reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia - weż sie kochana nie denerwuj porób sobie wszytskie badanka i pożniej ty będziesz najlepeij wiedizała kiedy zacząć staranka. Zrozum mamę pewnie strasznie się martwiła - wysłuchaj ją ale i tak zreobisz to co uznasz za stosowne - jesteś silna babka i mocno Ci kibicuję żebyś mogła zacząć staranka jak najwcześniej:tak:

reklama
Karolcia - weż sie kochana nie denerwuj porób sobie wszytskie badanka i pożniej ty będziesz najlepeij wiedizała kiedy zacząć staranka. Zrozum mamę pewnie strasznie się martwiła - wysłuchaj ją ale i tak zreobisz to co uznasz za stosowne - jesteś silna babka i mocno Ci kibicuję żebyś mogła zacząć staranka jak najwcześniej:tak:

Dzięki.....
....ale Wam cudnie te suwaczki mkną do przodu.....:tak:

Powiem Ci Karolcia że i tak jesteś bardzo odpowiedzialna że zdecydowałaś się czekać do czerwca...

Zajebiście - mój mąż zgubił obrączkę:wściekła/y:Musiał gdzieś sciągać rękawiczkę i mu się zsuneła - poszedł szukać koło garażu ale czy znajdzie:-(

Karolcia ja czekam narazie do końca umowy i zobacze co będzie potem umowe mam do końca roku więc narazie staranka zeszły na drugi plan, ale wiadomo co będzie to będzie postanowiłam ,że nie będe sobie wyznaczać dat od kiedy chce żeby to było spontaniczne badanka mam w porządku najwyżej jeśli za rok nie będzie jeszcze fasolki to powtórze sobie, w każdym razie skoro już złapałam jakąś prace to troche popracuje i poodkładam na dodatkowe badanka i żeczy dla maluszka , acha i dowiedziałam się od lekarza mojego nowego rodzinnego,że jeśli przeszłam wzwb czyli żółtaczke typu B i nie jestem nosicielem (a nie jestem) to ze strony wątroby nic nie grozi dziecku ,ale i tak sie skontroluje jak zajdę :tak::-) trzeba dmuchać na zimne wiecie ile kobitek z brzuszkami przychodzi do sklepu i każde mają zachcianki i muszą sobie wybrać np bułke wypieczoną bardziej ,albo mniej ,a ja tylko patrze na brzuszki i mówie, na jaką bułeczke maleństwo ma dziś ochote?, niektóre mówią,że leżą już któryś raz z rzędu ale strachu po nich nie widze, wiadomo jak sie nie przeżyje tego co my to sie pewne żeczy bagatelizuje ,a gadki lekarzy są takim ble ble ble.

Ja sobie do kolacji wypiję dziś lampkę czerwonego wina. Dla rozluźnienia. Miałam okropny dzień. Gdyby nie Maluszek urżnęłabym się w trupa.

A szkoda gadać... Od wczoraj do jutra wieczór jestem sama. Miałam spięcie z Rodzicami. Źle się czułam, więc pracy nie ruszyłam, bo tylko na leżąco jakoś funkcjonowałam. I ogólnie mam stan depresyjny.

Nie męczą mnie wymioty, jakieś okropne mdłości, ale huśtawka nastrojów niesamowicie. I to taka nie góra - dół, a dół - większy dół - największy dół...

reklama
Witam dziewczyny mnie dzisiaj cos pobolewa brzuszek na dole po jednej po drugiej stronie nie wiem czy to normalne moze to moja macica mam w tylozgieciu i sie prostuje .wzielam nospe i przeszlo ale caly czas mam dziwne uczucie

Do góry