reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Kochane.
Malga191- sliczna dziewczynka, śliczne imię. Jeszcze raz gratuluję.
Ewitka - ja po pierwszym USG usłyszałam termin 3 czerwca a po następnych 27 maja.I zawsze gdy idę do lekarza to lekarztwierdzi że jestem o tydzień dłużej w ciąży niż pokazuje mój suwaczek.
EwelinaK26 - zapalam (*)dla Twojego Aniołka. Trzymaj się kochana i zostań tu z nami.
Monisiowata - Ciebie też życie nie oszczędziło. Przytulam.
V_jolka - no nareszcie.

Niewymienione dziewczynki mocno całuuuuuuuuuję.

Ja wizytę u "teściowej" przetrwałam. Owszem przygotowała dużo owoców, orzechów i innych witaminek , musiałam nawet leżeć w łóżeczku z poduszkami pod plecami jednak nie poruszała tematu "ciąża", nie pytała jak ja się czuję , nie pytała czy z dzidzią wszystko ok, nie obchodziło ją czy chodzę na wizyty, nic, kompletna cisza , nawet nie zna terminu porodu.

reklama
Monisiowata przykro mi bardzo :(,ale naważniejsze nie załamywac sie tylko patrzec w przyszłosc pozytywnie. My tutaj tez mamy głębsze i mniej problemy tak jak wszyscy,ale myslimy pozytywnie, wspieramy sie i jakos nam leci miło czas :-) Zapraszamy Cie tutaj do naszego grona,zebys odzyskała usmiech na swojej twarzy :tak: buziaki

Zapisałam się na usg połówkowe, na 3 lutego :-)
Mam nadzieję, że mój ludzik niebawem zacznie się ruszać odczuwalnie, bo ta cisza zaczyna być męcząca :baffled:

Zapisałam się na usg połówkowe, na 3 lutego :-)
Mam nadzieję, że mój ludzik niebawem zacznie się ruszać odczuwalnie, bo ta cisza zaczyna być męcząca :baffled:

Oj zacznie zacznie.
Na początku w nocy gdy malenstwo szalało wystarczyło że przekręciłam się na bok i przestawało wierzgać , a teraz obracanie na bok nie daje rady, a maleństwo szaleje i troszkę w dzień i troszkę w nocy.
A poza tym powróciły do mnie poranne mdłości :szok:

dzien doberek :-) dlaje mnie boli moja lopatka, smaruje sie narazie mascia konska czy jakos tak tesciowa mi polecila i przechodzi troche ale wkurzajace to jest... dzis robie nalesniki na obiad :-)

pozdrawiam wszystkie ciezarowki i pozostale dziewczyny ktore na pewno tez beda ciezarowkami

chyba dobrze :-) ponoc ci co nie zdawali mieli po klika punktow a mozliwe bylo do uzyskania kolo 21 wiec oni pewnie strzelali w ksiegowaniu, ja mysle ze ta polowe uda sie nazbierac bo musze miec 11 pnt zeby zaliczyc i cwiczenia i egzamin bo ponoc kto chce moze sobie wpisac ocene z zaliczenia do egzaminu, ja ide na latwizne bo mi sie teorii nie chce uczyc :-)
23go sie dowiem czy zdalam chyba ze ktos przesle wyniki wczesniej ale na nasz dziekanat nie ma co liczyc...

hihi codziennie (prawie) ktos mnie pyta kiedy testuje :-) za jakis tydzien jak dam rade a jak nie to znowu zbankrutuje na testy hihi, moj suwaczek mowi ze w sobote ale wolalabym wytrwac jednak to terminu @ czyli do 18stego

reklama
Do góry