reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Weszłam na chwilkę... i znowu nowe Aniołkowe mamusie...
Nie znajdziecie tu odpowiedzi na pytanie "dlaczego ja" ale znajdziecie zrozumienie i wsparcie... znajdziecie tu wspaniałe osoby które trwają na tym forum i dają siłę... trzymam kciuki za przyszłość
Dla Waszych Aniołków (*)

Rozumiem, że M muszę dziś zrobić szlaban... Będzie niepocieszony, bo od piątku się nie widzieliśmy :-)

No wiesz.... do dentysty nie idziesz:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

wchodze rano a tu takie cudo widze :-)
malga piekna córcia!!!!!!

ola juz niedlugo i my wszystkie sie doczekamy :tak: ja chyba dzisiaj po wyniki czesc pojde o zgrozo... jak bedzie cos nie tak to przerywamy staranka :-(

a tak poza tym nie ide dzisiaj do pracy i bede z wami caaaaaały dzien oprocz wyjscie po ciuszki obasowe i bluze la siebie :-)

a no i witam sie poniedzialkowo :-)

No wiesz.... do dentysty nie idziesz:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Heheheh... No nie :-) Święta prawda :-) Ty Agatko jak zwykle potrafisz mnie rozbawić do łez :-)

dzieki dziewczny za gratki...

a to moja Jowitka:-)

zarazam was nia..tz.dzieckiem zebyscie tez mialy takie bob:tak:

Malaga prześliczności! Ucałuj je od ciotki z BB :-) Niech się zdrowo chowa i prosimy o więcej takich uroczych fotek!

o chyba jeszcze wszystkie spią albo dzidzi robią :-) buziaki i milego poniedzialku ;-)

Albo siedzą w pracy, tak jak ja :-)

Wiecie, a mi wczoraj M kazał stanąć bokiem do siebie, podnieść koszulkę, spuścić spodnie i... stwierdził, że też już zaczyna być widać :-) Broniłam się, że może to od tego picia wody, ale potem sama medytowałam przed lustrem w łazience i... Chyba ma rację :-)

Dziś oddałam mocz na posiew. W środę wyniki. Jeśli przy ich odbiorze każą mi coś zapłacić - oznaczać to będzie, że wyniki są złe. Jeśli oddadzą mi je za darmo - znaczy wynik ujemny. Moja kobieca intuicja stawia na to pierwsze :-(

A z nowości: przestaje mi wchodzić poranna kawa. Mimo, że rozpuszczalna, z jednej płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka... W sobotę nie weszła mi pierszy raz. Dziś drugi. Buuuu :-(

Miłego poniedziałku!

reklama
Witam!
pomimo śniegu udało mi się doczłapać do pracy :-)
najgorsze, że tak straszliwie ziewać mi się chce, bo całą noc jakoś tak się wierciliśmy, że albo ja budziłam mojego, albo on mnie. no ale nie ma co marudzić, bo to i tak nic nie pomoże :-)

miłego dnia :-)

Do góry