brzuch bolał po prawej stronie. Wzięłam no-spę i przeszło. Poza tym raczej nie mam żadnych objawów. No może trochę zaczęło mnie od kawy odrzucać, węch mam jak pies myśliwski, obwódki wokół sutków mi się powiększyły i brzuszek zaokrąglił. Ale żadnych mdłości, zgagi, zaparć... Nic. I raczej na szczęście, bo będąc w pracy to żadna frajda.

A ty Kochana wyluzuj, bo: SPOKOJNA MAMA TO SPOKOJNE DZIECKO. Chcesz mieć znerwicowane Bobo??

Też tak właśnie patrzyłam, że dziewczyny wyścig na porodówkę urządzą :-) Ciekawe jakie rzeczywiste terminy dzieciaczki sobie wymyślą, bo planowo to powinny być prawie BB trojaczki ;-)

EwelinaK26, witaj! :-)

Anetha, a Ty nie wymyślaj sobie stresów, bo będziemy zbiorowo przywoływać Cię do porządku ;-)

Mam do was kochane pytanko napewno pisałyście o tym już ale nie mogę tego odnaleść minoł tydzień od śmierci mojego aniołka krwawię już nie tak mocno, mam do was prośbę napiszcie mi proszę kiedy ja mogę współżyć ze swoim M i kiedy możemy zacząć starania o dziecko

reklama
Do góry